Velké výčitky svědomí z velkého řečnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
5.6.13 10:05

@terinka4444 souhlas s Tebou. Co se kamarádky týká chtěla jsem to napsat podobne. A to abstinent nejsem.
Ale je mi proste proti srsti opít se tak, abych nemela brzdu v tom ze vyzradím duvernou informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
5.6.13 10:10

Hele to jsi ještě dobrá. Minule se kámoška ožrala tak, že před bandou začala vyprávět jak zrovna v ten den měla s přítelem anální sex :mrgreen: No to by ještě šlo, ale pak prozradila i to, že strkala prsty do zadku i jemu a že se mu to tůůůze líbilo. Já jejího přítele ještě neznám, chodí s ním poměrně krátce, ale až ho jednou poznám, tak se mi tohle 100% vybaví 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.6.13 10:15
Ta foleee :mrgreen: noční můra :mrgreen: :mrgreen: můj chlap by mě zabil :mrgreen:
@girlie sage píše:
Hele to jsi ještě dobrá. Minule se kámoška ožrala tak, že před bandou začala vyprávět jak zrovna v ten den měla s přítelem anální sex :mrgreen: No to by ještě šlo, ale pak prozradila i to, že strkala prsty do zadku i jemu a že se mu to tůůůze líbilo. Já jejího přítele ještě neznám, chodí s ním poměrně krátce, ale až ho jednou poznám, tak se mi tohle 100% vybaví 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
5.6.13 10:19

@terinka4444 týpek na akci nebyl, tak snad se to nikdy nedozví. I když víme jak, malé město :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.13 11:38
@Anonymní píše:
Ahoj, lidičky, prosím vás, potřebuji se aspoň svěřit, vypsat se tu.
V sobotu jsme s manželem svolali pár kamarádů (bylo nás celkem 7), přišla i moje velká kamarádka a hodně se popíjelo (od 19 hodin do 5 hodin) takže si umíte představit, jak to vypadalo. Já nejsem zvyklá pít, vypila jsem toho fakt hodně, manžel už mě pak krotil, ale já se nedala, furt jsem si nalejvala.No a jde o to, že jsem byla hrozně výřečná (jinak moc hovorná tedy nejsem) a pustila jsem si hubu na špacír. Mám celkem „vokno“, ale na pár útržků si vzpomínám, např. to, že jsem hrozně pomlouvala sestru s manželem jednoho známého, co byl ted taky u nás. A nepamatuju si, co mi na to odpověděl, pak si vzpomínám, jak jsem povídala o maželovi, že furt kouká na nahotinky na netu a hrozně jsem se tomu smála a pak jsem se taky od té mojí velké kamarádky dozvěděla, že jsem vykecala i to, když jsme byli spolu na horách, co mi povídala o intimních věcech jejího manžela. A, prý jsem to vyprávěla dokonce 4× a pak jsem řekla"jéééé já to vykecala co???"A to vůbec nevím, nepamatuji si to. Hrozně jsem se jí omlouvala, ale ona se tomu smála, prý v pohodě, prý se nemám za co omlouvat, že byla aspon sranda, ale já mám od té doby šílené výčitky, ještě se mi toto nestalo, vůbec nevím co jsem ještě všechno povídala a raději se po tom ani nepídím, manžel mi nic neříkal, nevyčítal, chová se normálně, tak snad to nic hrozného nebylo, ale ani nevíte jak mi je.Od neděle nejím, špatně spím, zdá se mi o všech těch lidech co tu byli.3 chlapíci byli kolegové manžela z práce a prý mu říkali, že to byla úžasná akce, že se jim u nás moc líbilo, tak snad jsem zas tak hrozná nebyla ne? :oops: Je mi na nic a čekám, kdy to konečně přejde. Jsem jak robot. Máme jednoho chlapečka (2 roky) takže jsem s ním doma a jak jsme tu smai tak moje myšlenky se pořád vracejí k sobotě a v hlavě mi hučí jaká jsem trapina. Stalo se vám toto někdy? Moc děkuji všem za vyslechnutí a držte mi palce, at to přejde…Moc děkuju :srdce: A omluva za anonym :)

Jééééééééé, to jsem ráda, že nejsem sama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.
Taky jsem tak řádila v sobotu, taky se cítím zle - nespím, vyčítám si to.
Taky mám vokno a hodně dlouho už nikam nejdu…
Taky radši anonym.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.13 12:05
@Anonymní píše:
Jééééééééé, to jsem ráda, že nejsem sama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.
Taky jsem tak řádila v sobotu, taky se cítím zle - nespím, vyčítám si to.
Taky mám vokno a hodně dlouho už nikam nejdu…
Taky radši anonym. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Opravdu? tak to jsem taky ráda, že v tom nejsem sama :D Tak budu taky doufat, že i ostatní měli vokno :mrgreen: :mrgreen: ale je fakt, že všichni povídali, jak se opili, tak snad to nebudou tak brát, že jsem byla taková výřečná. A kamarádka íkala, že musíme akci zas zopakovat, tak kdyy byla naštvaná, asi by už se mnou nikdy nechtěla nikam jít, ne? :nevim: :oops: ach jo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová