Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
mně to trvá déle..pokud vůbeca taky jak s kým… pro mně těch 30min je tak akorát
No, mě právě taky. I když je to kus od kusu… ![]()
@Tinuvien píše:
No, mě to zezadu přijde takové anonymní… Kamarádky se určitě zeptej, možná zezadu tomu chlapovi musíš víc věřit, je to intenzivnější, víc se může splašit.
Už se bohužel nevídáme, tedy se jí pravděpodobně už nezeptám. Ale řekl bych, že se nebála, že bych byl zezadu nějak necitlivější. Byli jsme spolu už vícekrát a ona s ní uměla hodně, i techniky vaginální masáže odspodu-nahoru, docela silně, když byla na koníčka. Prostě věděla a kdyby něco, tak by mi to řekla normálně. Ani nebyla mělká. Asi na to už nepřijdu.
(myslím, že to bylo spíše nějak o jejím vnitřním pocitu, něco osobního)
@tigy66 píše:
Nejsem zdaleka tak obdařen jako 19/5 a že z toho nejsem zrovna nadšen, jsem psal tu několikrát, ale že by mi scházelo, že to ženskou se mnou ve vnitř nebolí to teda zrovna ne. A světe div se i já jsem párkrát zažil, že to dotyčnou se mnou zabolelo a spíš mě to teda „zaskočilo“, než že bych z toho měl dobrý příjemný pocit teda.
A že vagínu asi nelze s 19/5 a víc roztahovat do nekonečna máš zřejmě pravdu, tak těžko říct, zda je lepší 15 min. takového, nebo 30 min. menšího bez bolesti při tom nebo následné.![]()
Spíše jsem myslel, že to některé partnerky sice cítí hluboko, ale berou to jako součást. Co se týče opravdové bolesti, ta si myslím daleko častěji přichází s nedostatečným zvlhnutím partnerky, tam pak přichází právě i pálení a vlastně to není příjemné pro nikoho. Hraje tu roli mnoho faktorů, včetně hormonální nerovnováhy, třeba disfunkce štítné žlázy na základě přehnané konzumace nefermentované sóji, stačí i deci sojového mléka denně a je problém. Má partnerka sice řekla párkrát při milování že je to hluboko, ale to bylo mezi orgasmy a se zvlhnutím problém neměla. Naopak mi pak i celý den „posílala pusinky“, na obědě, z vlaku, jen tak, bylo to krásné a fakt nejvíc po sexu. Takže v tom problém určitě nebyl..
@Tinuvien píše:
No, tak jednou za čas si důkladně pohrát snad nevadí
Přesně ![]()
@Tandaradei píše:
Tak 19/5 bych si tedy zezadu asi moc neužila, jedině bych měla natažené nohyPro mě moc dlouhé na takovou polohu… Ale na to argument „ještě se tolik neznáme“ moc nesedí, jedině kvůli jistotě, že se do toho neopřeš naplno a bude mít čípek jak po výprasku…
Možné to je, jen myslím, že tu hloubku pronikání lze uhlídat. Ale i ta poloha s nataženýma nohama má své kouzlo, je zase taková.. bližší.. k mazlení. Ať už je nahoře kdokoliv. ![]()
@Venetia 30 minut až skoro málo, když je vám spolu fajn ![]()
Příspěvek upraven 15.01.15 v 02:37
@káťa píše:
Jj, to ten můj taky.
Vždycky, když cítím, že už se mu to blíží, tak zvolníme a taky těch zásunů v různých polohách je během té doby víc. 2 hodinky nevím, ale kolikrát jen ležíme, kecáme o práci, o životě atd. a u toho se velmi lehce vzrušujeme…a to taky třeba dlouho, než se to rozjede naplno…
Tak takhle mi to přijde úplně nej nej nejvíc super ![]()
Jenom jsem se chtěl zeptat, jestli už proběhlo nějaké setkání diskutujících tohoto fóra spojené s přeměřováním a hodnocením penisů?
@Jabadabadu píše:
Jenom jsem se chtěl zeptat, jestli už proběhlo nějaké setkání diskutujících tohoto fóra spojené s přeměřováním a hodnocením penisů?
První bylo na začátku ledna v Pičíně. Chystá se další setkání v únoru, v Řitce.
Čekala jsem zajímavou diskuzi, ale čtu jen výlevy dvou zakomplexovaných chlapců - Eboney a Pesimista.
Tak si kluci každý ráno přeměřujte svý péra, ať uspokojíte svý egíčko na virtuální diskuzi a zapomente na svý komplexy z malejch kašpárků.
Ach jo ![]()
@Michaela vášnivá píše: Čekala jsem zajímavou diskuzi, ale čtu jen výlevy dvou zakomplexovaných chlapců - Eboney a Pesimista.
Tak si kluci každý ráno přeměřujte svý péra, ať uspokojíte svý egíčko na virtuální diskuzi a zapomente na svý komplexy z malejch kašpárků.
Ach jo
Tomu nerozumím. Mě baví mluvit o sexu otevřeně a zajímá mě také co zažívají jiní normální lidé, mimo hloupé články všelijakých redaktorů internetových magazínů. Na to jsou tyto diskuse přece dělané. Myslím, že se tu zatím bavíme na úrovni a o čem píšu, to jsou prostě zkušenosti, nechápu, co by na nich mohlo být zakomplexovaného. ![]()
@Chlap74 Pičín jsem nestihl
a ta Řitka mě moc neláká..
Co už.
@Michaela vášnivá píše: Čekala jsem zajímavou diskuzi, ale čtu jen výlevy dvou zakomplexovaných chlapců - Eboney a Pesimista.
Ach jo
Nerozumím tomu, proč Ti přijde Eboney zakomplexovaný? Myslím, že píše hezky.
Také jsme na disk. foru, kde může každý diskutovat. ![]()
Není potřeba nikoho urážet a psát že je zakomplexovaný chlapec.
Pokud máš tady nějaký problém, tak to nemusíš přece číst a můžeš si najít jinou diskusi -jsou tady diskuse o vaření, zvířátkách-každý si může najít to svoje. ![]()
@Michaela vášnivá píše: Ach jo
aaa, opet zase reinkarnace, radeji napis, kde jsme ti, jako puvodnimu nicku, slapli na kuri oko, misto schovavani se za nejaky dalsi nick
![]()