Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.1.15 15:10

Mám v posledních dvou-třech měsících problém s manželem. Vlastně to není až takový problém, ale trochu se bojím, aby se někam do problému nepřehoupl. Třeba máte některá podobnou zkušenost.
Sexujeme přiměřeně často, tak 2× týdně, což vzhledem k tomu, že je nám lehce přes 40, je asi v pohodě. Mně se to líbí a klidně bych i častěji, což on docela rád občas přijímá a myslela jsem, že se to líbí i jemu.
Jenže v poslední době se na konci sexování domáhá ruční práce. Tedy - všechno probíhá normálně, ale dříve se vždycky udělal do mně a teď to vždycky přeruší a chce abych mu pomohla rukou. Dříve jsme to pro zpestření taky občas dělávali, ale v poslední době už skoro nepamatuji kdy skončil ve mně. Já už jsem vždycky „po“, tak mi to nevadí fyzicky, jen mi to nějak chybí a taky mám strach aby se za tím neschovával nějaký problém.
Podotýkám, že úzká jsem dost, obě děti přišly na svět císařem a problém není určitě v tom, že by ve mně „plaval“.

• Citovat
  • Upravit
33315
16.1.15 20:02
@Anonymní píše:
Mám v posledních dvou-třech měsících problém s manželem. Vlastně to není až takový problém, ale trochu se bojím, aby se někam do problému nepřehoupl. Třeba máte některá podobnou zkušenost.
Sexujeme přiměřeně často, tak 2× týdně, což vzhledem k tomu, že je nám lehce přes 40, je asi v pohodě. Mně se to líbí a klidně bych i častěji, což on docela rád občas přijímá a myslela jsem, že se to líbí i jemu.
Jenže v poslední době se na konci sexování domáhá ruční práce. Tedy - všechno probíhá normálně, ale dříve se vždycky udělal do mně a teď to vždycky přeruší a chce abych mu pomohla rukou. Dříve jsme to pro zpestření taky občas dělávali, ale v poslední době už skoro nepamatuji kdy skončil ve mně. Já už jsem vždycky „po“, tak mi to nevadí fyzicky, jen mi to nějak chybí a taky mám strach aby se za tím neschovával nějaký problém.
Podotýkám, že úzká jsem dost, obě děti přišly na svět císařem a problém není určitě v tom, že by ve mně „plaval“.

Není možné, že se mu snížila citlivost? :think: Zkoušela sis s ním o tom promluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
16.1.15 20:35

Možná si honí a potřebuje tu tvrdost ruky aby se udělal. Ať si to šetří na tebe a udělá se pokaždý už při sexu.

• Citovat
  • Upravit
2183
16.1.15 21:15
@Anonymní píše:
v poslední době se na konci sexování domáhá ruční práce. Tedy - všechno probíhá normálně, ale dříve se vždycky udělal do mně a teď to vždycky přeruší a chce abych mu pomohla rukou. Dříve jsme to pro zpestření taky občas dělávali, ale v poslední době už skoro nepamatuji kdy skončil ve mně.

Jen moje domněnka: Třeba může vnímat ono „udělání do tebe“ jako klasickej manželskej sex, zatímco dokončení rukou mu může z různých důvodů připadat více vzrušující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.1.15 00:52
@Anonymní píše:

Přidám názor muže. Jsem však trošku romantik, tak je třeba to brát na zřetel. Zažil jsem s milovanou holkou přechod ke stereotypu. Rozhodně to v tvém případě nemusí být ono! Totiž těch důvodů může být mnoho. (včetně i tak „hloupého“ jako změna koupelnové kosmetiky, vysazení antikoncepce. Třeba nos je totiž přímo propojený s mozkem. I třeba změnou spodního prádla muže, kdy se samovolně odhaluje žalud a tře se o slipy, celý den, dva.. to jsem sám používal, abych vydržel déle a nepokazil noc :-)..je toho opravdu mnoho, čím se to může stát..) Při té ruční, a často i rtové a jazykové snad (ty doporučuji, pro muže snad není krásnějšího pohledu, než když jeho milovaná či chtěná žena citlivě se jakoby stará o jeho mužství - a ještě se mu přitom třeba zadívá sexy pohledem do očí, jakoby zkoumala, jak se mu to líbí - to je úplně k zbláznění!!), no tak při tomto má muž (aspoň já) cosi jako „pocit krále“. Jeho dívka mu vlastně leží u nohou a stará se o jeho mužnost. A on se na to jen dívá, hladí ji po vlasech, říká jí hezké věci, užívá si péči lehce jakoby poddané, přitom milované. Dívá se na její prsa, jak klečí, zadek, všechno. Ona mu dá mu sny k nohám. Nemusí to být on, kdo pořád přiráží, snaží se, řídí. Co vidí? Ona se mu dívá do očí, miluje jeho mužství něžně a krásně a je to až k zbláznění, je to tak intimní, osobní.

Tedy.. Čistě teoreticky to může být krok ze stereotypu, že je soulož pokaždé stejná. Orgasmus u mě, a myslím, že u každého muže je řízen z 60 procent mozkem.

Ale třeba kamarád s tím má problém docela často a je to jiný důvod. On sice neví jaký, ale důvod proč řekne partnerce o ruční práci je ten, že už cítí, že by to bylo obtížné mít orgasmus přímo u milování, a je mu to hloupé, jakoby tělocvik pořád přirážet, když už cítí, že to nedopadne podle plánu. Je to jakoby spadla atmosféra, která v pokoji byla na začátku.

Nemyslím, že by to znamenalo, že je něco špatně. Kdybych byl já on, byl bych nejraději, kdyby se mě na to partnerka zeptala tak pět minut po orgasmu rukou, či rty. Bude mě hladit po hrudníku, dá mi tu a tam pusinkuu na ucho, tvář a bude prostě se mnou. Hlazení atd.. Vzájemná intimnost, jako psala výše Káťa. To hlazení a povídaní si o všem, tam se může otevřít jakékoliv téma. To je to nejhezčí na vztahu.. A vlastně asi snad základ každého vztahu muž žena.

Nejsem žádný teoretik, všechno je to ze zkušeností, ale jsem trošku romantik/filosof, tak to ber prosím na zřetel.. Každý muž je jiný, ale ta ješitnost a touha po péči a království je u všech asi stejná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
17.1.15 01:54
@Anonymní píše: Mám v posledních dvou-třech měsících problém s manželem. … Jenže v poslední době se na konci sexování domáhá ruční práce. …
Podotýkám, že úzká jsem dost,

a nema nekde psychicky problem, v praci, v zivote, nemusi se to tykat tebe, ale nemuze se ti plne oddat, je v trvalem psychickem napeti, mohlo by byt, jen spekulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
17.1.15 20:15
@Anonymní píše:

Jenže v poslední době se na konci sexování domáhá ruční práce. Tedy - všechno probíhá normálně, ale dříve se vždycky udělal do mně a teď to vždycky přeruší a chce abych mu pomohla rukou. Dříve jsme to pro zpestření taky občas dělávali, ale v poslední době už skoro nepamatuji kdy skončil ve mně.

V tomhle věku je problém se ho zeptat proč?
Může to být jak píše Anonym X nebo Virginian, prostě lepší prožitek z toho, jak a kam se udělá a třeba jen to, že to vidíš ho bere, nebo že to skončí na Tobě :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
1
17.1.15 22:49

Ahoj holky ja mam přítele který ho ma taky malého ale s toho důvodu že ma hippospadium penisu chodime spolu uz dva roky a osm mesicu nekdy me uspokoji ale nekdy to necitim a navic se udela dost. Rychle pak me dodelava rukou a nekdy mu schvalne reknu. Ze uz jsem abi to nebylo blbi. on pozna ze lzu ale ja si. stojim porad zatim svim presto vsechno ho miluji i pres to ze vim ze s nim nikdy nebude ten sex jak ma byt ma uz za sebou 14 operaci penisu a jeste 16 ho ceka pokud ne vic. ale presto pravdou je ze si nekdy rikam ze bi to bylo lepsi s jinim ze s nim to asi nema budoucnost ne ohledne sexu o to mi az tak moc nejde jde mi hlavne o to ze chci moc miminko a bojim se ze ho s nim mit nebudu nema normalni sperma jako kazdy kluk ci chlap ale ma ho takovy vodovi uz skoro dva roky spolu spime a porad to do me dava. Myslela jsem si uz mnoho krat ze jsem tehotna ale porad to byla jen moje falesna nadeje nevim co mam delat muzete mi. S tim poradit predem dekuji a omlouvam se pokud zasahuji do neceho doceho mi nic neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
17.1.15 23:14
@iviska píše: nema normalni sperma jako kazdy kluk ci chlap ale ma ho takovy vodovi

