Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
14.1.15 12:12
@Venetia píše:
mně to trvá déle..pokud vůbec :D a taky jak s kým… pro mně těch 30min je tak akorát

No, mě právě taky. I když je to kus od kusu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.1.15 02:01
@Tinuvien píše:
No, mě to zezadu přijde takové anonymní… Kamarádky se určitě zeptej, možná zezadu tomu chlapovi musíš víc věřit, je to intenzivnější, víc se může splašit. :think:

Už se bohužel nevídáme, tedy se jí pravděpodobně už nezeptám. Ale řekl bych, že se nebála, že bych byl zezadu nějak necitlivější. Byli jsme spolu už vícekrát a ona s ní uměla hodně, i techniky vaginální masáže odspodu-nahoru, docela silně, když byla na koníčka. Prostě věděla a kdyby něco, tak by mi to řekla normálně. Ani nebyla mělká. Asi na to už nepřijdu. :-( (myslím, že to bylo spíše nějak o jejím vnitřním pocitu, něco osobního)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.1.15 02:14
@tigy66 píše:
Nejsem zdaleka tak obdařen jako 19/5 a že z toho nejsem zrovna nadšen, jsem psal tu několikrát, ale že by mi scházelo, že to ženskou se mnou ve vnitř nebolí to teda zrovna ne. A světe div se i já jsem párkrát zažil, že to dotyčnou se mnou zabolelo a spíš mě to teda „zaskočilo“, než že bych z toho měl dobrý příjemný pocit teda.
A že vagínu asi nelze s 19/5 a víc roztahovat do nekonečna máš zřejmě pravdu, tak těžko říct, zda je lepší 15 min. takového, nebo 30 min. menšího bez bolesti při tom nebo následné. :nevim: :nevim:

Spíše jsem myslel, že to některé partnerky sice cítí hluboko, ale berou to jako součást. Co se týče opravdové bolesti, ta si myslím daleko častěji přichází s nedostatečným zvlhnutím partnerky, tam pak přichází právě i pálení a vlastně to není příjemné pro nikoho. Hraje tu roli mnoho faktorů, včetně hormonální nerovnováhy, třeba disfunkce štítné žlázy na základě přehnané konzumace nefermentované sóji, stačí i deci sojového mléka denně a je problém. Má partnerka sice řekla párkrát při milování že je to hluboko, ale to bylo mezi orgasmy a se zvlhnutím problém neměla. Naopak mi pak i celý den „posílala pusinky“, na obědě, z vlaku, jen tak, bylo to krásné a fakt nejvíc po sexu. Takže v tom problém určitě nebyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.1.15 02:21
@Tinuvien píše:
No, tak jednou za čas si důkladně pohrát snad nevadí 8)

Přesně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.1.15 02:30
@Tandaradei píše:
Tak 19/5 bych si tedy zezadu asi moc neužila, jedině bych měla natažené nohy :mrgreen: Pro mě moc dlouhé na takovou polohu… Ale na to argument „ještě se tolik neznáme“ moc nesedí, jedině kvůli jistotě, že se do toho neopřeš naplno a bude mít čípek jak po výprasku…

Možné to je, jen myslím, že tu hloubku pronikání lze uhlídat. Ale i ta poloha s nataženýma nohama má své kouzlo, je zase taková.. bližší.. k mazlení. Ať už je nahoře kdokoliv. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.1.15 02:32

@Venetia 30 minut až skoro málo, když je vám spolu fajn ;-)

Příspěvek upraven 15.01.15 v 02:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.1.15 02:36
@káťa píše:
Jj, to ten můj taky.
Vždycky, když cítím, že už se mu to blíží, tak zvolníme a taky těch zásunů v různých polohách je během té doby víc. 2 hodinky nevím, ale kolikrát jen ležíme, kecáme o práci, o životě atd. a u toho se velmi lehce vzrušujeme…a to taky třeba dlouho, než se to rozjede naplno…

Tak takhle mi to přijde úplně nej nej nejvíc super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
15.1.15 14:15

Jenom jsem se chtěl zeptat, jestli už proběhlo nějaké setkání diskutujících tohoto fóra spojené s přeměřováním a hodnocením penisů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.1.15 14:19
@Jabadabadu píše:
Jenom jsem se chtěl zeptat, jestli už proběhlo nějaké setkání diskutujících tohoto fóra spojené s přeměřováním a hodnocením penisů?

První bylo na začátku ledna v Pičíně. Chystá se další setkání v únoru, v Řitce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.15 15:01

Ach jo

Čekala jsem zajímavou diskuzi, ale čtu jen výlevy dvou zakomplexovaných chlapců - Eboney a Pesimista.
Tak si kluci každý ráno přeměřujte svý péra, ať uspokojíte svý egíčko na virtuální diskuzi a zapomente na svý komplexy z malejch kašpárků.
Ach jo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.1.15 00:29
@Michaela vášnivá píše: Čekala jsem zajímavou diskuzi, ale čtu jen výlevy dvou zakomplexovaných chlapců - Eboney a Pesimista.
Tak si kluci každý ráno přeměřujte svý péra, ať uspokojíte svý egíčko na virtuální diskuzi a zapomente na svý komplexy z malejch kašpárků.
Ach jo :mavam:

Tomu nerozumím. Mě baví mluvit o sexu otevřeně a zajímá mě také co zažívají jiní normální lidé, mimo hloupé články všelijakých redaktorů internetových magazínů. Na to jsou tyto diskuse přece dělané. Myslím, že se tu zatím bavíme na úrovni a o čem píšu, to jsou prostě zkušenosti, nechápu, co by na nich mohlo být zakomplexovaného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.1.15 00:31

@Chlap74 Pičín jsem nestihl :zed: a ta Řitka mě moc neláká.. :-) Co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
16.1.15 07:55
@Michaela vášnivá píše: Čekala jsem zajímavou diskuzi, ale čtu jen výlevy dvou zakomplexovaných chlapců - Eboney a Pesimista.
Ach jo :mavam:

Nerozumím tomu, proč Ti přijde Eboney zakomplexovaný? Myslím, že píše hezky.
Také jsme na disk. foru, kde může každý diskutovat. :D
Není potřeba nikoho urážet a psát že je zakomplexovaný chlapec.
Pokud máš tady nějaký problém, tak to nemusíš přece číst a můžeš si najít jinou diskusi -jsou tady diskuse o vaření, zvířátkách-každý si může najít to svoje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
16.1.15 08:07
@Michaela vášnivá píše: Ach jo :mavam:

aaa, opet zase reinkarnace, radeji napis, kde jsme ti, jako puvodnimu nicku, slapli na kuri oko, misto schovavani se za nejaky dalsi nick :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.1.15 12:35

@333lucie Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie