Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
3.3.15 17:42
@Swift píše:
jsem se bál položit tu otázku.

Jedina nevim vo co go? :think:
Zacina kychat, ale nemuzeme proste kazde nachlazeni skoncit na kapackach :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
26270
3.3.15 17:43

@sissi79 co polívky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.3.15 17:48
@Malaga píše:
@sissi79 co polívky?

Nekdy trosku sni, je spis hodne omackova

• Citovat
  • Upravit
26270
3.3.15 17:53

@sissi79 jsem zvědavá, co ti na to poví Doctus… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.3.15 18:01
@Malaga píše:
@sissi79 jsem zvědavá, co ti na to poví Doctus… :think:

To ja taky.. snad ne plno kurzivy :?

• Citovat
  • Upravit
9734
3.3.15 18:23

@sissi79
Když jsou v moči přítomné ketolátky, tak by každého měla napadnout možná úplavice cukrová (diabetes mellitus I). Kromě ketolátek by však u této možnosti byla v moči vysoká koncentrace glukózy (glykosurie, která by se projevovala zvětšeným objemem moči (glukóza s sebou strhává vodu). To je příčina těžce uhasitelné žížně. Dalšími příčinami ketonurie je hladovění (trápíš děťáko hlady?), dieta (u dítěte nepředpokládám), ale také nedostatečný pitný režim. Raději více tekutin než méně. Někteří se bojí více pít, aby se neotrávili vodou. Toho se opravdu bát nemusí, neboť homeostázu zajistí ledviny pomocí své tlakové (natri)urézy, byť tento mechanismus může selhat při vypití mnoha litrů vody v krátkém časovém intervale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
3.3.15 18:24
@Doctus píše:
@sissi79
Když jsou v moči přítomné ketolátky, tak by každého měla napadnout možná úplavice cukrová (diabetes mellitus I). Kromě ketolátek by však u této možnosti byla v moči vysoká koncentrace glukózy (glykosurie, která by se projevovala zvětšeným objemem moči (glukóza s sebou strhává vodu). To je příčina těžce uhasitelné žížně. Dalšími příčinami ketonurie je hladovění (trápíš děťáko hlady?), dieta (u dítěte nepředpokládám), ale také nedostatečný pitný režim. Raději více tekutin než méně. Někteří se bojí více pít, aby se neotrávili vodou. Toho se opravdu bát nemusí, neboť homeostázu zajistí ledviny pomocí své tlakové (natri)urézy, byť tento mechanismus může selhat při vypití mnoha litrů vody v krátkém časovém intervale.

tyvoe cukrofka, di ty, je to malím penysem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
3.3.15 18:25

@kunča
Ty jsi ale PASY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.3.15 18:27

@sissi79 tak napsal to, co jsem si myslela, že asi napíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
3.3.15 18:28
@Doctus píše:
@kunča
Ty jsi ale PASY!

pas mám a co jako? ti mislýš jako cunt? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.3.15 18:44

@Doctus pls jeste jednou pro ty nemyslici co jsou KO :roll:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.3.15 18:47

@Doctus mala je bezedna, kdyz je zdrava ji snad v kuse :roll: :mrgreen: zadne dietni omezeni nema :think:

• Citovat
  • Upravit
26270
3.3.15 18:49

@sissi79 jestli můžu - doctus zmiňuje na 1. místě cukrovku, ale tam by spíš holčička měla velký pocit žízně a hodně by čůrala. Anebo se ptá - jestli ji netrápíš hlady - při „pálení“ tuků se objevují ketolátky v moči - když nejdou dostupné cukry (tělo hladoví) anebo když sice cukry jsou, ale je třeba málo inzulínu a buňky „řvou“ hlady…
Takže de facto, to na co jsem se tě ptala…
Právě jsem myslela, jestli ho ještě nenapadne něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
3.3.15 18:52

@sissi79
A nějaké léky nebere? Nebo suplementy? Třeba vitaminy (hlavně Cčko může způsobit falešně pozitivní výsledek)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.3.15 18:55

@Doctus ahoj, jen dotaz - nadbytek céčka udělá glykosurii a jaký to má vliv na ketolátky v moči? Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová