Ve 2 letech postel či postýlka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4306
12.7.12 15:08

Já znám děcko, které ještě ve 3 letech dávají do dětské postýlky a malá mi v tom přijde jak ve vězení, když usíná ve velké posteli, tak se roztáhne málem přes dvojpostel (a jak se tváří spokojeně) a pak ji přenášet do toho malého dřevěného vězení se mi opravdu nelíbí. Ovšem není to mé dítě a nemám do toho, co mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
12.7.12 15:09

Taky budeme tedka kupovala velkou postel, protoze cekame druhe mimi, a holky nevylejzali vam z te postele? malej si umi i otrevrit dvere tak abych ho porad nenahanela zpatky. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.12 16:34

Ahoj holky malému je dva a půl a pořád spí v postýlceale já mám tu jak zní jde udela postel která je do šesti let.Tak ta postýlka je dost velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
12.7.12 19:19

Ahoj holky, my to doma právě taky řešili, malý (22 měs.) se v postýlce už tak moc roztahoval, že je pro něj už malá a byl věčně přilepený na šprušlích, i když měl mantinely :lol: V pokojíčku jsme měli i velkou 2 m postel na příp. přespání, když bylo třeba. Manžel vyrobil zábranu přes 3/4 postele a zkusili jsme tam malého dát spinkat, abychom zjistili, zda tam vůbec bude spát i na té tvrdší matraci. Musím říct, že přechod byl super, ale je to živý budíček :D Dokonce i přišel na to jak otevřít dveře, takže nás chodí navštěvovat do ložnice třeba i ve 3 ráno :mrgreen: Jinak to musíme doladit, chceme udělat zábranu ze dřeva, co je na plot, má to rovnou oblé hrany z jedné strany, pak jsem řešila jak udělat z obyčejného rámu postele dětskou. Koukala jsem po různých polepech s dětským motivem (vše papír, takže by to bylo věčně strhnuté), ale pak nám jeden prodavač poradil, ať si necháme namíchat přímo pestrou barvu, která není závadná pro děti a rozhodli jsme se pro takovou tu zelenkavou (něco jako pistáciovou), takže to budeme mít v kombinaci zelenkavé se světlým dřevem. Jinak jsme měli vybranou přímo dětskou postýlku se zábranou http://deti.aukro.cz/…1758895.html ale jsme i rádi, že malý spinká pěkně v té velké, jen ji musíme doladit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.7.12 07:29

@lovelytelle rano si vyleze, ale hned u postele ma krabici s hrackama (vede playmobil), tak si hned zacne kramovat a pak polici s knizkama, tak si cte. To me vzbudi, tak jen dospavam a posloucham co dela, nekdy jde do obyvaku, ale ne hned, nebo k nam a chce mleko.

v obyvaku teda neni nic nebezecneho, ale to uz radsi vstavam a jdu ji zkontrolovat a poustim ji pohadku a treba jeste na chvilku zalezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.7.12 07:39

Za mě určitě postel, náš malej už se do postýlky taky nevešel, takže jsme udělali pokojíček a koupili tu postel vyvýšenou s žebříčkem, kvůli místu na hračky. První noci jsem téměř nespala a poslouchala, jestli nespadne, ale zábrana je dost vysoká, takže je vše super, rychle se adaptoval. Ráno si vezme do ruky polštářek, sleze ze žebříčku a jde dospávat ještě k nám. Jde jen o zvyk..Z postele neutíká. Když se mu nechce hned spát, tak si hraje v posteli se svítící želvičkou, vypijé mlíko a usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 07:45
@suik píše:
@lovelytelle rano si vyleze, ale hned u postele ma krabici s hrackama (vede playmobil), tak si hned zacne kramovat a pak polici s knizkama, tak si cte. To me vzbudi, tak jen dospavam a posloucham co dela, nekdy jde do obyvaku, ale ne hned, nebo k nam a chce mleko.v obyvaku teda neni nic nebezecneho, ale to uz radsi vstavam a jdu ji zkontrolovat a poustim ji pohadku a treba jeste na chvilku zalezu.

To já malému taky ráno pustím pohádku a ještě si zalezu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
13.7.12 08:06

Naše malá přešla do velké postele na nějakých 18m. V té době začala postýlku přelízat (nepomohlo vyndávat šprinclíky), postýlku jsme tam museli mít celou obloženou polštáři a nakonec nám ta velká postel přišla jako daleko bezpečnější řešení :mrgreen:
Na boku má sundavatelnou zábranu a nikdy se nám nestalo, že by spadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.7.12 13:10

Holky a svítíte dětem přes noc nějakou lampičkou?? Jen kdyby chtěl k nám večer do postele, tak aby trefil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 13:15
@Šťístkule píše:
Holky a svítíte dětem přes noc nějakou lampičkou?? Jen kdyby chtěl k nám večer do postele, tak aby trefil :lol:

my nesvítíme :) k nám trefí i pod tmě proto spí s námi v ložnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.7.12 13:17
@maminka lucinka píše:
my nesvítíme :) k nám trefí i pod tmě proto spí s námi v ložnici
:D já myslela, že by s koupí velké postele poputoval k sobě do pokojíčku :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.7.12 13:21

My nesvítíme, za psacím stolem má v pokojíčku krabičku na internet a ta svítí jemně modře a okno má do ulice, kde jsou pouliční lampy a prosvítají i přes žaluzie a to bohatě stačí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 13:22

On má větší postýlku které když odstraním bočnice, tak má postel do šesti let.My máme byt 2+1 tak je snáma..Ale budeme stavit domeček tak bude mít svůj pokojík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.7.12 13:25

Dobrej nápad, kdyžtak mu nechám trošku roztažený žaluzie :) Třeba tam na konec nebude chtít spát a bude ještě s námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.7.12 13:29

My máme v zásuvce takový to noční světýlko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí