Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lovelytelle píše:
@suik tak u nas to bude asi podobny, protoze se malej budi driv nez ja a pak si jeste v postylce hraje a pak na me krici tak to uz me vzbudi, taky uz mu je ta postylka tesnejsi s tema plysakama, a mate nekdo postel od gazelu?
to můj malej taky se vzbudí dřív jak já tak si chvilku hraje a pak začně křičet
Tak nasi blese ted je 2 a 8 mesicu a donedavna spala v postylce. Take sebou furt hazela a kutalela po postylce, tak jsem se bala ji dat do velke, aby nebyla furt na zemi. Ale nakonec jsme to udelali a najednou spinka mnohem klidneji.
Náš malej se budí tak 2× za noc, tak i doufám že bude lépe spát, když bude ve svým
Ten když se probudí, tak hned spustí mamíííííí a furt, žádné hraní, dělám že ho nevidím, zamuchlám se do peřiny ale nepomáhá to ![]()
@Šťístkule píše:
Náš malej se budí tak 2× za noc, tak i doufám že bude lépe spát, když bude ve svýmTen když se probudí, tak hned spustí mamíííííí a furt, žádné hraní, dělám že ho nevidím, zamuchlám se do peřiny ale nepomáhá to
u nás to tak taky občas je že se zamuchlám ale pak ječí ještě víc ![]()
![]()
@maminka lucinka píše:
u nás to tak taky občas je že se zamuchlám ale pak ječí ještě víc
přesně ![]()
@Šťístkule píše:
přesně
a ještě pak po mě začně házet hračkama
![]()
jj taky hodí po mě mazlika
a když mám obličej k jeho straně, tak si přistrčí postýlku až ke mě ( má jí na kolečka ) a dloube mě do očí a křicí tadý tadý
jsou to zlatíčka
![]()
@Šťístkule píše:jj taky hodí po mě mazlika
a když mám obličej k jeho straně, tak si přistrčí postýlku až ke mě ( má jí na kolečka ) a dloube mě do očí a křicí tadý tadý
jsou to zlatíčka
![]()
to jo jsou to zlatíčka ještě že u naše postýlka nemá kolečka
![]()
@lovelytelle jj, my máme gazel
. Moc se mi ten systém líbí, jen trochu náš mladší povyroste, tak jim v pokojíku nějak vyřešíme ty vyvýšené postele a klouzačku ![]()
@Jitulinek26 me se libi ta postel sendy, koupili bysme rovnou 2 nad sebou a k tomu schudky. zatim by spal malej dole a prikoupila bychk k tomu zabranu, ten nabytek vypada moc pekne uz jsme se na nej byli i mrknout
@lovelytelle my máme sendy zatím jen jednu postel pro dcerku se zábranou a těmi navlékacími polštáři na bočnice. Shodou náhod se nám ta oražovo-zelená kombinace hodí i k výmalbě
. Jinak děti pokojík mají momentálně ještě provizorní, malý má ještě malou postýlku. Mně se právě hrozně líbí ten domeček pod postelí
.
A taky ty vozíky na hračky jsou skvěle nápaditý ![]()
@Jitulinek26 my jsme rikali, ze koupime rovnou obe aby pak kazda nemela trosku jinou barvu a pri nejhorsim u nas muze nekdo prespat. jo to je hezka kombinace, me se taky libi, ale do pokojicku by se nam uplne nehodila. ten je hezkej, ale za kus latky chtej docela dost penez, na ty voziky jsem taky koukala, ty jsou super ![]()
Naší holčině budou za týden tři toky, ale stále spí ve své postýlce, akorád, že už nemá tu klasickou dřevěnou, ale dali jsme jí matraci z postýlky do té sítované cestovní a v té spí. Byla celá pomlácená v té dřevěné a vzhledem k její epilepsii, kterou má pouze jenom ve spánku, tak byla potřeba měkká postel, myslím tím to sítované okolo, aby nebyla potlučená. Jinak už máme teda vyhlídlou klasickou, ale musíme jí nechat udělat na míru, klasická délka se nám nevejde, takže tu by mohla dostat k Ježíšku. Necháme na ní ale udělat odnímatelné bočnice.
Švagrová má pětiletého kloučka a ten má v pokoji velkou postel i malou postýlku - nějak se s ní nemohl rozloučit a i dnes v ní občas spává ![]()
jinak děti nemívají s velkou postelí problém, vejde se jim tam hodně hraček ![]()
my z prostorových důvodů máme tu dětskou 160cm a když si tam občas musím lehnout i já, tak to skutečně není moc pohodlné ![]()