Velký rodinný problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3248
11.11.19 20:11
@Venetia píše:
to ani nejde brat jako zenu, jen jako nastroj na reseni muzskych potreb, problemu, stresu a frustraci

to nejde brat ani jako rovnoceny vztah, ale zenu jako prirucni pomucku pro zvladnuti zivota muze…je to fakt zvlastni :think:

Vlastne..a je to muj dojem…mnohy muz neni s zenou kvuli lasce k ni, ale kvuli frustraci z jeho neschopnosti zit sam zivot plnohodnotne…

Ja nejsem zastance samoty, ale mit zenu jako vec, bez ktere nemuzu zit, je na principu kardiostimulatiru, leku na deprese, atd…pak vznika patologie a misto nezavislych vztahu vezeni a zavislosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.19 20:11

Já se asi fakt po… Ať sem napíšu cokoli, tak to zdejší rádoby psychologové úplně otočí.
Takže moje otázka zní : Co si zdejší část populace představí pod pojmem sex? U mě je to například uvolnění, radost ze strávených intimních chvil s partnerkou a tak dále. Ovšem u některých tady bych řekl, že pokud už něco je, tak je to spíše z povinnosti. V tom případě lituji jejich protějšky

• Citovat
  • Upravit
106325
11.11.19 20:36
@Kralikcek píše:
to nejde brat ani jako rovnoceny vztah, ale zenu jako prirucni pomucku pro zvladnuti zivota muze…je to fakt zvlastni :think:

Vlastne..a je to muj dojem…mnohy muz neni s zenou kvuli lasce k ni, ale kvuli frustraci z jeho neschopnosti zit sam zivot plnohodnotne…

Ja nejsem zastance samoty, ale mit zenu jako vec, bez ktere nemuzu zit, je na principu kardiostimulatiru, leku na deprese, atd…pak vznika patologie a misto nezavislych vztahu vezeni a zavislosti…

souhlas..je to hrozny pristup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
11.11.19 20:43
@Jaholos píše:
No jako je fakt, ze skoroabstinenti nemivaji doma flasku tvrdeho. :mrgreen:

Tak já se za skoro abstinenta pokládám a přesto mám doma flašku Jacka, Malibu, vodky a Havany. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.11.19 15:07
@free333 píše:
Ono by to chtělo vědět víc věcí, aby se nad tím dalo nějak víc popřemýšlet…

1. Víc o té nemoci, že přít. nemůže mít sex, jestli to je pravda anebo se jí nechce?

2. Kdo spěchal na stěhování?
S tak malými dětmi je to neobvyklé, táhnout je do dalšího vztahu…

3. Jak je na tom finančně, postará se sama o sebe?

4. Je hádavá?

5. Jak je vysoká pravděpodobnost, že Tě k té facce mohla i vyprovokovat a jestli i nemlží ohledně toho, co se stalo, vzhledem k tomu, že máš okno?

6. Jsi ve vztahu štastný?

Obviňování oběti… Nechutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.11.19 15:08
@Anonymní píše:
Já se asi fakt po… Ať sem napíšu cokoli, tak to zdejší rádoby psychologové úplně otočí.
Takže moje otázka zní : Co si zdejší část populace představí pod pojmem sex? U mě je to například uvolnění, radost ze strávených intimních chvil s partnerkou a tak dále. Ovšem u některých tady bych řekl, že pokud už něco je, tak je to spíše z povinnosti. V tom případě lituji jejich protějšky

Udělej ji laskavost a zmizni ji ze života. Nepotřebuje dalšího arogantního násilníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.11.19 15:13
@Dr.Amphibian píše:

A je to potom vlastně oběť? Copak není možné někoho tak dlouho tlačit do kouta, až se dotyčný nebo dotyčná začne bránit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
12.11.19 15:19
@opulus píše:
A je to potom vlastně oběť? Copak není možné někoho tak dlouho tlačit do kouta, až se dotyčný nebo dotyčná začne bránit?

a nemuze si za to sam? Pritelkyni si nastehoval k sobe on, bratra taky a naraz je to utlacovany chudak. Kdyz mi neco nyvehovuje, tak to nedelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
12.11.19 15:20
@opulus píše:

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 15:41

Po menší rozmluve se sousedy vše vyřešeno a vše bylo úplně jinak, než mi bylo podáno a agresivní chování nebylo z mojí strany, ale že strany druhé. A i některé další věci byly tak trošku upravené. Takže ohledně řešení této situace mám již zcela jasnou představu.

• Citovat
  • Upravit
5533
12.11.19 15:46
@Dr.Amphibian píše:
Ne.

„Ne“ - jako co? Jakože to potom není oběť, nebo „ne“, jakože není možné druhého vyprovokovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
12.11.19 15:49
@Dr.Amphibian píše:

A Tys byla u toho, že víš, jak to bylo?

Ono to je docela časté, že je jeden vyprovokován, někdy i účelově, hlavně když byl pod vlivem, tak to nebylo nic těžkého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
12.11.19 15:50
@warita píše:
a nemuze si za to sam? Pritelkyni si nastehoval k sobe on, bratra taky a naraz je to utlacovany chudak. Kdyz mi neco nyvehovuje, tak to nedelam.

Ono asi nevěděl, jak se to všechno vyvrbí, to občas nevíme dopředu nikdo…

Akorát kolikrát není jednoduché se pak z toho vymotat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.11.19 15:54
@Anonymní píše:
Po menší rozmluve se sousedy vše vyřešeno a vše bylo úplně jinak, než mi bylo podáno a agresivní chování nebylo z mojí strany, ale že strany druhé. A i některé další věci byly tak trošku upravené. Takže ohledně řešení této situace mám již zcela jasnou představu.

No…tak doufam, ze nsm to i reknes :think:.Doufam, ze to nebylo moc zly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.11.19 15:55
@Anonymní píše:
To se zrovna ozvala jedna ublizena, životem zklamaná dušička, kterou opustil partner díky tomu, že nebyla schopna dát mu to, co potřebuje a nejspíš ji i za její neschopnost a i frigiditu párkrát i zbil.

Nevím, jestli tuhle diskusi budu dočítat do konce. Ale poradím ti jediný - jestli je máš opravdu rád, běž od nich. V budoucnu by si ji pravděpodobně bil a možná i ty děti. Takhle přeci nereaguje normální vyrovnanej člověk. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí