Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9748
3.12.14 19:27

@tigy66
Kde je vůle, tam je cesta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.12.14 19:31
@Doctus píše:
@sissi79
Bohužel někdo má retrográdní amnézii. Repetitio mater studiorum est.

A je to skoda ;)

• Citovat
  • Upravit
tigy66
3.12.14 19:41

@Doctus
paměť mě netrápí, pouze jsem odpovídal uživatelce zřejmě nové u tohoto tématu a mimochodem ona, asi neznalá obsahu těchto diskuzí, pro zajímavost uvedla čtyři rozměry a světe div se, všechny dosti vzdálené onomu správnému průměru - zajímavé a navíc pravděpodobně neměřeno bone press :? :?

• Citovat
  • Upravit
tigy66
3.12.14 23:31

@sissi79

asi jo :(

• Citovat
  • Upravit
201
3.12.14 23:35

Jaké jsou možnosti zmenšení penisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
4.12.14 00:06
@tigy66 píše:
@sissi79asi jo :(

Ted jsem se ztratila… co asi jo :oops:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
4.12.14 00:07
@Chlap74 píše:

Nuzky, sekacek.. na co si troufnes :P
A neprovokuj je tu, ani jeden nejste spokojeny..

• Citovat
  • Upravit
tigy66
4.12.14 01:29
@sissi79 píše:
Ted jsem se ztratila… co asi jo :oops:

že je to škoda

• Citovat
  • Upravit
tigy66
4.12.14 01:50

@sissi79
Jinak ta připomínka v otázkách, jen že píšeš že máš radši menší, pak si ale jednou napsala, že nejlíp je tak 14-15, 15 se ale už za menší moc považovat nedá, ale nechci to nějak víc pitvat, Ty si se k tomu včera sama vrátila.

Chtěl jsem jen říct, kdybych já mohl nějak udělat, abych měl 15, tak skočím radostí všechny krasobruslařský skoky čtverytý na jednou :lol:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
4.12.14 04:46
@tigy66 píše:
@sissi79
Jinak ta připomínka v otázkách, jen že píšeš že máš radši menší, pak si ale jednou napsala, že nejlíp je tak 14-15, 15 se ale už za menší moc považovat nedá, ale nechci to nějak víc pitvat, Ty si se k tomu včera sama vrátila.Chtěl jsem jen říct, kdybych já mohl nějak udělat, abych měl 15, tak skočím radostí všechny krasobruslařský skoky čtverytý na jednou :lol:
:mrgreen: au, vazne se nemuzu smat, krasobruslari ;)
Asi jsem to blbe napsala tenkrat, nevim, neuvedomuju si to.. Ale kolikrat vazne premyslim nad tim ze nekoho premerim at mam predstavu ;) Ja cloveka beru jako komplet, musi mi sedet povahove atd, neberu ho a neresim podle velikosti dole, me uhnat je fuska, takze az po operaci budu moct a nakej me uzene, reknu si o navod mereni a pujdu na neho s metrem, ju? 8)
A jinak, ja teda nevylizam z pelechu a ledovka sla mimo me, ale to by se mohlo podarit i bez tech 15 cm, ne? :P myslim ty salta :mrgreen: :mrgreen: me teda urcite, kdyz nechcu su mistr :roll: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
4.12.14 04:49
@tigy66 píše: že je to škoda

sama bych potrebovala v nekterych vecech ztratit pamet, hned by byl stastnejsi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3232
4.12.14 09:46
@tigy66 píše:
@sissi79
Chtěl jsem jen říct, kdybych já mohl nějak udělat, abych měl 15, tak skočím radostí všechny krasobruslařský skoky čtverytý na jednou :lol:

ja bych vedel, dej ho na spalek, co prebyva, pres tech 15, tak proste usekni, jen nesmis ucuknout, to bys pak musel sekat podruhe a merit lepe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
4.12.14 09:49
@Chlap74 píše:

pry staci vsunout do krajecky okurek, stsknout tlacitko a poddle casu stisknuti tlacitka bude odrezan spravny pocet prebytecnych platku a provedeno pozadovane zkraceni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
4.12.14 09:50

@Pesimista a co když se zapomenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
4.12.14 09:53
@Chlap74 píše:
@Pesimista a co když se zapomenu?

to netusim, ja jsem takovy dobrak, ze jen udilim cenne rady do zivota, vyzkousej a uvidis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová