Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
19.11.14 23:30
@aspagi píše:
ty vle se tu rezu mutantici mimina a degenerovany svitic spermie muzes nastrik.at misto svicek a bude z toho romanticka vecere s nadechem chilli papricky :lol:
:mrgreen: :mrgreen: dekorace na zed :mrgreen: :mrgreen: to nema kazdej :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5847
@sissi79 píše:
Oni jsou byci stejne barvoslepi, tam jde o ten pohyb a ten tam bude :mrgreen: :mrgreen:

a nezapomenout zarvat misto ole do me :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@aspagi píše:
a hlavne pohlavi aby si misto dedka neschrabla neakou tu babku

Ehm :P :mrgreen: to mi neva 8)

• Citovat
  • Upravit
5847
19.11.14 23:31
@sissi79 píše:
Pche, vedem doma strevni chripku, me bude budit veci :P :P :mrgreen:

tak doufej ze nebudes stat frontu na wc az se vzbudis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 23:33
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: dekorace na zed :mrgreen: :mrgreen: to nema kazdej :mrgreen:

no a az si to tu kazdej precte tak bude hned chtit byt in a kool tak obchod se sviticima kondomama nebude stihat ani vyrabet a to mi pak kamoska to osladi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 23:34
@sissi79 píše:
Ehm :P :mrgreen: to mi neva 8)

tak to ja radsi teda neakou mladsi nez tu babku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 23:35

Doubrou mejte se tu naramne jsem se tu pobavila vdek @sissi79 @Pesimista a @e-liza :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
19.11.14 23:36

:mrgreen: radsi mizim spat nez malou vazne vzbudim a bude po spanku :mrgreen:
Tak brou a ty sny :palec: a zitra cekam hihi zazitek :P :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
19.11.14 23:37
@aspagi píše:
Doubrou mejte se tu naramne jsem se tu pobavila vdek @sissi79 @Pesimista a @e-liza :mavam:

Taky :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
106377
20.11.14 00:28
@Pesimista píše:
bud rada, po hodine nebo dvou bys sla kupovat lubrikacni krem, pokud nejsi vzacna vyjimka :D

no, to už asi nezjistím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
20.11.14 06:58
@Pesimista píše:
bud rada, po hodine nebo dvou bys sla kupovat lubrikacni krem, pokud nejsi vzacna vyjimka :D

já vzácnou vyjímku zrovna měl… je to fakt úplně o něčem úplně jiném. Spíš musela nosit vložky nonstop :D to je asi nějaká anomálie, ale jedna z těch úplně nejlepších pro chlapa :P

@E-líza píše:
Kdybyste vy chlapi měli tolik milenek, jak o tom mluvíte, tak buď je jedna z nás na 100 chlapů nebo každá z nás šustí celý panelák. Ty řeči o milenkách jsou už únavné.

no já znal ženu co měla za 2 roky skóre cca 300 a nebyla to prostitutka… jen jí prostě byly na koleji dluhé večery… a mě stejně nechtěla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
20.11.14 07:04
@Venetia píše:
no, to už asi nezjistím :D

na to nikdy není pozdě… Třeba ještě potkáš toho pravého ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
20.11.14 10:02
@E-líza píše:
Nebuď škrob a vezmi ženu taky na romantiku a chilli. Třeba to oživí vztah. Holky v práci se řezaly.

Ja nejsu skrob. Jen jsem te tve historce nerozumnel :nevim: Nechapal jsem, jestli se od „palivosti“ sprchoval kvuli acku nebo kurbe… a vlastne mi tam porad nestymuje ta studena sprcha rano :think:

No nevadi, kdyz se holky v praci rezaly, tak maji asi vetsi predstavivost nez ja :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
20.11.14 10:38
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Ja nejsu skrob. Jen jsem te tve historce nerozumnel :nevim: Nechapal jsem, jestli se od „palivosti“ sprchoval kvuli acku nebo kurbe… a vlastne mi tam porad nestymuje ta studena sprcha rano :think:No nevadi, kdyz se holky v praci rezaly, tak maji asi vetsi predstavivost nez ja :nevim:

Pan bude choulostiva cita :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5847
20.11.14 11:14
@Pajaxxx píše:
no já znal ženu co měla za 2 roky skóre cca 300 a nebyla to prostitutka… jen jí prostě byly na koleji dluhé večery… a mě stejně nechtěla :cert:

to jste meli na vejsce tolik prednasejicich chlapu jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová