Můj muž se o mě vůbec nezajímá

Anonymní
9.11.19 12:05

Muža nezaujimam

Pekný deň. Mám taký problem, že muža nezaujímam. Pred dvomi dňami som bola u zubára trhali mi zub veľmi bol nahnisany a potom strašná bolesť. Muž došiel z práce ani sa neopýtal čo mi robili ako sa mam. Mám aj antibiotiká a už je to tretí deň a stále ma to bolí. Keď poviem či mi nepomôže lebo ma to bolí povie že jeho to nezaujíma že preháňam. Že jemu len vyčistili kameň a nič ho viac nebolelo. Druhá vec je, že nechce so mnou spat. Tulila som sa k nemu a povedal, že sex bude až v nedeľu skôr než. Predtým mi vyčítal, že začína vždy on ale keď začnem aj ja tak nechce. Ja už neviem čo mám robit. Našla som mu aj v mobile ako si písal o sexe s inými. Čo robiť?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
9.11.19 12:08

Myslím, že nikdo ti tady nedá radu, která by nějak pomohla vyřešit tvůj mizerný výběr partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
9.11.19 12:10

No někde máte problém. Měli by jste si promluvit. Víc poradit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.11.19 12:10

Nic :( Někdy vztah prostě vyhasne. Chlap si ženskou nechá jako spotřebič, nebo ona jeho jako peněženku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
9.11.19 12:13
@Anonymní píše:
Pekný deň. Mám taký problem, že muža nezaujímam. Pred dvomi dňami som bola u zubára trhali mi zub veľmi bol nahnisany a potom strašná bolesť. Muž došiel z práce ani sa neopýtal čo mi robili ako sa mam. Mám aj antibiotiká a už je to tretí deň a stále ma to bolí. Keď poviem či mi nepomôže lebo ma to bolí povie že jeho to nezaujíma že preháňam. Že jemu len vyčistili kameň a nič ho viac nebolelo. Druhá vec je, že nechce so mnou spat. Tulila som sa k nemu a povedal, že sex bude až v nedeľu skôr než. Predtým mi vyčítal, že začína vždy on ale keď začnem aj ja tak nechce. Ja už neviem čo mám robit. Našla som mu aj v mobile ako si písal o sexe s inými. Čo robiť?

no vykaslat se na nej, co jinyho? Nebo te bavi dolejzat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12913
9.11.19 12:27

Na celém to příspěvku mi přijde zvláštní, že píšeš, jak je ti špatně. A já ti věřím.
A nakonec v tom stavu ještě chceš souložit.
Ty máš vážně na ten sex chuť nebo se snažíš takhle sama sobě dokázat, že o tebe stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.19 12:30
@Sany80s píše:
Na celém to příspěvku mi přijde zvláštní, že píšeš, jak je ti špatně. A já ti věřím.
Ty máš vážně na ten sex chuť nebo se snažíš takhle sama sobě dokázat, že o tebe stojí?

To som nemyslela teraz s tým sexom to bolo pred týždňom ale ze ma to tiež trapy

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
9.11.19 12:34
@Sany80s píše:
Ty máš vážně na ten sex chuť nebo se snažíš takhle sama sobě dokázat, že o tebe stojí?

Napadlo me uplne to stejne. Po extrakci osmicky (a to jsem ani atb nemela) me tedy zajimal maximalne led a analgetika. Po extrakci zhnisaneho zubu a atb bych nehrala roli femme fatale.

Zakladatelko, ze jsi mu tak nejak sumak je jasne, je tam absence nejakeho zajmu a soucitu s tvym stavem. Co se tyka sexu, mam asi takovy neprijemny dotaz, ale jak je na tom jinak stav tveho chrupu? Protoze me by nekdo s problematickou ustni dutinou nepritahoval.

• Citovat
  • Upravit
1934
9.11.19 17:20
@Anonymní píše:
Pekný deň. Mám taký problem, že muža nezaujímam. Pred dvomi dňami som bola u zubára trhali mi zub veľmi bol nahnisany a potom strašná bolesť. Muž došiel z práce ani sa neopýtal čo mi robili ako sa mam. Mám aj antibiotiká a už je to tretí deň a stále ma to bolí. Keď poviem či mi nepomôže lebo ma to bolí povie že jeho to nezaujíma že preháňam. Že jemu len vyčistili kameň a nič ho viac nebolelo. Druhá vec je, že nechce so mnou spat. Tulila som sa k nemu a povedal, že sex bude až v nedeľu skôr než. Predtým mi vyčítal, že začína vždy on ale keď začnem aj ja tak nechce. Ja už neviem čo mám robit. Našla som mu aj v mobile ako si písal o sexe s inými. Čo robiť?

Teď už nemůžeš dělat nic. Ber antibiotika a počkej, až se ti ty dásně zahojí. A příště doporučuju chodit k zubaři na pravidelné prohlídky každého půl roku. Kdyby sis pravidelně čistila zuby, používala mezizubní kartáček a ústní vodu + chodila na preventivní prohlídky, nedostal by se ten zub do stavu, kdy tě bude strašně bolet, abys musela brát antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106207
9.11.19 17:42
@Tomkins píše:
Teď už nemůžeš dělat nic. Ber antibiotika a počkej, až se ti ty dásně zahojí. A příště doporučuju chodit k zubaři na pravidelné prohlídky každého půl roku. Kdyby sis pravidelně čistila zuby, používala mezizubní kartáček a ústní vodu + chodila na preventivní prohlídky, nedostal by se ten zub do stavu, kdy tě bude strašně bolet, abys musela brát antibiotika.

jeziis, ty musis byt taky poteseni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.11.19 18:24
@Tomkins píše:

To je taková variace na vousatý vtip s rozbitým autem. Ha ha… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria