Velké tetování a solárko

3701
23.1.17 10:53

Velké tetování a solárko

Ahoj, chci se zeptat vás, co máte teování - čím mažete když jdete do solárka? nebo v létě když se opalujete.Jde o to, že já mám velké tetování na zádech a na noze a potřebovala bych jít do solárka, abych nebyla tak bílá do šatů na ples.Ale bojím se, aby mi tetování nějak nebledlo. Kolikátkou se mám mazat? Moc děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.1.17 10:54

@SarkaNovo ničim :mrgreen: pokud se budeš mazat, je pak zbytečné chodit do solárka :nevim: v létě si mažu max ramena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
23.1.17 10:57
@martina.se píše:
@SarkaNovo ničim :mrgreen: pokud se budeš mazat, je pak zbytečné chodit do solárka :nevim: v létě si mažu max ramena..

Jo? Já jsem právě chtěla máznout jen to tetování. Nevybledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.1.17 11:07

@SarkaNovo Taky ničím nemažu, každý tetování časem vybledává, ale když jdu na solárko nebo na slunce tak určitě nemažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.1.17 11:14
@SarkaNovo píše:
Ahoj, chci se zeptat vás, co máte teování - čím mažete když jdete do solárka? nebo v létě když se opalujete.Jde o to, že já mám velké tetování na zádech a na noze a potřebovala bych jít do solárka, abych nebyla tak bílá do šatů na ples.Ale bojím se, aby mi tetování nějak nebledlo. Kolikátkou se mám mazat? Moc děkuju ;)

mám tetování několik let, navštěvuji solárium a v létě se opaluji kdy je to jen možné - tetování nehrotím. Na solárku se nemažu vůbec a v létě jen brozrem. Pravda ale je, že samotné tetování by se mělo mazat 30kou.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.17 11:23

@SarkaNovo mi to nejstarší - 12 let, akorát zmodralo, ale tomu nezbráníš tak jak tak… nebledne nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
23.1.17 11:31

Díky moc holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
23.1.17 11:57

Do solarka pouzij spesl krem do solarka, maji bronzery a vic zhnednes, jdi nejdriv do turba at si opalena po 3 navstevach, pak udrzuj barvu na klasickem, nic jinyho, s tetovanim se nic nestalo, mam velkych 5 a 3 male, nejstarsi 7let a solarko ani slunce s tim nic neudelalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
23.1.17 12:00
@AndelaCerna píše:
Do solarka pouzij spesl krem do solarka, maji bronzery a vic zhnednes, jdi nejdriv do turba at si opalena po 3 navstevach, pak udrzuj barvu na klasickem, nic jinyho, s tetovanim se nic nestalo, mam velkych 5 a 3 male, nejstarsi 7let a solarko ani slunce s tim nic neudelalo.

Super :palec: Tak děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
23.1.17 12:08

Určitě používej komsetiku do solárka. Já mažu kérky a obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
23.1.17 12:10
@sissinka81 píše:
mám tetování několik let, navštěvuji solárium a v létě se opaluji kdy je to jen možné - tetování nehrotím. Na solárku se nemažu vůbec a v létě jen brozrem. Pravda ale je, že samotné tetování by se mělo mazat 30kou.)

Tak se na solárku mazat začni, nebo budeš brzy vypadat jako seschlá rozinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
23.1.17 12:14

@SarkaNovo nejni zac :lol: pak se jeste 2h pred solarkem a 4h po solarku nesprchuj, ona ten proces pigmentace trva dyl, vecer se namaz kremem na telo, hodne to vysusuje :// tak at si na plese hvezda :palec: vse ti jinak reknou holky na recepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
23.1.17 13:05
@kve-tinka píše:
Určitě používej komsetiku do solárka. Já mažu kérky a obličej.

A čím prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
23.1.17 17:34
@SarkaNovo píše:
A čím prosím?

Vetsinou se prodava i primo v solarkach. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová