Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DoktorkaZorkaHorká píše:
A co kluci? V úvodním příspěvku jsi je všechny měl moc rád a najednou to prostě zmizelo u všech tří?
A co navrhujes? Clovek by nemel udrzovat vztah ani kvuli vlastnim deckam, pokud nefunguje. A kvuli cizim uz vubec.
Je to smula no, uz je asi neuvidi, proto je skoda investovat cas, penize a namahu do cizich. Tohle se muze stat kdykoliv. Jasne, kdyby spolu byli treba 10 let, tak decka asi nejaky kontakt udrzovat budou. Ale par let nic neni, tam neni zadna motivace na zadny strane. Decka jsou naprogramovany se rychle otrepat a uz „hledat noveho tatku“ Priroda no. ![]()
@Jaholos spíš mě zajímal postoj zakladatele. Támhle se málem bičoval a pak lusknutim prstů láska k dětem se rozplynula jak pára nad hrncem. Dost plytké city.
@DoktorkaZorkaHorká píše:
@Jaholos spíš mě zajímal postoj zakladatele. Támhle se málem bičoval a pak lusknutim prstů láska k dětem se rozplynula jak pára nad hrncem. Dost plytké city.
Ale on o detech vubec nic nepise.
Nebo jsem si nevsiml. Proste neni spokojen se zenou a to je rozhodujici. Ty deti k ni proste patri a bohuzel se neda nic delat. ![]()
@DoktorkaZorkaHorká ale vždyť starší chlapeček už chtěl hledat nového taťku ještě před incidentem
@Jaholos píše:
Ale on o detech vubec nic nepise.Nebo jsem si nevsiml. Proste neni spokojen se zenou a to je rozhodujici. Ty deti k ni proste patri a bohuzel se neda nic delat.
ne, bičoval se tady láskou, aby děti byly v pohodě, aby nic nepocítily… bla bla.
Ale on se nebude rozcházet nebo mi něco ušlo? Tak co to hrotit, ne, žádné TO, žádné rozchody, pohádá se kdekdo a tady feministky z emimina tady nadělaj ![]()
@PaníKadrnožková píše:
ne, bičoval se tady láskou, aby děti byly v pohodě, aby nic nepocítily… bla bla.Ale on se nebude rozcházet nebo mi něco ušlo? Tak co to hrotit, ne, žádné TO, žádné rozchody, pohádá se kdekdo a tady feministky z emimina tady nadělaj
Tak logicky po novych informacich zmenil nazor na tu zenu a nechce s ni vztah, co je na tom divneho.
Bohuzel ty decka v takovem vztahu nejsou rozhodujici. Jako snazil se, ale proste nove zjisteni meni vse. Taky kdyby ses dozvedela o svem chlapovi, ze treba chodi po gay privatech apod, tak zmenis nazor na vase souziti. Po nekterych zjistenich proste neni prostor pro reseni neceho uz ![]()
@ontarova.stara píše:
Hej, my si vypomuzeme navzajem. Jaholos a Komsomol zasadne upevnuji me vztahy k patnerovi. I kdyby se mi dnes opil jako muzik a vycural v predsini, porad si budu pripadat jako princezna ve sve vlastni pohadce. Protoze po precteni teto diskuze si tak nejak uvedomuji, ze nekteri nemaji dno.
@wildcherry píše:
Hmmmmm, ses frajer.Jako nenapadlo te, ze tady ty vystrely jsou trapny, neadekvatni, nebo tak neco? Ze nejsi zrovna v pozici, urazet?
@wildcherry píše:
Hmmmmm, ses frajer.Jako nenapadlo te, ze tady ty vystrely jsou trapny, neadekvatni, nebo tak neco? Ze nejsi zrovna v pozici, urazet?
To nebylo urážení, ale konstatování faktu. Nicméně chápu, že tady mezi tím nepoznáte rozdíl
@Anonymní píše:
Ne
Proc ne? Spachali proti tobe trestnej cin.
@Anonymní píše:
Ptal jsem se několika sousedů a to, co mi odpověděli bylo vesměs stejné. Vyhození bratra, hadka kvůli němu v bytě, následně hadka před dveřmi bytu, pokus o shozeni mě že schodů, moje obrana ve formě facky, její telefonát s omluvami bratrovi za vyhození, příchod bratra, hadka i s bratrem v bytě a přede dveřmi, jedná dobře mirena bratrovi, odchod bratra, jeho příchod se dvěma kamarády a kovovou tyčí, pak mě vytáhli ven, volala se policie s tím, že jsem napadl přítelkyni. Sousedi měli bohužel strach se do toho míchat, aby se jim přítelkyně, bratr nebo jeho kamarádi nechtěli mstit.
No, říkal jsem si hned druhý den proč mám takový sram zezadu na hlavě. Venku asi bylo veselo
no a ještě řekni, že po to všem máš tu ženskou pořád doma? Vždyť je to strašné. Jak může ženská do tvého majetku brát zpátky bratra a on si nad to všechno ještě dovede kamarády, aby tě zmlátili
Jestli jsi si to takhle nechal líbit i po tom, co jsi se to dozvěděl, tak už pak nevím, co ještě dovedeš snést, než se ti rozsvítí, že s tebou opravdu nebude z lásky
@Michal1986 píše:
no a ještě řekni, že po to všem máš tu ženskou pořád doma? Vždyť je to strašné. Jak může ženská do tvého majetku brát zpátky bratra a on si nad to všechno ještě dovede kamarády, aby tě zmlátiliJestli jsi si to takhle nechal líbit i po tom, co jsi se to dozvěděl, tak už pak nevím, co ještě dovedeš snést, než se ti rozsvítí, že s tebou opravdu nebude z lásky
Už spolu nejsme, to strach mít nemusíš
@Anonymní píše:
Už spolu nejsme, to strach mít nemusíš
tak cajk.. ještě si nějak pořeš ty výpovědi sousedů, abys to fakt měl černé na bílém, kdyby tě chtěla žalovat za to „domácí násilí“ a buď rád, že se takhle vybarvila. A u sebe zapracuj na sebevědomí - jednak, protože by sis se zdravým sebevědomím nikdo někoho takového nedotáhl domů a druhak bys jí se zdravým sebevědomím místo facky(což je prostě svinstvo i kdyby dělala větší pekla) vyhodil ještě ten večer i dětmi a přidal litr do kapsy, ať si jde třeba za bratrem nebo na hotel
@Michal1986 nikde nepsal, ze to je jeho byt, jenom ze ona si bydleni je schopna zaplatit a on prispiva ![]()
@PaníKadrnožková píše:
@Michal1986 nikde nepsal, ze to je jeho byt, jenom ze ona si bydleni je schopna zaplatit a on prispiva
hmm
nemůže k těmhle věcem někdo udržovat zkrácenou verzi s obrázky
člověk pak neví, komu fandit ![]()
@Michal1986 píše:
hmmnemůže k těmhle věcem někdo udržovat zkrácenou verzi s obrázky
člověk pak neví, komu fandit
Uz zacinam citit potrebu grafickeho zpracovani, flipchart s barevnymi spendliky a casovou osou.