a nechal kouknout doktora mikroskopem na sve sperma, jinak jsou to jen spekulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
17.1.15 23:22

@Pesimista
Ty tomu věříš? 30 operací? :lol: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3232
17.1.15 23:38
@tigy66 píše: @Pesimista
Ty tomu věříš? 30 operací? :lol: :zed: :mrgreen:

to je dobra fikce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.15 09:49

V sobotu jsem se ho na to zeptala. Fakt mě to už dlouho trápilo a možná právě po těch letech jsem nechtěla něco pokazit, na téma mužského ega jsem už přečetla příliš mnoho. Řekl, že ho to prostě víc vzrušuje, když se ho dotýkám rukou, dokonce se přiznal, že má fantazie, kdy já jsem oblečená a dělám mu to, a že by ho vzrušovalo, kdybych mu to takhle dělala někdy na „veřejnosti“. Teda ne úplně, ale třeba v autě nebo v lese nebo tak.
Takže nevím, jsem z toho docela rozpačitá. Až doteď jsme měli docela fajn manželský sex, dokonce občas i s tím lesem nebo s focením a tak, ale teď nějak nevím jestli mu nepřipadám stará, nakonec mi letos bude 44, a i když si myslím, že vypadám docela dobře, tak třeba jsem se mu okoukala…

• Citovat
  • Upravit
304
19.1.15 11:08

Je zbytečné být vztahovačná, i když tak časté :) Líbí se mu to, je to jen jiné a „na veřejnosti“ se navíc přidává pocit „nebezpečí z odhalení“ Je dobře, že o tom dokáže mluvit a není tam nic závadného. Pokud nic proti tomu nemáš, není nic lepšího, než to někdy vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
19.1.15 11:19
@Anonymní píše: ale teď nějak nevím jestli mu nepřipadám stará, nakonec mi letos bude 44, a i když si myslím, že vypadám docela dobře, tak třeba jsem se mu okoukala…

44, nelepsi vek na uzivani a ty si to budes kazit pochybnostmi o sobe, hlavne neupadni to stavu, kdy budes mit pocit, ze se musis nechat o*oulozit nejakym jinym chlapem, aby se ti zvedlo sebevedomi, nema to zadny smysl, pokud tu cinnost mimo manzelstvi nebudes chtit provozovat casto a pravidelne, jednorazovka je cesta do pekel, protoze obvykle praskne a vse tim znicis, pro svoje sebevedomi nepotrebujes ulety, ale jen a jen zvednout hlavu a rozhlednout se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.15 11:30

@Tandaradei
Ale já nejsem vztahovačná, jen mě to po těch letech společného sexování překvapilo. A abych pravdu řekla, měla jsem po milování vždycky takový pocit, že je jenom můj, teda když skončil ve mně. Když mu to udělám na konci rukou, většinou chce vystříknout na mě, na břicho, na prsa nebo na zadek (to se pak dodělá dokonce sám). Já vím, že ho to asi vzrušuje, ale cítím se přitom tak nějak ponížená. To asi není to správné slovo, prostě tak trochu jako subina nebo šlapka, ale ne úplně docela, nevím jak to popsat. Dělali jsme to i dříve, dokonce si často na sexování obléknu něco erotického, podvazky, punčochy a tak, ale asi je problém v tom jak moc často to takhle děláme a v poslední době jsem v sobě jeho sperma něměla už pár měsíců. Je možné, že mě to samotné může tak psychicky rozhodit? Hormony? Nevím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová