Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rekla bych si to pro sebe, ale tchanovi bych nerekla asi nic ![]()
Tchánovi bych určitě neříkala, že je to nezodpovědné. Je to jejich věc.
No asi bych solidně koukala
ale je to zvláštní, v jejím věku týden spoždění a už rozhlašovat tohle. No budiž, lidé jsou různí
@Anonymní píše:
Můj muž má už 15let rozvedené rodiče a jeho otec vždy střídal jednu ženu za druhou, nikdy žádný vážný vztah až do teď kdy už skoro 7 měsíců má přítelkyni. On je v insolvenci a ještě další 2 roky bude a bydlí spolu na ubytovně. Jemu je 55 a jí 48. Ona nikdy nepracovala protože má invalidní důchod. Z předchozího vztahu má syna kterého nemá ve své péči protože je těžce postižený. No a o Vánocích nám oznámili že se budou brát protože možná čekají miminko (bylo to hodně unáhlené asi protože má prý týden zpoždění a ještě si nedělala test protože se nedostali do města do lékárny) Manžel na to neřekl ani slovo a ze mně vypadlo jenom že je to hrozně nezodpovědné za což se manželův otec naštval a odešli a od té doby se s námi nebaví jak by jste reagovali vy? Bylo to přehnané?
Vsechny vase reakce jsou prehnane. Po tydnu zpozdeni menstruace ve 48 letech mluvit pred rodinou o miminku a svatbe? No a to tvoje odsouzeni taky bylo unahlene.
@truelly A jemu je dokonce 55… od něj je to tuplem nezodpovědné
@Anonymní píše:
Můj muž má už 15let rozvedené rodiče a jeho otec vždy střídal jednu ženu za druhou, nikdy žádný vážný vztah až do teď kdy už skoro 7 měsíců má přítelkyni. On je v insolvenci a ještě další 2 roky bude a bydlí spolu na ubytovně. Jemu je 55 a jí 48. Ona nikdy nepracovala protože má invalidní důchod. Z předchozího vztahu má syna kterého nemá ve své péči protože je těžce postižený. No a o Vánocích nám oznámili že se budou brát protože možná čekají miminko (bylo to hodně unáhlené asi protože má prý týden zpoždění a ještě si nedělala test protože se nedostali do města do lékárny) Manžel na to neřekl ani slovo a ze mně vypadlo jenom že je to hrozně nezodpovědné za což se manželův otec naštval a odešli a od té doby se s námi nebaví jak by jste reagovali vy? Bylo to přehnané?
Já bych se asi neudržela a začala se smát.
Lidi z ubytoven jsou jini, no.
Nekomentuj to, nehodnot.
Jestli jim je spolu dobre, tak je to skvele.
(Nejspis to nebude miminko, ale prechod, klid.)
@Anonymní píše:
Představ si tu situaci opačně – kdyby oni tímto způsobem prezentovali svůj názor na tvoje těhotenství tobě, přišlo by ti to úplně v pohodě?
Je hloupost očekávat zodpovědnost od člověka s insolvencí. Měla by ses omluvit, hodnotit něco takového od tebe bylo nevhodné. (A taky né moc chytré, vždyť je větší šance, že o žádné těhotenství ani nejde, než že by ano)
@Annabela11 píše:
Jestli nejsi troll tak mi ti 2 prijdou jako divno-lidi…
to sice ani, ale od ní to nebyl příliš vhodný způsob reakce
@Lucie_Sx píše:
Lidi z ubytoven jsou jini, no.
Nekomentuj to, nehodnot.
Jestli jim je spolu dobre, tak je to skvele.
(Nejspis to nebude miminko, ale prechod, klid.)
to jsem chtěla také napsat, byla jsi rychlejší,
klid, protože v 48 je to přechod pravděpodobně
@BohunkaP píše:
Představ si tu situaci opačně – kdyby oni tímto způsobem prezentovali svůj názor na tvoje těhotenství tobě, přišlo by ti to úplně v pohodě?
ale ona asi není v insolvenci, ani jí není 48-55 let