Velký rodinný problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
12.11.19 15:55
@warita píše:
a nemuze si za to sam? Pritelkyni si nastehoval k sobe on, bratra taky a naraz je to utlacovany chudak. Kdyz mi neco nyvehovuje, tak to nedelam.

A jak to souvisí s tím, že taková „oběť“ nemůže svým jednáním útok vyprovokovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.11.19 16:01
@wildcherry píše:
No…tak doufam, ze nsm to i reknes :think:.Doufam, ze to nebylo moc zly :kytka:

Schválně, jestli teď přijde stejný lynč na tu ženu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.11.19 16:04
@opulus píše:
Schválně, jestli teď přijde stejný lynč na tu ženu… ;)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.11.19 16:05

@opulus
Kazdopadne jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 16:23

Ptal jsem se několika sousedů a to, co mi odpověděli bylo vesměs stejné. Vyhození bratra, hadka kvůli němu v bytě, následně hadka před dveřmi bytu, pokus o shozeni mě že schodů, moje obrana ve formě facky, její telefonát s omluvami bratrovi za vyhození, příchod bratra, hadka i s bratrem v bytě a přede dveřmi, jedná dobře mirena bratrovi, odchod bratra, jeho příchod se dvěma kamarády a kovovou tyčí, pak mě vytáhli ven, volala se policie s tím, že jsem napadl přítelkyni. Sousedi měli bohužel strach se do toho míchat, aby se jim přítelkyně, bratr nebo jeho kamarádi nechtěli mstit.
No, říkal jsem si hned druhý den proč mám takový sram zezadu na hlavě. Venku asi bylo veselo

• Citovat
  • Upravit
17306
12.11.19 16:30

Každému asi bylo jasné, že předchozí příběh byl nesmysl. Teď už je to trochu reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.19 16:30
@Anonymní píše:
Ptal jsem se několika sousedů a to, co mi odpověděli bylo vesměs stejné. Vyhození bratra, hadka kvůli němu v bytě, následně hadka před dveřmi bytu, pokus o shozeni mě že schodů, moje obrana ve formě facky, její telefonát s omluvami bratrovi za vyhození, příchod bratra, hadka i s bratrem v bytě a přede dveřmi, jedná dobře mirena bratrovi, odchod bratra, jeho příchod se dvěma kamarády a kovovou tyčí, pak mě vytáhli ven, volala se policie s tím, že jsem napadl přítelkyni. Sousedi měli bohužel strach se do toho míchat, aby se jim přítelkyně, bratr nebo jeho kamarádi nechtěli mstit.
No, říkal jsem si hned druhý den proč mám takový sram zezadu na hlavě. Venku asi bylo veselo

A takže co?
Zamáváš jim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
12.11.19 16:46
@Anonymní píše:
Po menší rozmluve se sousedy vše vyřešeno a vše bylo úplně jinak, než mi bylo podáno a agresivní chování nebylo z mojí strany, ale že strany druhé. A i některé další věci byly tak trošku upravené. Takže ohledně řešení této situace mám již zcela jasnou představu.

No uff, takovy happy endy tu mame radi. Jsi i nadale dokonaly, policejni papir se jednoduse roztrha a jsme vsichni uspokojeni. Diky za storku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 16:49
@DoktorkaZorkaHorká píše:
A takže co?
Zamáváš jim?

Jo. Vybrala si kdo je pro ni důležitější a ještě to nakonec sehrála takovým způsobem, ze jsem z toho vyšel jako hajz a násilník a nechala by mě v tom i nadále. K tomu všemu zápis na policii za něco, co jsem udělal v sebeobraně… Když mě zvládla takto podrazit v téhle situaci, nemám důvod ji nadále věřit.

• Citovat
  • Upravit
12.11.19 18:34

A co kluci? V úvodním příspěvku jsi je všechny měl moc rád a najednou to prostě zmizelo u všech tří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
12.11.19 20:05
@opulus píše:
Schválně, jestli teď přijde stejný lynč na tu ženu… ;)

tak vzhledem k tomu, ze jsme se jeste furt nedozvedeli o co vlastne slo, tak fakt nevim, za co bychom koho lyncovali.

Vima toho mu holky od zacatku psaly, ze ta storka smrdi a jestli si je opravdu jistej, ze se to vubec stalo. Za co byl lyncovan je to chlastani a to se evidentne neoddiskutovatelne stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
12.11.19 22:10

@warita moc hezky jsi to vystihla :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5533
12.11.19 22:43
@warita píše:
tak vzhledem k tomu, ze jsme se jeste furt nedozvedeli o co vlastne slo, tak fakt nevim, za co bychom koho lyncovali.Vima toho mu holky od zacatku psaly, ze ta storka smrdi a jestli si je opravdu jistej, ze se to vubec stalo. Za co byl lyncovan je to chlastani a to se evidentne neoddiskutovatelne stalo?

Tak nástin toho, co se stalo, tu máme. Některé skutečně psaly, ať si zjistí, co se stalo (z protokolu), ale většina ho posílala na terapie apod. Diagnostikovaly mu problém s alkohokem, agresivní a nasilnické sklony… takže teď si budeme hrát na to, jak to jasně přeci celé „smrdělo“?
Ne, o samotné pití tu vůbec nešlo.
Je potřeba si takto lhát do kapsy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
12.11.19 22:56
@opulus píše:
Tak nástin toho, co se stalo, tu máme. Některé skutečně psaly, ať si zjistí, co se stalo (z protokolu), ale většina ho posílala na terapie apod. Diagnostikovaly mu problém s alkohokem, agresivní a nasilnické sklony… takže teď si budeme hrát na to, jak to jasně přeci celé „smrdělo“?
Je potřeba si takto lhát do kapsy?

Aha, takze on vyhodil bratra, ozral se tak, ze mel total okno, a vubec nema problem s alkoholem? Navic je zajimave, ze to resime dva vsedni dny a stale neni jasne, co je v tom protokolu :lol: navic ten clovek je startovaci na prvni naslapnuti a je agresivni i v anonymni diskuzi, takze bych ho stejne nechtela potkat.

A neni podle me pravda, ze vetsina posilala na terapie. Vetsina radila stejne rozchod. Oduvodneni se lisila.

Nevim, za me se to nijak neosvetlilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21593
12.11.19 23:07
@opulus píše:
Je potřeba si takto lhát do kapsy?

jejda, tak si jeste jednou precti prvnich par stran.

A ja tady zadny nastin nevidim. Prej sousedi potvrdili, ze to nebylo tak. Potvrdili co? Co nebylo jak? Nevime vubec nic.

Hele, mne je to jedno. Tohle je typicky pribeh podany velmi jednostrane, kdy se fakt jen velmi tezko odhaduje, co se doopravdy stalo. Zakladatel muze pribeh prikraslovat, vynechavat dulezite detaily, etc etc etc. Vime toho ani neni ochotny rict, co se doopravdy stalo, tak co mu chces radit. A podle vseho se to pro nej uz vyresilo… predpokladam, ze ted partnerce odzvonilo. Neni dal co resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí