Věčný problém kvůli autu :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5591
18.1.11 10:48

Taky si myslím,že všechen problém je v jeho nchuti našetřit něco na horší časy nebo na budoucnost.tomu říkám vychcnost,jestli čeká,až budeš vydělávat,abyste začali šetřit oba současně,aby náhodou nedal víc :think:

Příspěvek upraven 18.01.11 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.1.11 10:48
Jura007 píše:
LadyM: já to vidím tak, že to auto je jen špička ledovce - daleko důležitější je asi vyřešit to, jak budete společně přistupovat k penězům - viz vožení autem kontra taxík. A jestli chce nebo nechce už teď šetřit na společnou budoucnost.

pravda pravda předsedo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
18.1.11 10:50

Já chápu tvoji nejistotu. Ohledně postoji k financím a omezení se pro rodinu a bydlení si asi promluvte.
Ohledně toho, abys ho nevozila jsem to myslela trošku jinak. Já myslela, že vaši mají problém vám to auto častěji půjčovat obecně. Ne jen proto, že vozíš jeho.
Já to myslela tak, že budete jezdit busem a pěšky a když vám nic nepojede tak, aby jste se dostali zpět, tak řekneš, že je škoda, že jet nemůžete nebo budete muset platit taxík, což leze do peněz.
Pokud ani tak nebude auto považovat za potřebnou věc, tak to je prostě smůla, ale nelze s tím nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.1.11 10:50

Dobře ale jak mám jít bydlet s ním dohromady, když já po něm absolutně nechci , aby mi platitl školu a náklady s ní spojené (7 tisíc měsíčně), a rodiče mi zase školu platit nebudou, když nebudu bydlet doma. Takže jak to mám vyřešit??????????????

JInak co se týče nábytků atd, tak to je v pohodě, jeli jsme do Ikey, viděli komodu, řekli si , že ji u sebe potřebuje, koupil ji v pohdě, a to je ve všem, on opravdu na ty peníze škrt není. Jen prostě to auto nechce koupit. Já bych nebyla s můžem, co by dělil finance na moje tvoje. Tady je s těma prachama problém jen u toho auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.1.11 10:52

Já už se v tom ztrácím. Zeptám se jinak…Co bys udělala kdyby teď koupil to auto " pro tebe".?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
18.1.11 10:53

no a jak se chcete vzít, studovat, bydlet, kde na to vezme? Plánování je hezký, ale skutek utek, jestli chce něco takového, tak by si měl chlapec šetřit.

Příspěvek upraven 18.01.11 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.1.11 10:53

A kupuje něco taky pro Tebe? jakože někde jdete a něco se ti líbí a on ti to koupí atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.1.11 10:55

Já už se v tom taky strácím. Ale nemyslím si, že by to auto bylo pro „MĚ“. Já sama bych v něm nejezdila. My všude jezdíme SPOLU. Takže já bych ho vozila do práce, já bych ho vozila na veřejné práce, já bych nás vozila na nákup, já bych nás vozila za zábavou.

Mi nejde o to že JÁ CHCI AUTO PRO SEBE. ALE PRO NÁS. ABYCHOM NEUSTÁLE NEOTRAVOVALI MÉ RODIČE.

Například: přítel na naše 6let výročí objednal pobyt na horách. Ale kdo nás tam musel vézt??? mí rodiče. Jelikož auto mi nechtěli na hory dát, aby se něco nestalo a někdo ho třeba neukrad. Takže mám naštěstí tak hodného tatínka, že nás vezl 45 minut na hory a za 2 dny 45 minut zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
18.1.11 10:57

No a co jezdit mhd? OBA?? Třeba i na ty blbý hory??

Příspěvek upraven 18.01.11 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.1.11 10:57

Ano kupuje, když to vezmu do detailu, na Vánoce mě vzal do zlatnictví, ať si vyberu co chci, dnes ráno, když jsem ho vezla, koupil mi čokoládku v obchodě a pitíčko (když si kupoval svačinu) , objednal ten víkend na horách na naše výročí, když chci v obchodě něcho, koupí mi vždy (ne že bych vyžadovala něco) Ale třeba když jdeme na nákup a mi se líbí dejme tomu rohožka do mého bytu, tak mi ji koupí.....)

To vám právě vysvětluji celou dobu, že on na peníze fakt škrt není a problém je jen tady s tím autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.1.11 10:58

Tohle chápu, znova teda nemá on nějaký problém proč by nemohl mít auto? Buď psychický nebo já nevím zákaz nebo tak něco, pokud by si koupil auto a bylo napsáno na něj. A zkusilas třeba navrhnout že byste koupili auto na půl? Ty bys na něj šetřila a on taky. No a jeslti on pracuje nějakej ten rok, tak musí mít taky našetřeno ne.Možná to nechce vyplítvat a chce to dát do bydlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
18.1.11 10:58

jako chápu, že problém je jet busem na nákup a s tim se tahat až k baráku..ale snad na ty práce si dojede busem sám, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.1.11 10:59
Lady_M píše:
Ano kupuje, když to vezmu do detailu, na Vánoce mě vzal do zlatnictví, ať si vyberu co chci, dnes ráno, když jsem ho vezla, koupil mi čokoládku v obchodě a pitíčko (když si kupoval svačinu) , objednal ten víkend na horách na naše výročí, když chci v obchodě něcho, koupí mi vždy (ne že bych vyžadovala něco) Ale třeba když jdeme na nákup a mi se líbí dejme tomu rohožka do mého bytu, tak mi ji koupí.....)Zase z toho cítím problém skrz auto…pokud se to týká jen toho tak to fakt bude hlubší věc…
To vám právě vysvětluji celou dobu, že on na peníze fakt škrt není a problém je jen tady s tím autem.

Příspěvek upraven 18.01.11 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.1.11 11:00

Mhd jezdíme docela často, jenže třeba právě na ty hory MHD jet nemůžeme, Nebo do kina vzdáleného 30 km atd............Spojení je tady nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.1.11 11:02

Nevím proč mě to neukázalo odpověď…
Vidím v tom fakt jinej hlubší problém skrz to auto..jinak bych to udělala úplně jinak a přestala aspoň na čas, jezdit do kina atd…do práce jezdit busem..a ok hory jsou vyjímka ale jinak se to dá vydržet, uvidíš jak se pak zachová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí