Večer nemám mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
4.5.11 20:52

Tak malej jedl ve 21 a pak kolem 3 se malicko budil ale rekla jsem si ze v ty 3 mu dam prece jen to bylo dost dlouho a prsa sem mela dost nality a pak jedl v 8:30 a pak spal az do 12ti a ja s nim :-D takze nam to jde docela dobre…chci to zkouset jeslti to pujde dal ale podle toho v kolik bude jist napsoledy prece jen 12 hodin by bylo moc :-)
Nam taky rikali budit a malej nepribyval a ode me skoro nepil a prevazovali jsem kojeni a sileny maximalne vypil 15 a pak mi ho nechali spat 6 hodin a vypil 55…a pak uz mi ho nebudili a ja taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.11 21:05

To je ale vzorovej spáč teda!!! :lol: Co bych za takový spavý dítko dala. No jen si to vychutnávej a užívej, ono to dlouho trvat nebude, pak začne mít potřebu objevovat svět a potřeba spánku taky už bude klesat, takže pak už se tak moc nevyspíš :wink: Jak já jsem teď ráda, když malá po obědě spí hodinu a půl a večer v půl 9 je tvrdá, to má člověk chvíli klidu pro sebe a může alespoň trošku relaxovat třeba u knížky nebo být na emimmino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.5.11 22:34

to jo ja si taky rikam musim si to uzit az bude vetsi uz se jen tak uspat nenecha :_D dneska spinkal od 20 do 4:30 a pak do 9:30 :-) poseldni 3 dny nam to fakt jde a ja se citim odpocata, kdyz jsem ho kojila po 3 hodkach a po 2 v noci (to ale trvalo asi jen 2 dny a ja se lekla ze si zmenil rezim) tak jsem u kojeni uplne usinala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
6.5.11 19:14

Doufám že mu to krásné spinkání vydrží.Mně se budí pořád po těch 2-3 ale už sem si i zvykla.Ono taky průběžně od ledna lezou zoubky tak asi to je tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.5.11 22:49

dnes taky jedl jen 1× v noci a rano v 8 jeste usnul tak jsem si taky schrupla zase dlouho :-D je to milacek a snad zoubky nejak zvladneme…tcyhne a moje mamka rikaly ze kdyz rostly zuby nam tak o tom ani nevedely tak snad to bude dedicny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
7.5.11 01:22

já celý šesti nedělí byla nevyspalá, vyřízená, vysátá, a furt jsem jen kojila 8-o když mi spal poprvé celou noc tak jsem ho furt chodila kontrolovat :lol: vyspala jsem se až asi za další dvě nebo tři noci protože i když jsem pak usnula tak jsem se pravidelně budila :lol: :lol: teď už dávno spinkáme krásně (na bríšku, spí tak nejlíp a právě celou noc) ani s usínáním není problém, ráno ho vytáhnu, nakojím, položím vedle sebe, on si povídá hraje si a já spím :mrgreen: pak začne kňourat tak ho otočím na bříško a spíme spolu ještě hoďku nebo dvě :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
7.5.11 01:25
Ajla píše:
dnes taky jedl jen 1× v noci a rano v 8 jeste usnul tak jsem si taky schrupla zase dlouho :-D je to milacek a snad zoubky nejak zvladneme…tcyhne a moje mamka rikaly ze kdyz rostly zuby nam tak o tom ani nevedely tak snad to bude dedicny…

my už máme dva :dance: a pozlobily nás jen maličko, furt jsem čekala co ještě přijde že to nic není :lol: a najednou jsem jen objevila zub a po pár dnech druhý :lol:
jinak doporučuji koupit silikonový kartáček na prst a gel citrovital :wink: je to přírodní a nám to pomohlo :palec: dohromady to stálo asi 130 kč (kartáček kolem šedesáti a gel asi 80, už si to nepamatuju přesně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.5.11 09:35

ahojky tak to ti spi krasne…sikula je to…
ja taky nespim kdyz spi malej protoze se taky porad budim a kontroluju ze uz se vzbudi a kdyz jdeme spat a malej spi uz od 8 tak porad nervoznim jeslti se nahodou nevzbudi nez tihnu usnout, jeste se musim naucit spat tvrde :-D
Rano si ho taky beru k sobenekdy usne hned nekdy pobrukuje a pak usne taky..dneka taky
Ikdyz by mozna rano usnul znova v postylce beru si ho a uz se na to vzdycky tesim az si ho pomazlim a pritulime se a spime.. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
7.5.11 13:29

No myslím že to tvrdé spaní nepřijde jen tak rychle.Ale zvláštní je že kdy můj jde do práce a nebo jde spát tak ho neslyším a jak malý jenom ťukne do postýlky tak sem vzbuzená.Ony ty zoubky sou docela v pohodě,ty dolní dva vyšly dobře ,ale jen někdy mrčí.Jiné mimina dělají větší neplechu ale je to dobré.Asi se chce v noci po tulit :mrgreen:
Ale vždycky si říkám že můžu být vděčná za to jaký je.Skoro ani nevím jak pláče. A i když ho kojím v noci tak se neprobere a můžu ho i přebalit a nemusím uspávat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.5.11 22:03

kolikrat taky poradn nevim kdyz jde manzel do prace asi je to instinkt :-)
Ja teda v noci taky neuspavam malej je asi dobre nastavenej behem dne hned tak po kojeni nevytuhne jako v noci to ho dam do psotylky, zhasnu a spi max jednou broukne, dam dudlik aj e klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
12.5.11 21:54

tak dneska je to sila, kojila jsem v 5,7, a 9…v 8 si cucnul a rve a rve a rve…nejde ho utisit…brisko jsme masirovala tak mi prijde ze v nem nic nema nic tam nebubla…tak nevim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.5.11 01:12
Ajla píše:
tak dneska je to sila, kojila jsem v 5,7, a 9…v 8 si cucnul a rve a rve a rve…nejde ho utisit…brisko jsme masirovala tak mi prijde ze v nem nic nema nic tam nebubla…tak nevim :zed:

jste ve třetím měsíci takže to může být teoreticky spurt ale krk bych za to nedala :think: pak taky teda možnost bříška, nesnědla jsi něco nadýmavého? nebo něco co jsi ještě co kojíš nejedla a ani jsi si to třeba neuvědomila? no uvidíš jaká bude noc :think: na zuby je ještě brzo ale malilinkatá možnost tam je ale to bych brala až jako fakt poslední možnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
13.5.11 01:13

ještě měsíc musíte vydržet no, pak už bude jen lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
13.5.11 09:31

tak jsem ho nakojila jeste v 23 a pak dala do psotylky v loznici a zhasla a uz usnul…pak totiz i zacal prdet tak myslim ze to brisko byt mohlo spal potom az do 6:15ti…
bobisek vzdycky mi to drasa srdce kdyz breci i v naruci a neprestava a nevim co mu je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
13.5.11 10:04

To já někdy plakala taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie