Ve 2 letech postel či postýlka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5199
29.4.14 10:24

@CokeLady Ahoj a proč špatně spí? Nechápu jak souvisí výměna postele se špatným spaním. Proč by v „dospělácký“ měl spát líp? Mám podobně starý dítě, postel budeme měnit nejdřív tak za půl roku, až z ní bude vyrůstat. Jinak nám tahle „miminkovská“ plně vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
29.4.14 10:25

Nee nestalo, u nás šel taky rovnou do velké, jen sme vyrobili zábrany aby nespadl…jakmile bude ještě trochu tepleji tak budem vyrábět druhou zábranu pro mladšího…jen s ním to bude asi trošku zajímavější s usínáním, protože je to lump a myslím že bude vylízat(první nevylezl nikdy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
29.4.14 10:26

@Pinkie starší mi taky líp spal ve větší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
29.4.14 10:33

@CokeLady Ahoj, dali jsme rovnou velkou postel, bylo mu cca 2,5 roku. Dvě noci ho trápil ten veliký prostor a chtěl nechat svítit lampu, ale pak v pohodě. jen jsme pořídili zábranu, aby moc nepadal. Ale i tak už několikrát vypadl :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
29.4.14 10:34

Dcera taky spí líp ve větší…ona sama je větší ;), takže v postýlce se akorát okopávala a budilo jí to. Teď má provizorní 170×70 a až budeme dělat dětský pokoj i pro ještě nenarozeného, tak budou mít oba velkou postel, ať se nehádají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
29.4.14 10:41

@CokeLady Aha, to je zajímavý. :think: To nás čekají pěkné věci. :mrgreen:
Taky bych pořídila pořádnou kvalitní dospěláckou postel, jen bych tam dokoupila ty bočnice (zábrany), aby dítko v noci nespadlo dolů. Snad tam vydrží spát celou noc a nebude chodit za vámi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
29.4.14 10:43

Synovi jsme sebrali postýlku ve 2 letech a koupili mu postel 180×80 cm, objednala jsem jí na internetu. Postel má nosnost do 150 kg a myslím, že mu ještě pár let vydrží :pankac:
 http://www.maxmax.cz/…e/180x80-cm/

Příspěvek upraven 29.04.14 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
29.4.14 10:44

@CokeLady neboj se toho a kup velkou. Opravdu bude spát líp, jen to usínání je ze začátku mor! Náš měl dva roky minulý týden, velkou postel má koupenou už dávno, je pod ní i přistýlka 190×90. Teď se to hodí, máme miminko, takže manžel spí relativně pohodlně na přistýlce v pokojíku a já s miminem v ložnici. Vzájemně se nerušíme a aspoň někdo se vyspí ;)
Ale opravdu to spaní se větší postelí zlepšilo, nemlátí se o šprušle apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
29.4.14 10:47
@CokeLady píše:
no a vyspíš se tam s ním? jakou máte?

Už jsem to našla a upravila odkaz, rozměry jsem dala poprvé blbě ;)

On má postel u nás v ložnici, tak spíme každý ve svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
29.4.14 10:50
@CokeLady píše:
Kdyby tak spal ve větší svobodné posteli lépe, klidně bych koupila menší, ta klasická ikea se zábradlím se mi moc líbí.

Ta Ikeácká se mi taky moc nelíbila, ta naše mi přijde lepší a jsou tam i ty zábrany i úložné prostory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
29.4.14 10:52

My koupili holce ve 2letech malou, sice je nádherná, pro malé princezny, ale nemůže si k ní lehnout a to je úplně na prd! Takže už jen velké, aby jsme tam mohli taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
29.4.14 10:53
@CokeLady píše:
a kterou přesně máte vy? hodí mě to na stránku se všemi dětkými postelemi.

Tu s tou pandou, je pod tím i úložný prostor. Nás vyšla kolem 2500 Kč, tady mi to přijde nějaká drahé, kupovala jsem to asi na jiném webu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
29.4.14 11:00

@CokeLady My jsme koupili ve dvou letech 160 cm (má nosnost 100 kg). Vejde se tam jakž takž i manžel při večerním čtení, ale musíme dost obkládat polštářema ty prkna, dcera se o to pořád bouchá. Tím se prostor na spaní zmenšil, příště bych koupila rovnou 200 cm. Ta se mi zdála nejdřív hrozně velká, měla jsem strach, že to pro naší citlivou a špatně spící holku bude moc velká změna.
Jo a kupovali jsme větší kvůli příchodu miminka (hodně předem raději), jinak bychom asi nechali ještě malou, dokud by se z ní nepokoušela vylézt.
Vylízací období z velký bylo až teď, skoro ve třech letech. Ale už to snad (!) odchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
29.4.14 11:05

My jsme koupili tuto postel před půl rokem - http://www.nabytekrepov.cz/linda-1/ , (to dceři bylo 2 a čtvrt roku). Ve velké posteli, kterou má ve svém pokoji, spí celou noc. Dřív se v malé postýlce stále budila. Do velké postele jsme ji nenutili, asi po dvou měsících, co jsme měli postel koupenou - zamířila spát do svého pokoje a ne do ložnice. A od té doby nechce jinak - až nám to někdy přijde líto (trochu). :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
29.4.14 11:06

Já jsem také za velkou…syn bude mít dva roky v červnu a od února spí ve velké a od té doby spí v pohodě celou noc (teda když zrovna není období zubů nebo nemocí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí