Ve 2 letech postel či postýlka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
7.8.14 20:11

Syn šel taky ve 22 měsících do klasické velké postele se zábranou, aby uvolnil postýlku pro miminko a zvládl to skvěle. máme sice ještě u postele položenou na zemi matraci ze staré postele, ale nikdy tam nebyla potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.8.14 20:27

@Lizzi Rostoucí postel je podle mě blbost, prodražuje se to na matracích, které jsou kolikrát dražší jak celá postel. Koupila bych normálně velkou postel - vydrží, jsou na ni dostupné matrace atd. A pak můžeš pořídit nějakou kvalitní: masivní dřevo, s promakanými úložnými prostory (nevím, jaké máte bydlení, ale pokud nepřekypuje místem, úložné prostory se vždy hodí), třeba se schůdky a kouzačkou (a samozřejmě se zábranou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.8.14 20:28

Díky moc za příspěvky :-) Ještě jsem se chtěla zeptat, jakou barvu nábytku do pokoje byste doporučily? Mně se líbí bílý nábytek, nebo pak dřevo, nechci nic barevného, ale zase nechci mít od každého kousku něco, chci aby to bylo kompaktní..

• Citovat
  • Upravit
3686
7.8.14 20:51

Vy doporučujete už pro dvouleťáka vyvýšenou se skluzavkou? :think: Mně se to strašně líbí, řešíme úplně to samé co zakladatelka, jen malá by tam šla už kolem 21-22 měsíců, aby neměla „vyhazov“ do nového pokoje a velké postele spojený s miminem. A právě se toho bojím. I co jsem četla, že ty vyvýšené tak pro 4 letý a výš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.8.14 20:51
@Lizzi píše:
Díky moc za příspěvky :-) Ještě jsem se chtěla zeptat, jakou barvu nábytku do pokoje byste doporučily? Mně se líbí bílý nábytek, nebo pak dřevo, nechci nic barevného, ale zase nechci mít od každého kousku něco, chci aby to bylo kompaktní..

já bych šla do přírodní barvy dřeva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.8.14 20:57

@Kapaz náš spí už sám v pokoji nějakou dobu, a do postele ho taky přesuneme dřív, ne až přijde domů miminko, aby si to nespojil nějak negativně.. tu vyvýšenou variantu nebudeme realizovat, jsme v paneláku a to se v patře spát nedá, u stropu bývá horko

• Citovat
  • Upravit
11565
7.8.14 20:59

@Kapaz Já bych se toho nebála. Když je zábrana, tak dítě nesletí, a klouzačku v těch dvou letech fakt ocení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
7.8.14 21:00

My jsme koupili dlouhou 160 cm, vydrží tak do cca 7-8 let. máme z ikea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.8.14 21:15

Každá z holek dostala ke druhým narozeninám klasickou velkou postel z masivu a jsem ráda, že ji mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.8.14 06:31
@Lizzi píše:

já mám u kluka masiv borovici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
8.8.14 11:24

My budeme pořizovat naší malé tento pokojíček http://www.sheesham.cz/…a-sestava-i/?… je jich tam víc pěkných tak se inspirujte! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML