Velká bolest bradavek, špinění, ale nemožné těhotenství

Anonymní
21.11.21 21:37

Velká bolest bradavek, špinění, ale nemožné

Zdravím.
Chtěla bych se svěřit s problémem. Nemám MS (stres v práci atd) asi půl roku. Čeká se návrat. No, začaly me asi před týdnem docela silně bolet na dotyk bradavky…myslela jsem si, že mi konečně dorazí ms, jenže ve čtvrtek jsem měla lehké špinění a zas nic. Bolest bradavek ake stále + navíc cítím, že jsou jakoby těžší… Nechraeny sex byl 27.10.,28.10. a poslední 29.10. Pak jsem za týden 4.11. šla na UZ, jestli mi vyrostla sliznice aspoň a gynekolozka že konečně jo, asi 2mm… Takže kdybych byla těhotná, poznala by to z UZ tehdy, ne? Pak další sex byl po třech týdnech až včera, ale to už mě tu bradavky bolely, takže… Stalo se vám to? Nevíte, čím to může bejt? Je mi aji špatně od žaludku a jsem docela nepříjemná, tak bych ms ocenila, ale krom špinění, kdy jsem už doufala že konečně přišla, nic… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
21.11.21 22:12

Není nic jednoduššího než si udělat test. A ne gynekolog týden po sexu skutečně nepozná, zda jsi těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
21.11.21 22:22

Udělala bych test a za dva dny zopakovala znovu, jak už psala paní výše týden po sexu ani ne na UZ není vůbec nic vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
21.11.21 22:50

Sliznice 2 mm je relativně nízká ke koncepci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
22.11.21 04:50
@Anonymní píše:
Zdravím.
Chtěla bych se svěřit s problémem. Nemám MS (stres v práci atd) asi půl roku. Čeká se návrat. No, začaly me asi před týdnem docela silně bolet na dotyk bradavky…myslela jsem si, že mi konečně dorazí ms, jenže ve čtvrtek jsem měla lehké špinění a zas nic. Bolest bradavek ake stále + navíc cítím, že jsou jakoby těžší… Nechraeny sex byl 27.10.,28.10. a poslední 29.10. Pak jsem za týden 4.11. šla na UZ, jestli mi vyrostla sliznice aspoň a gynekolozka že konečně jo, asi 2mm… Takže kdybych byla těhotná, poznala by to z UZ tehdy, ne? Pak další sex byl po třech týdnech až včera, ale to už mě tu bradavky bolely, takže… Stalo se vám to? Nevíte, čím to může bejt? Je mi aji špatně od žaludku a jsem docela nepříjemná, tak bych ms ocenila, ale krom špinění, kdy jsem už doufala že konečně přišla, nic… :zed:

Týden po sexu by to doktorka fakt na utz neviděla. Udělej si test a nešpekuluj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová