Večerní splín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
17.7.17 00:00
@BloomingGorgeous píše:
Naprosto presne ;) Me FB fascinuje jako fenomen. Co tam lidi vyvadi a jak si pracne buduji svou image, tu vysnenou verzi sebe samych. Zabavne i desive :jazyk:Příspěvek upraven 16.07.17 v 23:54

Nechápu, že žiju i bez FB :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
17.7.17 00:05

@LAlezane Tak tady se tomu da vyhynout, otevres si jen temata, ktera te zajimaji. Na facebooku se tomu tak lehce nevyhnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21023
17.7.17 00:46

Spokojenost najdeš v sobě a ne u cizích.

Kamarád z vodáckýho oddílu mi onehdy napsal, že žiju český sny.

No tož to mi vzalo dech, já jsem dvacet let v USA a po Čechách je mi smutno každej den a přitom žiju něčí romantický sny. :zed: :zed:

Vyser se na to co dělaj a maj jiný, je to o tobě a ne o nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.17 00:52

Netrap se tím :hug: některá z těhle úspěšných dam bude za 10 let možná tobě závidět dítě ;) máš život před sebou, pokud nutně potřebuješ něco dokázat, tak na to máš ještě spoustu času, až děti odrostou, to můžeš podnikat, cestovat, až už nebudeš živit děti, tohle e dá dělat kdykoliv, ale rodit děti je nejlepší v mladým věku :) já taky vůbec nic nedokázala, taky jen gympl, a vysokou jsem po roce zabalila, a vrhla se na mateřství, a porodila 3 děti, na fotky spolužáků na FB taky koukám, ale vůůbec mi není líto, že jsem si vybrala jinou cestu, děti jsou pro mě mnohem víc. V naší bývalý třídě bylo asi 18 nebo 19 holek, už ani nevím, a děti máme zatím tuším jen 4, a jedna je těhotná. Ostatní budují kariéru, cestují, fotky hezký, ale neměnila bych, teď patřím k dětem. My teda taky cestujeme docela dost, ale jen se všema dětma, a pochopitelně, že na Karibik to není, hodně český a slovenský hory, sem tam moře na last minute, abychom na to cestování měli, musím ubrat jinde, např. nakupovat v akcích.

• Citovat
  • Upravit
4456
17.7.17 08:32

Jediná rada. Vykašli se na sociální sítě a žij si svůj život, buď vděčná za fajn rodinu. Ten, kdo tam vkládá nejvíce fotek a komentárů je většinou na tom nejvíc mizerně a potřebuje si zvedat sebevědomí… Znám to z okolí moc dobře. Holky tam vkládají fotky, kde vypadají jako supermodelky a když je potkám na ulici, mají 15Kg nadváhu, umaštěné vlasy a kolo by si o ně chlap neopřel.. Takže klid, ne všechno je tak, jak vypadá.
Děti odrostou a můžeš cestovat, dělat kariéru, vydělávat peníze. Ostatně pokud nemáš v zahraničí nějakou dobrou nabídku nabídkum práce třeba v oboru, není moc o co stát. Fakt ti chybí, že jsi nejela mýt do Německa či Anglie hajzlíky a nádobí, nebo roznášet pití v baru a uklízet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.17 08:44

@Maminanamatersky já mám všechno. Slušný plat, vzdělání, vlastní byt, auto, na dovolený jezdíme několikrát do roka. Jak já bych s tebou tohle všechno měnila za to, kdyby se nám podařilo počít dítě a mít rodinu stejně jako ty :) každý vždycky chceme, to co zrovna nemáme.
Anonym L.

• Citovat
  • Upravit
1439
17.7.17 09:15

Ja vim no, ze facebook je casto akorat nalestena bida, ze to neni vzdy na fotkach tak, jak to vypada a nemela bych se rouhat za to, co mam :nevim: Jenom s blizici se tricitkou me to nejak vic nuti premyslet o tom, co jsem zatim v zitote dokazala… A kdyz vidim, ze nekdo z mych vrstevniku pracovne uspel v zahranici, zatimco ja jsem se zahrabala v zaprdeny cesky vesnici sto metru pod zem, tak me bodne trn zavisti, nerikam ze ne :( Chci si aspon ted na rodicaku doplnit nejake znalosti. Zatim se hlasim na jazykovy kurz. A budu doufat, ze me pak potka aspon nejaka lepsi pracovni nabidka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
17.7.17 09:24

Sestra po maturitě odešla do Anglie, kde hlídala děti, pak za barem. Procestovala Evropu, Asii, Jižní Ameriku. Teď žije s manželem Australanem v Austrálii, udělala si tam VS, má s ním tři děti a je šťastná. Ale chybí ji v ČR rodina. A víš co, já byla párkrát na dovolený v Evropě, děti mám 2, skvělýho chlapa a možná i ten obyčejný život? Když chceme, vypadneme po ČR třeba na vodu a máme se dobře. A že teď nejezdime k moři… Za pár let budeme, za pár let možná poletíme do Austrálie na návštěvu… Nelituju ničeho, mám úžasnýho partnera, sluníčka děti, práci co mě baví a hlavně život kterej nepřežívám, ale žiju naplno… A mám tu přátelé, rodinu, rodiče s kterýma se vídám, kdy chci, nebudu jednou litovat, že nepoznali vnoučata, že jsem s nima nestrávila poslední léta jejich života. Jsem ráda, že tu budu pro ně, až budou sotva stát na nohou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová