Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
Nedoslo na nejdostaly jsme se k hemosum, pak pacos omdlel, kolonoskopie se nekonala
![]()
Musíme najít jiného dobrovolníka.
![]()
@Tinuvien píše:
Musíme najít jiného dobrovolníka.![]()
Nene, tomu co nejvic doporucuje pro druhe
![]()
@sissi79 píše:
Nene, tomu co nejvic doporucuje pro druhe![]()
Jo tak, takže kontrolovaný odchyt za pomoci uspávací šipky. ![]()
Holky teď nemůžu, počkejte s tím na mě! ![]()
Zatím jim můžete vyprávět pohádky ![]()
Díky, M.
@Malaga píše:
Holky teď nemůžu, počkejte s tím na mě!
Zatím jim můžete vyprávět pohádky
Díky, M.
Se někam schováme, aby vystřčili čumáčky. ![]()
@Tinuvien píše:
Jo tak, takže kontrolovaný odchyt za pomoci uspávací šipky.
Doufam ze mas lepsi trefu jak ja
![]()
@Malaga píše:
Holky teď nemůžu, počkejte s tím na mě!
Zatím jim můžete vyprávět pohádky
Díky, M.
pockame, zatim se tu nikdo neukazal, hrdinove
![]()
@šmoulinka71 píše:
Já si myslím, že ještě 12 je v normě. Navíc pokud je chlap šikovný, poradí si i jinak. A ve vztahu je taky velmi důležité vzájemné porozumění, řekla bych, že je to důležitější, jak délka penisu.
Docela mě překvapuje změna ve Tvém uvažování o tom to, dříve si psala „trochu“ jinak a konkrétně mě se to moc dobře nečetlo. To, že by se mi žilo, hlavně dřív určitě lépe s např. 16, než se 13 na tom sice nic nemění, ale každý takový názor aspoň trochu povzbudí.
![]()
@Doctus píše:
@Tigy99
Tak mi dejte podklady ke statistice, kterou uvádíte. Tu Boží nespravedlnost říkejte nemocným ante finem, ti mohou o nespravedlnosti něco vykládat. Mnozí, co žijí, zasluhují smrt, mnozí, co jsou mrtví, zasluhují život. A plkat tady o 13 cm jako o trestu, to je opravdu do nebe volající. Prostě se rouháte.
Ono je to trochu zavádějící, jasně že s vážnou nemocí nebo úrazem ohrožujícím holý život se tento problém nedá vůbec srovnávat, ale nemluvil jsem o božím trestu, ale o dost velké nespravedlnosti na základě prožitých životních zkušeností. Ať třeba konkrétně Vy tomu věříte nebo ne, tak já mohu říct zcela jednoznačně, že to můj život / a bohužel nejen sexuální / a jeho kvalitu evidentně negativně ovlivnilo hodně. Proto ta slova o nespravedlnosti.
Kdo si tím neprojde nepochopí. ![]()
Vzhledem ke svému věku a zkušenostem s několika muži jsem přesvědčená, že mnoho příspěvků v této diskusi není ničím jiným než kecy, kecy, kecy.
Nikdy jsem svým mužům penis neměřila pravítkem, ale měla jsem pochopitelně dost možností držet je v ruce. Nyní jsem si to pravítko vzala a jsem přesvědčená, že běžná norma je někde kolem těch 15 cm, přičemž na mnoha nudaplážích jsem si potvrdila, že délka těch mých chlapů se od ostatních nijak zvlášť neliší.
Proto tvrzení, že 13 cm je tragédie, je naprostá pitomost a těch údajně dvaceticentimetrových je podle mého jako šafránu.
@E-líza
A právě ta běžná norma kolem 15, způsobuje, že na toho kdo těch 15 nemá, je velmi často pohlíženo jako na „chcípáčka“,, dost často neni bráno těch 15 jako průměr, ale jako minimum a to je ten velký zásadní problém
/ nemluvě o tom, že skutěčný průměr je zřejmě míň / A to, jak mi to některé dámy daly najevo, nejsou kecy kecy kecy, ale skutečnost. ![]()
@Tigy99 píše:
@E-líza
A právě ta běžná norma kolem 15, způsobuje, že na toho kdo těch 15 nemá, je velmi často pohlíženo jako na „chcípáčka“,, dost často neni bráno těch 15 jako průměr, ale jako minimum a to je ten velký zásadní problém![]()
/ nemluvě o tom, že skutěčný průměr je zřejmě míň / A to, jak mi to některé dámy daly najevo, nejsou kecy kecy kecy, ale skutečnost.
Sestdnact sedmnacda dobri prumjer, pak staci jen to…chapu to.
Docela by mě zajímalo kdyby se udělala anketa s hodnocením jen pro ženy kolik procent by měly ženy co jim menší penis nevadí pokud jsou šikovný v něčem jinem a kolik procent by měly ženy co jim malý penis evidentně vadí.
Nedoslo na nej
dostaly jsme se k hemosum, pak pacos omdlel, kolonoskopie se nekonala