Věčný problém kvůli autu :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10048
18.1.11 12:48

Jinak těžko se to říká ale já bych s ním nebyla ani omylem, chápu že ho máš ráda, ale to jsou samý sliby a skutek utek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.1.11 12:50

Ještě se zeptám jinak ty třeba věříš tomu, že se chytne v tom podnikání a bude vydělávat a bude mu to fungovat? Věříš v něho? Z toho co píšeš jseš totiž strašně na pochybách…mě to přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.1.11 12:51

Dice: asi máte pravdu. Budeme to muset vyřešit tak, že buď opravdu nebudeme chodit tam, kam nejede MHD nebo „pěškobus“ :-) A nebo to řešit tak, ať on půjčení auta zařídí například u jeho rodičů a možná ve velmi vyjímečných případech u mých rodičů. Já za ním právě stojím, chci ho podporovat v podnikání. A možná je pravda, že na to auto moc tlačím. Já samozřejmě vím, že nátlak na chlapy vůbec nepůsobí, už to vím i z vlastní zkušenosti :mrgreen: :lol: Takže to auto dám prostě k ledu a nebudu nic řešit… A psala jsem mu, že od února začneme šetřit a dělat si nějaké rezervy, souhlasí s tím, tak snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.1.11 12:53

V to podnikání věřím- věřím jemu, bohužel to vše záleží na zakázkách ve firmě. Má to promyšlené, hodně se o tom bavil s našim známým- účetní co vede účetní firmu a je hodně zkušený. Tak snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.1.11 12:54

Není to nic ve smyslu: hurá tak já si naberu úvěry a začnu „podnikat“ , to opravdu ne, plánuje to dopodrobna už delší dobu, a baví se o tom i semnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.1.11 12:55

Já doufám že jo, hrozně bych Ti to přála, jsme skoro stejně starý a chápu tu situaci…po tom všem co jste ustáli si to fakt zaslouží šanci, jenom radím trochu se odtrhnout od rodičů…Hlavně spolu mluvte a mákněte na tom, ať můžete přivést děti do fajn fungující rodiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi
18.1.11 12:56
Dice píše:
nechce koupit auto no tak a´t ho nekupuje, financí je to opravdu hodně, a koupit něco za 30 je hrozná hloupost, řekně ti to každej kterej to udělal.

V tomhle nesouhlasím :nevim: Jak jsem psala, my máme za 30 tis. Renaulta, sice 15 let starý (když se pořizoval, tak mu bylo kolem 11 let) a že by nás stál 5 tis. měsíčně ani náhodou, zase tolik oprav nevyžaduje a když jen drobné /nejezdíme do drahých sevisů, ale máme známého, který nám to dělá levněji. Kdežto např. ségra si pořizovala auto cca za 70 tis. a vrazila do něj dalších 30 tis. , tak ho radši prodali a koupili si Felicii taky za 30 tis. a spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
473
18.1.11 12:57

Děkuji :-) taky doufám, že to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emimi

Ale vraťme se k tématu - já bych si zkrátka člověka, kterej ožralej nabourá a ještě uteče, prostě nemohla vážit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10048

Víš co možná má taky blbej pocit z toho všeho a potřebuje " něco dokázat" může se před tebou cítit za to všehcno trapně a chce se prostě dostat někam abys na něj byla hrdá…Proto se chová tak divně…Záleží na tom jak to rozjede a pokud to bude ok, tak uvidíš jak se změní…u chlapa je dost problém když má pocit že nemůže zajistit rodinu tak jak chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.1.11 13:00
Mahja píše:
Lady_M píše:
On právě přítel oficiálně bydlí u svých rodičů, v tom pidibytečku pro 1(moje věci by se tam ani nevlezly. je to jen pidin ložnice kde se vleze postel a mini skřín na jeho věci a pak pidi obývák, kde je místo jen na telku a mini gauč :-) Takže nějaké myšlení o tom, že bych se tam nastěhovala je dost nereálné, nevlezlo by se mi tam ani učení :-)
NO a my máme 2 generační barák, naši přestavili nejdříve vrch na to 3+KK a teď do konce měsíce jim příjde kuchyň a tím pádem budou mít dole svoji samostatnou 2+kk. Jenže naši by nezkousli, aby tu u nás přítel oficiálně bydlel, když dělám ještě školu. A já jezdím když nemám zrovna zkouškové klidně i na 3-4 dny do toho jiného města do školy.....Takže by tu přítel byl stejně sám beze mě. Navíc naši mě tu ani nechcou, chcou ať si zařídím vlastní bydlení. Jako nechcou ve smyslu navždy. :-)
A kdyby si s tímto návrhem přišla za rodiči, že si na rok chcete vyzkoušet soužití spolu? Třeba by uviděli, jestli je ten tvůj i nějaký pracant a přiloží ruku k dílu a ty si ho taky otestuješ…

to chápu jde jim o to at se oasamostatníš a máš solidního partneta. potom tam určitě bydlet někdo bude, naco by byl tak velikej barák jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.1.11 13:01
Emimi píše:
Ale vraťme se k tématu - já bych si zkrátka člověka, kterej ožralej nabourá a ještě uteče, prostě nemohla vážit :nevim:

tak to je pravda, utekl před problémy..co kdyby se někomu něco stalo. a před zodpovědností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.1.11 13:02

Právě, ono je to teď těžké, s těma veřejnýma pracema, musí se cítít trapně, že klesl na úroveň (nejsem rasista, ale bohužel) romů a jiných samozřejmě i bílých kriminálníků zametajících chodníky, navíc zadarmo, v práci musí dělat kvůli tomu každý den 16tky, aby si nahradil ten 1 den v týdnu a někdy i 1 den o víkendu, aby mohl jít dělat ty veřejné práce, takže teď jen maká a maká od nevidím do nevidím…Určitě ho to mrzí, to na něm prostě poznám, že se určitě cítí trapně......... Stalo se to před půl rokem, jenže půl roku bylo ticho po pěšině, soud byl až teď nedávno, pak odvolání, takže ty veřejné práce a řidičák, přišly až teď před cca měsícem. Takže to na něj možná zase dolehlo. Jako já způsobit takovou nehodu tak skončím asi na psychině. Takže je jasné, že musí pykat, ale i tak je mi ho líto. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
18.1.11 13:02

ja mam pocit, ze ten Tvoj chlap prisiel na osvedcenu taktiku, vsetko, co sa tyka buducnosti, Ti odsuhlasi, lebo vsak je to buducnost, ale akonahle ide o pritomnost, tak sa mu do nicoho nechce.

a ako pisali viaceri predtym, urcite problem siaha hlbsie a nie je to len o kupe auta :roll:

je lahke slubit, ze v buducnosti sa uskromni, ale nevidim dovod, preco by sa nemohol uskromnit uz teraz. mozno to proste nevie a nechce sa mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.1.11 13:04

JInak rodiče opravdu nechcou ať tu někdo bydlí, ani až tu nebudu bydlet já :-)))))) Žádné nájemníky nechcou v žádném případě. Dům zpravili proto, aby nebydleli v polorozpadlém :-))))) Málo kdo to chápe ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí