Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro některé je pod dvacet ztráta času no… Ale většinou je to tak, jak jsi uvedla výše.
@PetrBk píše:
Pro některé je pod dvacet ztráta času no… Ale většinou je to tak, jak jsi uvedla výše.
no jo no…v sexu by to mělo klapat
@Venetia píše: nepřeháněj…krásných 18 je uplně ideálnínetřeba extremů
rika se, ze na velikosti vubec nezalezi, pokud ma alespon 20 zisel,
takze tobe vlasne take na velikosti nezalezi, pokud ma alespon 18 cisel,
jsi skomna, dobre
![]()
@Venetia píše: no jo no…v sexu by to mělo klapat
presne tak, tohlel je podminka nutna,
ale nikoli postacujici,
jak pravi vedci v matematickych definicich
![]()
@Pesimistaa píše:
rika se, ze na velikosti vubec nezalezi, pokud ma alespon 20 zisel,
takze tobe vlasne take na velikosti nezalezi, pokud ma alespon 18 cisel,
jsi skomna, dobre![]()
![]()
![]()
![]()
asi ne, když to doma nemám
ale bylo to to nejhezčí, to nepopírám
@PetrBk píše: Tak tak a když to neklape… Máme tady rozchod
a co „pritel na telefonu“
zaskoci a jede se dal ![]()
@PetrBk píše:
Tak tak a když to neklape… Máme tady rozchod
tak si to vezmi opačně..kdyby ti ženská v sexu nevyhovovala, jestli by to nakonec tím rozchodem neskončilo nebo si nehledal jinde
Otázkou je, čím by mi partnerka nevyhovovala? Měla by jí příliš velkou? Opět kašpárkův problém, že jí dostatečně „nevyplní“ Takže bych jí spíš nevyhovoval já než ona mně ![]()
@Venetia píše: tak si to vezmi opačně..kdyby ti ženská v sexu nevyhovovala, jestli by to nakonec tím rozchodem neskončilo nebo si nehledal jinde
to mam uplne jednoduche, jako vyznavac Mohameda mam povolene ctyri, takze snad bych mel stesti a jedna z tech ctyrech by me toho meho kasparka obsluhovala k jeho uplne spokojenosti,
takze neni co resit
![]()
@PetrBk píše:
Otázkou je, čím by mi partnerka nevyhovovala? Měla by jí příliš velkou? Opět kašpárkův problém, že jí dostatečně „nevyplní“ Takže bych jí spíš nevyhovoval já než ona mně
tak máš snad nějakou představu, jaký sex se ti líbí? Takže by někde zaostávala… třeba by nemusela orál, anál.. byla nekomunikativní, submisivní nebo dominantní dopln si co je pro tebe nějak zásadní…není vše jen o tom orgánu
@Pesimistaa píše:
to mam uplne jednoduche, jako vyznavac Mohameda mam povolene ctyri, takze snad bych mel stesti a jedna z tech ctyrech by me toho meho kasparka obsluhovala k jeho uplne spokojenosti,
takze neni co resit![]()
![]()
nebo tak
@PetrBk píše: Otázkou je, čím by mi partnerka nevyhovovala? Měla by jí příliš velkou? Opět kašpárkův problém, že jí dostatečně „nevyplní“ Takže bych jí spíš nevyhovoval já než ona mně
odpoutej se od Newtonovske mechaniky,
nevyhovovani je vetsinou uplne jinde, nez v sexu, pokud sez drive vyhoovoval, pricina nahleho ci pozvolneho nevyhovovani je obvykle nekde uplne jinde, nez ve vagine a penisu