Věčně mladá

Horse.Lady
26.6.18 15:27

Věčně mladá

Ahoj holky, dneska jsem četla článek na kafe cz s názvem „asijský recept na věčný mladiství vzhled…“ Je tam popsána Lure Hsu Japonka které je údajně 42 let a vypadá max na 18… Myslíte že tohle je možný? Je možné aby zelenina, ovoce, voda… Tolik ovlivnila vzhled? Jako samozřejmě částečně ano… Ale tolik??? :jazyk:

Příspěvek upraven 26.06.18 v 15:36

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1757
26.6.18 15:33

myslim, že jediný co může pomoct je genetika a estetické zákroky :lol:

stravou můžeš být víc fit, ale zázraky to fakt neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Horse.Lady
26.6.18 15:35

Mrkni na ten článek… I ta matka vypadá tak na 27 :(

• Citovat
  • Upravit
1117
26.6.18 15:36

Asi to bude fak genetikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.6.18 16:05

No a ještě tam i píšou u těch fotek, že má na kontě i několik plastik… takže kdoví jak to vůbec je a jestli nekecá i o tom věku… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
26.6.18 16:25

Do značné míry to je ovlivněno stravováním, ale pořád bude nejzásadnější, co ti nadělila genetika a celkový životní styl. :)

• Citovat
  • Upravit
2909
26.6.18 16:58

Ne, je to hodne o stesti, genetice, fotaku (a uhlu, ktery fotograf pouzil) a taky o spravne rozlozenem.podkoznim tuku . Myslim, ze kosmetika, strava a dalsi jsou podpurne.

To srovnani je uz par let stare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 16:58

Jednak Asiatky vypadají velmi mlade,a ano,stravování dela opravdu moc.Nedavno jsem viděla 70letou ženskou,která od třiceti nejedla cukr a vypada asi na 40.Stejne tak znám z IG bývalou modelku,která má krásné tělo,pleť (vrásky má),ale díky stravě vypada proste božsky,ta ji taky hodně zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
26.6.18 17:06

Tak si dámy vyzkoušejte na kolik vypadáte. :D
 https://how-old.net

• Citovat
  • Upravit
5866
26.6.18 17:33

Věnovat X hodin času, energie a peněz tomu vypadat pořád na 18 let by mi nestálo za to, radši v životě řeším důležitější věci. A myslím, že někdo vypadá mladistvě i ve 40 a někdo vypadá jako důchodce už ve 30 pomalu - je to přístupem k životu a geny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
26.6.18 18:52

@Nmdl
Očividně je to rozbitý.., ukazuje mi vyšší věk než mám doopravdy a v reálu mi všeci tipují méně.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
26.6.18 19:46
@Zwetta píše:
@Nmdl
Očividně je to rozbitý.., ukazuje mi vyšší věk než mám doopravdy a v reálu mi všeci tipují méně.. :think: :mrgreen:

Já jsem podle toho zase dvacetileté kuře, tak raději nebudu zkoušet další fotku, aby mi to pak třeba neřeklo, že vypadám, jako sešlá padesátka. :D

• Citovat
  • Upravit
3167
26.6.18 19:53

@Nmdl
Chápu.., ale jako na.srali mě.., né že né.. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.6.18 08:13

Za prvé u asiatů je věk těžko odhadnutelný (zvlášť pro nás). Za další je to zejména o genetice, make-upu, photoshopu, estetické chirurgii. Samozřejmě, že zdravěji bude vypadat ten, kdo jí zdravou stravu a dodržuje pitný režim, než ten, kdo hulí 3 krabičky startek denně, ale určitě to neubere 20 let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.6.18 08:17
@ejhle píše:
Ne, je to hodne o stesti, genetice, fotaku (a uhlu, ktery fotograf pouzil) a taky o spravne rozlozenem.podkoznim tuku . Myslim, ze kosmetika, strava a dalsi jsou podpurne.To srovnani je uz par let stare.
:lol: Tohle už ke mně dorazilo a srovnání udělal nějaký troubínek. K holistické stravě rozhodně patří konzumace smetany, čokolády, červeného vína, které tam bylo zmiňované. A Nigella nepopírá chirurgické zákroky. No a to poslední - podle mě je prostě Nigella od přírody hezčí, než ta druhá žena, takže opět asi genetika.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková