Velký rodinný problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.11.19 21:38
@TvrdyY píše:
Abych taky něco řekla k tématu, chlap který je na nervy, že neměl dva měsíce sex mi nepřijde moc vyrovnaný.

Pamatuješ si divné věci, na to že si nic nepamatuješ, to se babám tady opravdu nediv.

Může se stát, že se opiješ. To co bratr provedl mělo něco společného s ní, že jsi vyhazoval i ji a děti? Protože to nedává smysl. Pokud ne, tak opravdu chceš klid a oni jsou problém.
To, že jsi ji udeřil a nepamatuješ si to, mohl jsi to vytěsnit. Pak ale opět, máš hlubší problém.

Možná bych místo poradny volila psychologa a šla se vykecat.

Komentář dětí mi nepřijde úplně běžný, čekala bych, že pokud má strach, nebude moc mluvit. Ale je to jen domněnka.

Pamatuji si téměř vše až po vyhození bratra. Pak mám okno a píšu jen to, co mi řekla přítelkyně. Že jsem se začal nalevat rumem bych nevěděl, kdyby mi to sama neřekla, stejně jako to, že jsem ji udeřil, policii a tak dále.
Když bych to měl povypravet tak, jak si tu noc pamatuji, tak jsem vyhodil bratra a probral se doma v posteli s kocovinu…

Co se týče dětí, tak ten menší se upnul na mámu ještě o něco málo víc, nebo mi to tak aspoň přijde. Je teda pravda, že už před tím knoural, i když šla přítelkyně na záchod a běžel za ní.
Co se týče staršího, tak několikrát za den přišel sám od sebe za maminkou nebo za mnou s objetim a větou, Mám tě rád… Když jsem s ním vyrazil třeba sám na nákup, byl úplně normální jako vždy. Jen se strašně rostiloval, když jsem mu nekoupil hračky na ktere si ukázal a pak hlavně invalidní vozík, který by moc chtěl, aby na něm mohl jezdit…
Navíc začal zlobit o něco víc a je neskutečně urazeny, když není po jeho ( třeba když má jít spát nebo nedostal telefon s pohádkami). To ale přisuzuji tomu, že neuznává autority a vycítil slabost. Z pátku na sobotu byl u babičky a myslím si, že ta ho trošku zpracovala, protože je to zdatna psycholožka a manipulátor. K přítelkyni se totiž vrátil jako vyměněny s názorem, že doufá, že už s nimi bydlet nebudu a příštího tatínka vybere on, že maminka se už 2× při výběru spletla.

Celé tohle téma jsem založil kvůli tomu, že nevím jak se teď zachovat, jestli jít od přítelkyně pryč kvůli dětem nebo zda má smysl zůstat a na vztahu pracovat. Ani jeden z nás totiz nechce, aby děti vyrůstaly v prostředí, kde by měly strach, nejistotu a podobně

• Citovat
  • Upravit
23968
10.11.19 21:41
@ontarova.stara píše:
Vy jste tam asi komplet vesela parta, coz? Protoze ja napsat manzelovi, at nam s kamoskou koupi flasku rumajzlu, tak si bude chudak myslet, ze jsem se zblaznila. Sedmicku vina? Ok. Ale flasku rumu pro dve baby?

Taky si myslím, že pro dvě baby je jedna flaška rumu málo… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.11.19 21:57
@Anonymní píše:
A člověk, který má i jiný život, než ten internetový, nemá na jedné stránce přes 13000 komentářů. :mavam:

Kecas, vymlouvas se, pokud se ti nejaky komentar nelibi, tak hned vyjedes a argumentujes faulama. Hele, nic, co by emimino nikdy nezazilo, ale ty sympatie a pochopeni uz asi nevyhrajes, no :think:

• Citovat
  • Upravit
2785
10.11.19 22:02

Už to nedělej děti jsou flexibilní a rychle to vytesni.. Ovšem už nikdy nesmí být před níma ani náznak hádky atd.. Svoje trable řešte za zavřenýma dvěma a tak aby o tom děti nevedeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
10.11.19 22:04

Je ti jasné, že tohle už mezi vámi bude navždy? Její rodina tě nejspíše nikdy nepřijme. I matka tvé přítelkyně, podle tvých slov, už ponouká děti proti tobě. Nejzávažnější by pro mne bylo, že okolnosti nasvědčují tomu, že tě její děti nejspíše nikdy nepřijmou. Kolik takovému vztahu dáváš času? Rok, dva?
Je mi jasné, že člověk se pod návalem stresu může zachovat zcela nesmyslně (zkratovitě). Pokud k tomu přidáš alkohol, který odstraňuje zábrany, jdeš průšvihu hodně naproti.
Stane se. Je třeba se z toho poučit. Řekl bych, že i tobě bude líp, pokud začneš jinde s čistým štítem (vztah tím nebude zatížený), pokud máš teda dost sebereflexe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.11.19 22:04
@Anonymní píše:
Pamatuji si téměř vše až po vyhození bratra. Pak mám okno a píšu jen to, co mi řekla přítelkyně. Že jsem se začal nalevat rumem bych nevěděl, kdyby mi to sama neřekla, stejně jako to, že jsem ji udeřil, policii a tak dále.
Když bych to měl povypravet tak, jak si tu noc pamatuji, tak jsem vyhodil bratra a probral se doma v posteli s kocovinu…

Co se týče dětí, tak ten menší se upnul na mámu ještě o něco málo víc, nebo mi to tak aspoň přijde. Je teda pravda, že už před tím knoural, i když šla přítelkyně na záchod a běžel za ní.
Co se týče staršího, tak několikrát za den přišel sám od sebe za maminkou nebo za mnou s objetim a větou, Mám tě rád… Když jsem s ním vyrazil třeba sám na nákup, byl úplně normální jako vždy. Jen se strašně rostiloval, když jsem mu nekoupil hračky na ktere si ukázal a pak hlavně invalidní vozík, který by moc chtěl, aby na něm mohl jezdit…
Navíc začal zlobit o něco víc a je neskutečně urazeny, když není po jeho ( třeba když má jít spát nebo nedostal telefon s pohádkami). To ale přisuzuji tomu, že neuznává autority a vycítil slabost. Z pátku na sobotu byl u babičky a myslím si, že ta ho trošku zpracovala, protože je to zdatna psycholožka a manipulátor. K přítelkyni se totiž vrátil jako vyměněny s názorem, že doufá, že už s nimi bydlet nebudu a příštího tatínka vybere on, že maminka se už 2× při výběru spletla.

Celé tohle téma jsem založil kvůli tomu, že nevím jak se teď zachovat, jestli jít od přítelkyně pryč kvůli dětem nebo zda má smysl zůstat a na vztahu pracovat. Ani jeden z nás totiz nechce, aby děti vyrůstaly v prostředí, kde by měly strach, nejistotu a podobně

Juuu, koukam, zes to jeste dopentlil tchyni manipulatorkou a starsim faganem, co neuznava autority. Hele, nechces si otevrit dalsiho rumajzla. Clovece, ty mas teda zivot, to se hnedtak nevidi :roll:

• Citovat
  • Upravit
24379
10.11.19 22:08

A co proti tobe,,tchyne,, ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.11.19 22:16
@Anonymní píše:
Tak, že člověk by neměl soudit někoho jiného a projevovat se v životních tématech, pokud když sám reálný život vlastně nemá :mavam:

chlapce, vychovavam 3 lete dite a jsem tehotna. Dale jsem stastne vdana, chodim do prace na polovicni uvazek, privydelavam si prodejem rucnim vyrobku, zahradnicim a bloguju. Ja mam zivot, ze se tobe o tom ani nesnilo. A hlavne, nechlastam a neresim to, ze me partnerka chce opustit pro me spolecensky neprijatelne chovani.

Takze, kolik tady mam prispevku je naprosto irelevantni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 22:18
@PaníKadrnožková píše:
Kecas, vymlouvas se, pokud se ti nejaky komentar nelibi, tak hned vyjedes a argumentujes faulama. Hele, nic, co by emimino nikdy nezazilo, ale ty sympatie a pochopeni uz asi nevyhrajes, no :think:

Asi to nepochopis, ale sympatie a pochopení od lidí tady jsou mi mírně řečeno u zadku a napsal jsem sem z úplně jineho důvodu a to toho, že se tu třeba objeví někdo, kdo bude schopen normálně poradit. Jestli ti to až doteď nedošlo, tak se za ten večer sám dost bicuju a nepotřebuji, aby mi ještě přidávala nějaká osoba, která mě v životě ani neviděla a neví co jsem za člověka. Ale jsem poměrně chapavy člověk a chápu, že životní sen spousty žen tady je pořádně si probrat toho curaka, kterému se jednou stalo, že po dost vypjaté situaci udeřil ženu. Opět říkám, že to mě neomlouvá, ale stálo se to a zpět to vrátit nemůžu. Ve finále je mi ale opravdu jedno co si tady o mě kdo mysli, jedine co potřebuji je rada, jak se se situací vypořádat, protože se mi to (a teď se opakuji asi po ste) nikdy před tím nestalo a nevím co dál hlavně kvůli detem

• Citovat
  • Upravit
10.11.19 22:25
@Anonymní píše:
Asi to nepochopis, ale sympatie a pochopení od lidí tady jsou mi mírně řečeno u zadku a napsal jsem sem z úplně jineho důvodu a to toho, že se tu třeba objeví někdo, kdo bude schopen normálně poradit. Jestli ti to až doteď nedošlo, tak se za ten večer sám dost bicuju a nepotřebuji, aby mi ještě přidávala nějaká osoba, která mě v životě ani neviděla a neví co jsem za člověka. Ale jsem poměrně chapavy člověk a chápu, že životní sen spousty žen tady je pořádně si probrat toho curaka, kterému se jednou stalo, že po dost vypjaté situaci udeřil ženu. Opět říkám, že to mě neomlouvá, ale stálo se to a zpět to vrátit nemůžu. Ve finále je mi ale opravdu jedno co si tady o mě kdo mysli, jedine co potřebuji je rada, jak se se situací vypořádat, protože se mi to (a teď se opakuji asi po ste) nikdy před tím nestalo a nevím co dál hlavně kvůli detem

No konečně ses ohodnotil vcelku přiléhavě a za střízliva, tak si to pamatuj, i když to už bys nesměl pít a to ty nejspíš nezvládneš, protože ten problém tam prostě máš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 22:26
@PaníKadrnožková píše:
Juuu, koukam, zes to jeste dopentlil tchyni manipulatorkou a starsim faganem, co neuznava autority. Hele, nechces si otevrit dalsiho rumajzla. Clovece, ty mas teda zivot, to se hnedtak nevidi :roll:

Teď budu hodně upřímný, ale opravdu musím. Paní Kadrnozkova, vy jste ta největší pí s jakou jsem měl kdy tu čest mluvit, vidět se nebo psát. Máte opravdu prvenství, tak si to užijte :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2785
10.11.19 22:28

Chceš radu ok.. Odstehuju se a s přítelkyní jestli s tebou bude chtít být tak dál randi..
Dětem ani tchyni nelez aktuálně ani na oči..
A až za rok dva to mezi vama bude v nejlepším a růžovým pořádku tak ji pozadej o ruku.. Mezitím pro ni postav krásný dům, a po nádherné svatbě žijte krásně až do smrti.. A pak si možná budeš moci říci že jsi udělal dost abys jsi to odčinil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 22:29
@wildcherry píše:
A co proti tobe,,tchyne,, ma?

Proti mě přímo nic, jen jako některé ženy tady bytostně nenávidí muže.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
10.11.19 22:33
@Anonymní píše:
Asi to nepochopis, ale sympatie a pochopení od lidí tady jsou mi mírně řečeno u zadku a napsal jsem sem z úplně jineho důvodu a to toho, že se tu třeba objeví někdo, kdo bude schopen normálně poradit. Jestli ti to až doteď nedošlo, tak se za ten večer sám dost bicuju a nepotřebuji, aby mi ještě přidávala nějaká osoba, která mě v životě ani neviděla a neví co jsem za člověka. Ale jsem poměrně chapavy člověk a chápu, že životní sen spousty žen tady je pořádně si probrat toho curaka, kterému se jednou stalo, že po dost vypjaté situaci udeřil ženu. Opět říkám, že to mě neomlouvá, ale stálo se to a zpět to vrátit nemůžu. Ve finále je mi ale opravdu jedno co si tady o mě kdo mysli, jedine co potřebuji je rada, jak se se situací vypořádat, protože se mi to (a teď se opakuji asi po ste) nikdy před tím nestalo a nevím co dál hlavně kvůli detem

Muj zivotni sen je uplne jiný, neboj, kupodivu s muzi problem nemam a chodim se diskutovat vcelku rada. Ale nemam rada agresivni vyjizdeni, coz ty tady delas, a to za strizliva.

Ma opravdu relevantni rada je: stan se normalnim abstinentem. Predstav si, jeden znamy takhle vubec nepil a na dotaz, proc, jestli je nemocny (ano, v Cechach se lide divi, ze nekdo nepije) nebo presvedceny, odpovedel: nepiju z pudu sebezachovy. Vim o sobe, ze mam hnusnou opici. Budto se porvu, nebo nekoho pozurazim a pak se chodim omlouvat. To je prevence a je mi tak dobře. Nevim, co za rady chces jeste slyset. Jinak byt tebou, tak si vytisknu, co ti napsala Ou, kupodivu jsi na to vubec nereagoval. At tak ci tak, cokoli ti muze pomoci, pochybuju, ze se ti to bude libit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
10.11.19 22:33
@Anonymní píše:
Teď budu hodně upřímný, ale opravdu musím. Paní Kadrnozkova, vy jste ta největší pí s jakou jsem měl kdy tu čest mluvit, vidět se nebo psát. Máte opravdu prvenství, tak si to užijte :pocitac: :pocitac:

Uz jste si cvaknul, koukam ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí