Velký rodinný problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
11.11.19 11:52

No bóže, tu se zase řeší drámo. Ještě, že jsis kvůli takové prkotině nešel lehnout na koleje. Všichni chápeme, že nešukat a trpět doma ženskou s dvěma dětmi a problémovým bratrem je na mašli. Tak ses trochu picnul a ujely ti nervy. Ženy i muži mají své zbraně, u žen je to jekot a zákon téměř vždy na jejich straně a u mužů je to alkohol a facky. Chlap se na nic jiného nezmůže, protože jekot nelze ztlumit jinak. Asi se nic tak hrozného nestalo, navíc vzhledem k její situaci je na takové zacházení v podstatě zvyklá. Pokud cítíš vinu, kup pugét a omluv se, pokud necítíš, začni jim balit. Hlavně z toho nedělej kovbojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.19 12:13
@zoidberg píše:
No bóže, tu se zase řeší drámo. Ještě, že jsis kvůli takové prkotině nešel lehnout na koleje. Všichni chápeme, že nešukat a trpět doma ženskou s dvěma dětmi a problémovým bratrem je na mašli. Tak ses trochu picnul a ujely ti nervy. Ženy i muži mají své zbraně, u žen je to jekot a zákon téměř vždy na jejich straně a u mužů je to alkohol a facky. Chlap se na nic jiného nezmůže, protože jekot nelze ztlumit jinak. Asi se nic tak hrozného nestalo, navíc vzhledem k její situaci je na takové zacházení v podstatě zvyklá. Pokud cítíš vinu, kup pugét a omluv se, pokud necítíš, začni jim balit. Hlavně z toho nedělej kovbojku.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.11.19 12:32
@warita píše:
Ano, mas pravdu. Muze to byt vselijak, ale tady to proste zavani timhle. :kytka:

Ale tady už to zavání honem na čarodějnice.
Zakladatel ví, že udělal chybu. Můžu si tady odplivnout, že já bych nikdy… ale skutečně můžu říct, že bych nikdy druhému, ve vypjaté emoční situaci, neublížil?
Ano, alkohol byl prostředníkem, zakladatel by si na to měl dát pozor. Velká emoční zátěž + alkohol nejsou tvůrci dobrých řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.19 13:07

K těm pár úžasným sci-fi příběhům od některých uživatelů :

1. Občasné pivko si dávam pouze s přítelkyní, když ho koupí a po příjezdu z práce na mě čeká s večeří ( to pivo většinou ani nedopiju) nebo si chceme udělat fajn večer a pokecat si. Jen pro představu - já vypiju jedno až dvě, ona tři, čtyři a tím to hasne. Není to žádná snaha o kontrolované pití, jen mi prostě už delší dobu moc nechutná.

2. Nehledám si ženy, které jsou submisivni za každé situace. Stav DS 24/7 jsem nikdy neměl a ani nechci. Jde čistě o hrátky v posteli

3. Problémy jsem nikdy neřešil alkoholem. To se stalo jen a pouze teď, protože jsem se potřeboval trošku zklidnit, jinak si to vysvětlit neumím. Stres a to i ten pracovní běžně řeším sexem nebo světe div se prací ( měsíčně si odpracuji 250 a více hodin

Už teď vidím ty nenavistne komentáře typu : Já ti nevěřím, jsi naprosto ukázkový případ nasilnika a podobné kecy, tak jen hezky do mě

• Citovat
  • Upravit
106257
11.11.19 14:06
@Anonymní píše:
K těm pár úžasným sci-fi příběhům od některých uživatelů :

1. Občasné pivko si dávam pouze s přítelkyní, když ho koupí a po příjezdu z práce na mě čeká s večeří ( to pivo většinou ani nedopiju) nebo si chceme udělat fajn večer a pokecat si. Jen pro představu - já vypiju jedno až dvě, ona tři, čtyři a tím to hasne. Není to žádná snaha o kontrolované pití, jen mi prostě už delší dobu moc nechutná.

2. Nehledám si ženy, které jsou submisivni za každé situace. Stav DS 24/7 jsem nikdy neměl a ani nechci. Jde čistě o hrátky v posteli

3. Problémy jsem nikdy neřešil alkoholem. To se stalo jen a pouze teď, protože jsem se potřeboval trošku zklidnit, jinak si to vysvětlit neumím. Stres a to i ten pracovní běžně řeším sexem nebo světe div se prací ( měsíčně si odpracuji 250 a více hodin

Už teď vidím ty nenavistne komentáře typu : Já ti nevěřím, jsi naprosto ukázkový případ nasilnika a podobné kecy, tak jen hezky do mě

Mně přijde divné, že řešíš problémy sexem.. To je nějaká psychická porucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
11.11.19 14:16
@Venetia píše:
Mně přijde divné, že řešíš problémy sexem.. To je nějaká psychická porucha

Zkus to někdy ;)
Fakt to proti stresu zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106257
11.11.19 14:23
@zoidberg píše:
Zkus to někdy ;)
Fakt to proti stresu zabírá.

Přijde mi to zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
11.11.19 14:24
@Venetia píše:
Přijde mi to zvláštní

Já tím léčím i chřipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106257
11.11.19 14:27
@zoidberg píše:
Já tím léčím i chřipku.

Chudák partner takového člověka, já mám podezření, že v tom můj partner jede taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
11.11.19 15:14
@zoidberg píše:
Já tím léčím i chřipku.

a taky kapavku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
11.11.19 15:35

@zoidberg To bylo z hodne spodniho supliku.  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
11.11.19 18:53
@Venetia píše:
Přijde mi to zvláštní

taky mi to prijde zvlastni, protoze tim vlastne muz priznava zavilost na zene a neschopnost sam za sebe se vyporadat s stresem..jak chce byt tedy oporou pro zenu?

Nebo kdyz nemas zenu, dokazes i tak byt vyrovnany a sam se „hodit do klidu“? @zoidberg
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
11.11.19 19:25
@Kralikcek píše:
taky mi to prijde zvlastni, protoze tim vlastne muz priznava zavilost na zene a neschopnost sam za sebe se vyporadat s stresem..jak chce byt tedy oporou pro zenu?Nebo kdyz nemas zenu, dokazes i tak byt vyrovnany a sam se „hodit do klidu“? @zoidberg :think:

Nevím. Nikdy jsem nebyl bez ženy. Už 25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
11.11.19 19:47
@zoidberg píše:
Nevím. Nikdy jsem nebyl bez ženy. Už 25 let.

ono je to někdy až zvláštní číst…

Plný pytlík…žééénůůůů

Psychikcý problém…žééénůůůů

ženy řeší vše víc samostaně, tedy se mi alespoň zdá, třeba se mylím…ale u mužů to máš tělesnou nepohodu - žena, psychickou nepohodu taktéž…

Já jsem vyzkoušela život sama a možná proto to vše vidím jinak…

A gratulace k tak dlouhému vztahu :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106257
11.11.19 19:58
@Kralikcek píše:
ono je to někdy až zvláštní číst…

Plný pytlík…žééénůůůů

Psychikcý problém…žééénůůůů

ženy řeší vše víc samostaně, tedy se mi alespoň zdá, třeba se mylím…ale u mužů to máš tělesnou nepohodu - žena, psychickou nepohodu taktéž…

Já jsem vyzkoušela život sama a možná proto to vše vidím jinak…

A gratulace k tak dlouhému vztahu :kytka: :hug:

to ani nejde brat jako zenu, jen jako nastroj na reseni muzskych potreb, problemu, stresu a frustraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí