Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
Oni jsou byci stejne barvoslepi, tam jde o ten pohyb a ten tam bude![]()
a nezapomenout zarvat misto ole do me ![]()
@aspagi píše:
a hlavne pohlavi aby si misto dedka neschrabla neakou tu babku
Ehm
to mi neva ![]()
@sissi79 píše:
Pche, vedem doma strevni chripku, me bude budit veci![]()
![]()
tak doufej ze nebudes stat frontu na wc az se vzbudis ![]()
@sissi79 píše:![]()
dekorace na zed
![]()
to nema kazdej
no a az si to tu kazdej precte tak bude hned chtit byt in a kool tak obchod se sviticima kondomama nebude stihat ani vyrabet a to mi pak kamoska to osladi ![]()
@sissi79 píše:
Ehm![]()
to mi neva
tak to ja radsi teda neakou mladsi nez tu babku ![]()
Doubrou mejte se tu naramne jsem se tu pobavila vdek @sissi79 @Pesimista a @e-liza ![]()
radsi mizim spat nez malou vazne vzbudim a bude po spanku ![]()
Tak brou a ty sny
a zitra cekam hihi zazitek
![]()
@aspagi píše:
Doubrou mejte se tu naramne jsem se tu pobavila vdek @sissi79 @Pesimista a @e-liza
Taky
![]()
@Pesimista píše:
bud rada, po hodine nebo dvou bys sla kupovat lubrikacni krem, pokud nejsi vzacna vyjimka
no, to už asi nezjistím ![]()
@Pesimista píše:
bud rada, po hodine nebo dvou bys sla kupovat lubrikacni krem, pokud nejsi vzacna vyjimka
já vzácnou vyjímku zrovna měl… je to fakt úplně o něčem úplně jiném. Spíš musela nosit vložky nonstop
to je asi nějaká anomálie, ale jedna z těch úplně nejlepších pro chlapa ![]()
@E-líza píše:
Kdybyste vy chlapi měli tolik milenek, jak o tom mluvíte, tak buď je jedna z nás na 100 chlapů nebo každá z nás šustí celý panelák. Ty řeči o milenkách jsou už únavné.
no já znal ženu co měla za 2 roky skóre cca 300 a nebyla to prostitutka… jen jí prostě byly na koleji dluhé večery… a mě stejně nechtěla ![]()
@Venetia píše:
no, to už asi nezjistím
na to nikdy není pozdě… Třeba ještě potkáš toho pravého
![]()
@E-líza píše:
Nebuď škrob a vezmi ženu taky na romantiku a chilli. Třeba to oživí vztah. Holky v práci se řezaly.
Ja nejsu skrob. Jen jsem te tve historce nerozumnel
Nechapal jsem, jestli se od „palivosti“ sprchoval kvuli acku nebo kurbe… a vlastne mi tam porad nestymuje ta studena sprcha rano ![]()
No nevadi, kdyz se holky v praci rezaly, tak maji asi vetsi predstavivost nez ja ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Ja nejsu skrob. Jen jsem te tve historce nerozumnelNechapal jsem, jestli se od „palivosti“ sprchoval kvuli acku nebo kurbe… a vlastne mi tam porad nestymuje ta studena sprcha rano
No nevadi, kdyz se holky v praci rezaly, tak maji asi vetsi predstavivost nez ja
Pan bude choulostiva cita ![]()
@Pajaxxx píše:
no já znal ženu co měla za 2 roky skóre cca 300 a nebyla to prostitutka… jen jí prostě byly na koleji dluhé večery… a mě stejně nechtěla
to jste meli na vejsce tolik prednasejicich chlapu jo? ![]()