Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus
paměť mě netrápí, pouze jsem odpovídal uživatelce zřejmě nové u tohoto tématu a mimochodem ona, asi neznalá obsahu těchto diskuzí, pro zajímavost uvedla čtyři rozměry a světe div se, všechny dosti vzdálené onomu správnému průměru - zajímavé a navíc pravděpodobně neměřeno bone press
![]()
@Chlap74 píše:
Jaké jsou možnosti zmenšení penisu?
Nuzky, sekacek.. na co si troufnes ![]()
A neprovokuj je tu, ani jeden nejste spokojeny..
@sissi79
Jinak ta připomínka v otázkách, jen že píšeš že máš radši menší, pak si ale jednou napsala, že nejlíp je tak 14-15, 15 se ale už za menší moc považovat nedá, ale nechci to nějak víc pitvat, Ty si se k tomu včera sama vrátila.
Chtěl jsem jen říct, kdybych já mohl nějak udělat, abych měl 15, tak skočím radostí všechny krasobruslařský skoky čtverytý na jednou ![]()
@tigy66 píše:
@sissi79
Jinak ta připomínka v otázkách, jen že píšeš že máš radši menší, pak si ale jednou napsala, že nejlíp je tak 14-15, 15 se ale už za menší moc považovat nedá, ale nechci to nějak víc pitvat, Ty si se k tomu včera sama vrátila.Chtěl jsem jen říct, kdybych já mohl nějak udělat, abych měl 15, tak skočím radostí všechny krasobruslařský skoky čtverytý na jednou
@tigy66 píše: že je to škoda
sama bych potrebovala v nekterych vecech ztratit pamet, hned by byl stastnejsi ![]()
@tigy66 píše:
@sissi79
Chtěl jsem jen říct, kdybych já mohl nějak udělat, abych měl 15, tak skočím radostí všechny krasobruslařský skoky čtverytý na jednou
ja bych vedel, dej ho na spalek, co prebyva, pres tech 15, tak proste usekni, jen nesmis ucuknout, to bys pak musel sekat podruhe a merit lepe ![]()
@Chlap74 píše:
Jaké jsou možnosti zmenšení penisu?
pry staci vsunout do krajecky okurek, stsknout tlacitko a poddle casu stisknuti tlacitka bude odrezan spravny pocet prebytecnych platku a provedeno pozadovane zkraceni ![]()
@Chlap74 píše:
@Pesimista a co když se zapomenu?
to netusim, ja jsem takovy dobrak, ze jen udilim cenne rady do zivota, vyzkousej a uvidis ![]()