Věčně uplakaná miminka. Pojďme se podpořit.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2909
21.4.16 00:48

A uplne nejhorsi je spanek v tranzu. Ditko usne, ja lehnu, zavru oci a do dalsiho jekotu (tj 20 min) se mi zda, ze jsem vzhuru. Pripadne sen o tom, ze dite breci :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
21.4.16 10:37
@LindaPraha píše:
Kazdopadne jako matka urvanka si troufam radit: NA NIC SE NEUPINEJTE!!! Mne vsichni rikali: „pockej do tri tydnu“, „poclej do konce sestinedeli“, „pockej tri mesice, pak uz vnimaj“, „pockej pul roku“… Ja porad cekala a vlastne cekam:) V roce veku mi moje mamka rekla, ze uz je to divny, ze porad rve. Jsem nevedela, jestli nam odprasknout ji nebo sebe :zed:

Presne!!! ja uz cekam 3 roky! :mrgreen: :roll: nas maly se az ted, po 3.roku zacina rozmouvat, takze do 3 let byla nase komunikace jen rev a spani…dodnes nespi cele noci. Pravidelne, kazdou noc mezi 1-2 rev. Ale abych pravdu rekla, po tech 3 letech uz si clovek tak nejak zvykne, ze ma doma nespaveho urvance a lepsi uz to proste nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.4.16 15:37

@marfra přeju druhé dítko klidne :kytka: naděje tam pořád je :D u mě už ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
23.4.16 14:17

Holky děkuju za příspěvky. Dost se toho sešlo. Včerejšek jsme měli fakt výživný. Ani už se mi o tom snad nechce mluvit jaký záchvat zase měla (venku). Každopádně dny pomalu plynou a já DOUFÁM, že se to brzy změní. @LindaPraha a přesně jak říkáš ať se jdou všichni vycpat s tím jejich to přejde.
Taky jsem měla krásné těhu, užívala jsem si to, na porod se těšila. Porod dobrý, že bych na druhý den rodila znova. A tak radši tři porody než toto. Ale své dítě přesto miluju. Ona za to vlastně nemůže.
Chlap říkal " Až bude v patnácti protivná a brblat, že ji otravujem, tak ji nahraju video teď jak řve a ukážu jí to a řeknu. Vidíš?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.4.16 14:28

@meissa moje mala taky teď má dost výživné dny ale zjistili jsme ze ji rostou zoubky :( vecne prsty v puse, place u toho a hrozne slinta. Synovi narostl prvni až v 8mesicich. A u těch starších je to o dost jednodušší. kousatka si podrží sami a tak. Ta nase mala prdelka se hrozně trápí a to kdo vi kdy ji ten zub vubec vyleze : takže sem koupila calgel snad pomůže a kdyžtak nurofen na tu bolest no :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26268
10.5.16 14:17

@marfra ale tak máš odvahu s druhým :) Já jsem vyléčená a druhé nehrozí. A to mi lidi tvrdí, že druhé už bude hodné..no, při mym štěstí to může být druhý satan. A to bych nedala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
10.5.16 14:40

@LindaPraha no neboj, taky mam pekny strach. Za mesic mam termin porodu a ze bych se nejak na miminko tesila…spis si rikam, ze bych chtela byt slon a jeste tak pul roku prenaset. Jeste nejak nejsem pripravena, ze by se mi mohlo narodit stejne narocne dite :roll: Jestli to bude to same, tak to uz fakt nedam. Uz u prvniho jsem si hledala psychologa, protoze jsem se uz pak bala o sve i maleho zdravi. Ale s manzelovou pomoci jsme to nejak zvladli sami. Jestli to bude ted podruhe, tak se obavam, ze to uz nezvladnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
16.5.16 08:33

Holky, já už nemůžu. před časem jsem psala, že se malý hajzlík zlepšil. zase jsem to zakřikla. cca před týdnem to začalo znovu. jenomže, drncat v náručí 9 kg robátku celou noc je pěkný záhul. v rukách mám křeče, dnes jsem spala 2 hodiny!!! na dvě etapy. ráno naštěstí manžel převzal řvouna a nechal mě se dvě hodiny dospat. takže mám naspáno celkem 4 hodiny. včera jsem spala 3. já už fakt nemůžu. nezkoušela některá z vás nějaké homeopatika? bachovky? drogy? cokoliv, už melu z posledního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.5.16 08:58

Ahoj holky, snad Vas trochu podporim-dcera rvala od narozeni v kuse. Jediny, co pomahalo, tak nositko-ale musela se divat dopredu, ne na me. Chodila jsem s ni i na WC neb jsem uz fakt nemohla. Kocar jsme prodavali jako novej…kazdej rikal, že jsem chudak, ze to jeste nevidel. Mirne se to zlepsilo, kdyz se naucila sedet…ale to uz jsem mela tiky v oku :lol:…a pak to bylo cim dal lepsi, v roce uz pohoda. Dnes je ji 6 a je to skvely dite-super domluva, ziva i soustredena, je s ji sranda. Takze je to odmena za vsechny ty dny hruzy :lol: Treba to tak bude i u Vas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
16.5.16 10:12

@CokeLady jee, hajzlik nebylo mysleno jako nadavka. Kdyz se narodil, tak dcera chtela rict, ze je to maly trpajzlik a misto toho rekla hajzlik. A tak nejak nam to jeste utece. :lol: tatinek pomaha co to jde. Z prace chodi kolem seste, babicky nejsou. Hned jak dojede, tak maleho bere. Jindy pomahaji kamosky, ze si ho vezmou ven- bohuzel, jedna je po operaci, druha je s ditkem ve spitalu, dalsi ma pred statnicemi. Takze tudy cesta momentalne nevede.
Ale jinak mas pravdu. Uz jsem z neho na budku. Maly ma 8 mesicu, je strasne zivy. Uz obchazi nabytek, zubu ma 7( dasne otekle nema- takze v puse snad klid), nedokaze byt v klidu, je jak motorova mys. Cely den se nezastavi a i ve spanku sebou ruzne skube, macha ruckami. Jedine kdy si odpocine je kdyz ho vezmu pevne do naruce a nepustim. To je pak videt, ze si i rad odpocine, uvolni se. Ale neusne.. usinani je problematicke, musi byt pevne zavinuty, a houpany v naruci/sedacce/ kocarku a i tak mu to trva treba hodinu ( i v aute s nim musim jezdit minimalne pulhodinu, driv nezabere). Kdyz ho nechame v postlce, tak jeci, krici, az zvraci ( nikdy nebyl v pokoji sam, vzd jeden z nas sedi vedle postele)…dle mudr je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
16.5.16 13:51

@CokeLady tvuj popis sedi na nasi prvorozenou. Taky, jak se v pulroce zacala pohybovat nastal klid. I u druhatka to tak n3jak bylo, uz jsem se zacinala tesit, v noci jsem vstavala max 5×, jenom na dudlika…ale pred tydnem cvak a silene obdobi je zase tady. A ja uz nemam motivaci. Nositko jsem. objednala- ale z duvodu, ze dlouho nevydrzi v kocarku- at muzeme alespon na vylet…Doma jsem ho mela vypujcene- dlouho to taky nedal. Vylozene bylo videt, ze ho obtezuje, ze se nemuze hybat.
Jako mam kolem holky, ktere tvrdily, ze mely ubrecene smradatka. Jak se seznamily s nasim torpedem, tak dekovaly bohum, ze neni jejich.
Momentalne jsem matka zombie, furt ho jenom konejsim a uklidnuju, spim minimalne a kdyz neprudi mlady, tak se musim venovat starsi- at nema pocit, ze neni dulezita, vecer dojde manzel, najime se, prevezme deti, ja mam par minut pro sebe-okamzite usinam. Pak deti koupeme a jak usnou, tak rychle uklidit byt, navarit na druhy den, pak resime pracovni zalezitosti (mame s manzelem firmu), kolem pulnoci jdeme do postele a v jednu zacina teror. Nekdy mam pocit, ze jsem totalne neschopna. Ja vim, musi se to prezit. Jenom jsem se potrebovala nekde postezovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
16.5.16 16:32

@CokeLady o tom taky uvazuju. J3nomze to resi az nasledek. Ja potrebuju vyresit mladeho a jeho nespani. Nocni drncani v naruci mn3 znici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová