Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Ty jo a nemusí už na tohle být zbrojní pas?
neni treba, staci sekyrka a jedna presna rana
![]()
@Barborka0000 píše:
Chlap zato nemuze, kdyz mu naroste takovy penis nekdo ma nekdo ne.taky je zivot.nic vic a nic min.
Souhlasim. Nektere zeny maji velka prsa, a nektre male. Nastesti muj manzel ma velky penis a sex je vyborny.
Jenže to je právě ten rozdíl. Když ženě narostou malá prsa, tak to má poměrně jednoduché řešení. Upravit ptáka už tak jednoduché není. Nehledě na to, že prsa nikam nestrkáš, takže se srovnává s nesrovnatelnym. Chlap s malym ptákem je prostě daleko větší průser než žena s lentilkama pod kobercem.
@Pesimistaa píše:
tak si ji nechej poradne nastrihnout,
kdyz ti nenarostla jako vjezd do piskovny, sprymari,
to se dela u porodu
To nebude šířkou ale délkou ![]()
@PetrBk píše:
Jenže to je právě ten rozdíl. Když ženě narostou malá prsa, tak to má poměrně jednoduché řešení. Upravit ptáka už tak jednoduché není. Nehledě na to, že prsa nikam nestrkáš, takže se srovnává s nesrovnatelnym. Chlap s malym ptákem je prostě daleko větší průser než žena s lentilkama pod kobercem.
Já jsem to tady celé nečetl. Tuším, že jsem se ztratil někde mezi stranou 600 a 700. Stejně jsem se dozvěděl to, co vim dávno ![]()
Mile damy, ted jsem objevil reseni pro male ptacky, sice trosku z jine strany, tedy pro ty damy, jez maji pocit, ze to s zadnym chlapem neni ono a uvazuji o navsteve kladrubskeho hrebcina
@Pesimistaa píše:
Mile damy, ted jsem objevil reseni pro male ptacky, sice trosku z jine strany, tedy pro ty damy, jez maji pocit, ze to s zadnym chlapem neni ono a uvazuji o navsteve kladrubskeho hrebcinahttps://www.youtube.com/watch?…
zase to necháte na ženských
A máš to
Přesně takovou reakci jsem čekal. Jó hochu, prostě s malym kašpárkem… ![]()
@PetrBk píše: A máš toPřesně takovou reakci jsem čekal. Jó hochu, prostě s malym kašpárkem…
s malym kasparkem nesmis do amfiteatru, snad jedine pro zasmani,
![]()
@Venetia píše: zase to necháte na ženských
https://www.expres.cz/…g-/svet.aspx?…
tenhle frajer si ho vytahal zavazim a z tohoma,
„Ze života mu jeho trenýrková anomálie dělá docela peklo. Ženy se ho prý bojí a nemůže normálně pracovat. "
"Jeho mužství měří 48,2 centimetrů, obvod je 25 centimetrů “
tohle bys chtela doma
, tedy nejen doma, ale i dovnitr tve chlouby?
chlapik u doktora: doktore, nemohu soulozit, mam ho jak male dite!
doktor: sestro, zkontrolujte
sestra po kontrole za plentou: ma pravdu, pan, jako male dite, 48 cm a 3,5 kilo
@Pesimistaa píše:
https://www.expres.cz/…g-/svet.aspx?…tenhle frajer si ho vytahal zavazim a z tohoma,
„Ze života mu jeho trenýrková anomálie dělá docela peklo. Ženy se ho prý bojí a nemůže normálně pracovat. "
"Jeho mužství měří 48,2 centimetrů, obvod je 25 centimetrů “tohle bys chtela doma
chlapik u doktora: doktore, nemohu soulozit, mam ho jak male dite!, tedy nejen doma, ale i dovnitr tve chlouby?
doktor: sestro, zkontrolujte
sestra po kontrole za plentou: ma pravdu, pan, jako male dite, 48 cm a 3,5 kilo
nepřeháněj…krásných 18 je uplně ideální
netřeba extremů
Teď už nevím na jaký to bylo diskuzi. Možná přímo zde, ale toto je hodně oblíbená hodnota, která mi dokonce byla i jednou řečena přímo do očí
Takže souhlas. Těch na těch 18ti asi něco bude.
@PetrBk píše:
Teď už nevím na jaký to bylo diskuzi. Možná přímo zde, ale toto je hodně oblíbená hodnota, která mi dokonce byla i jednou řečena přímo do očíTakže souhlas. Těch na těch 18ti asi něco bude.
ideální velikost
přes dvacet už je to moc, pokud to není jen občasná akce a pod 15 málo