Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
myslim, že jediný co může pomoct je genetika a estetické zákroky ![]()
stravou můžeš být víc fit, ale zázraky to fakt neudělá
No a ještě tam i píšou u těch fotek, že má na kontě i několik plastik… takže kdoví jak to vůbec je a jestli nekecá i o tom věku…
![]()
Do značné míry to je ovlivněno stravováním, ale pořád bude nejzásadnější, co ti nadělila genetika a celkový životní styl. ![]()
Ne, je to hodne o stesti, genetice, fotaku (a uhlu, ktery fotograf pouzil) a taky o spravne rozlozenem.podkoznim tuku . Myslim, ze kosmetika, strava a dalsi jsou podpurne.
To srovnani je uz par let stare.
Jednak Asiatky vypadají velmi mlade,a ano,stravování dela opravdu moc.Nedavno jsem viděla 70letou ženskou,která od třiceti nejedla cukr a vypada asi na 40.Stejne tak znám z IG bývalou modelku,která má krásné tělo,pleť (vrásky má),ale díky stravě vypada proste božsky,ta ji taky hodně zdravé.
Věnovat X hodin času, energie a peněz tomu vypadat pořád na 18 let by mi nestálo za to, radši v životě řeším důležitější věci. A myslím, že někdo vypadá mladistvě i ve 40 a někdo vypadá jako důchodce už ve 30 pomalu - je to přístupem k životu a geny.
@Nmdl
Očividně je to rozbitý.., ukazuje mi vyšší věk než mám doopravdy a v reálu mi všeci tipují méně..
![]()
Za prvé u asiatů je věk těžko odhadnutelný (zvlášť pro nás). Za další je to zejména o genetice, make-upu, photoshopu, estetické chirurgii. Samozřejmě, že zdravěji bude vypadat ten, kdo jí zdravou stravu a dodržuje pitný režim, než ten, kdo hulí 3 krabičky startek denně, ale určitě to neubere 20 let ![]()
@ejhle píše:
Ne, je to hodne o stesti, genetice, fotaku (a uhlu, ktery fotograf pouzil) a taky o spravne rozlozenem.podkoznim tuku . Myslim, ze kosmetika, strava a dalsi jsou podpurne.To srovnani je uz par let stare.
Ahoj holky, dneska jsem četla článek na kafe cz s názvem „asijský recept na věčný mladiství vzhled…“ Je tam popsána Lure Hsu Japonka které je údajně 42 let a vypadá max na 18… Myslíte že tohle je možný? Je možné aby zelenina, ovoce, voda… Tolik ovlivnila vzhled? Jako samozřejmě částečně ano… Ale tolik???
Příspěvek upraven 26.06.18 v 15:36