Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
František si našel práci v továrně na konzervovanou zeleninu. Jednou takhle přijde domů a svěřuje se manželce, že má silné nutkání strčit penis do kráječky okurek. Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi, ale František se chce se svým problémem vyrovnat sám. Za měsíc přijde František domů už v jedenáct a říká: “Pamatuješ si, co jsem ti říkal o kráječce okurek?” “Bože, Františku, snad jsi to neudělal?!” “Udělal,” smutně přiznal František. “Ach Bože můj, co se stalo?” “No co by, vyrazili mě z práce” “Ale neeee – ublížila ti ta kráječka okurek?” “Kráječka okurek…? Ne. Ta dostala taky padáka…..
@Pesimista píše:
František si našel práci v továrně na konzervovanou zeleninu. Jednou takhle přijde domů a svěřuje se manželce, že má silné nutkání strčit penis do kráječky okurek. Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi, ale František se chce se svým problémem vyrovnat sám. Za měsíc přijde František domů už v jedenáct a říká: “Pamatuješ si, co jsem ti říkal o kráječce okurek?” “Bože, Františku, snad jsi to neudělal?!” “Udělal,” smutně přiznal František. “Ach Bože můj, co se stalo?” “No co by, vyrazili mě z práce” “Ale neeee – ublížila ti ta kráječka okurek?” “Kráječka okurek…? Ne. Ta dostala taky padáka…..
Na pohotovost přijde silně pomlácený muž.
Lékař ho ošetřuje a ptá se: "Jak jste k tomu přišel?
„Ale, strčil jsem prsty do řezačky.“
„Ale vaše zranění tomu nenasvědčují!“
„No pak nečekaně přišel řezač…“
@Chlap74 píše:
Na pohotovost přijde silně pomlácený muž.Lékař ho ošetřuje a ptá se: "Jak jste k tomu přišel?
„Ale, strčil jsem prsty do řezačky.“
„Ale vaše zranění tomu nenasvědčují!“
„No pak nečekaně přišel řezač…“
@sissi79 píše:
Vas trefim necim
pokud to bude tim, na co myslim, ak prosim, jednu do pusy a druhou do ruky ![]()
@Pesimista píše:
pokud to bude tim, na co myslim, ak prosim, jednu do pusy a druhou do ruky
Muzny hrudnik
pojd bliz
![]()
Rodiče vzali Honzíka na nuda pláž. Honzík se ptá maminky: „A mami, proč má některej pán toho pinďourka velkýho a některej malýho?“ „To podle toho, jak je kterej z nich chytrej.“ Za chvíli Honzík povídá: „Mami, hele, tatínek kouká támhle na tu paní a je čím dál tím chytřejší.“
@Pesimista píše:
Rodiče vzali Honzíka na nuda pláž. Honzík se ptá maminky: „A mami, proč má některej pán toho pinďourka velkýho a některej malýho?“ „To podle toho, jak je kterej z nich chytrej.“ Za chvíli Honzík povídá: „Mami, hele, tatínek kouká támhle na tu paní a je čím dál tím chytřejší.“
@Pesimista píše:
ja bych vedel, dej ho na spalek, co prebyva, pres tech 15, tak proste usekni, jen nesmis ucuknout, to bys pak musel sekat podruhe a merit lepe
taky dobrák od kosti
@sissi79 píše:
Nebylo uz vsechno receno?
opakovani je matka moudrosti ![]()
@aspagi píše:
opakovani je matka moudrosti
Jo, uz to psal Docus latinsky ![]()
@Maslena píše:
https://www.google.co.uk/url?…
Hm, ten první je roztomilý. Ale proč si oblíká ty punčochy? Asi bych preferovala některý z dalších v pořadí.
![]()