Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nejsem úplný abstinent a občas si dám pár piv (slovem pár myslím opravdu pár)
Nesahnul jsem po tom rumu, protože by něco řešil, prostě jsem se potřeboval trochu uklidnit, i v práci to bylo ten týden hodně psychicky náročné. Ve finále je pro mě nejvíce ze všeho a naprosto spolehlivě uklidní sex, ale ten teď prostě mít nemůžeme a je pravda, že mě to ubiji a jsem poslední dobou dost nervní. Tento problém by samozřejmě vyřešilo, kdybych si našel bokovku nebo občasná návštěva specializovaného podniku, ale přítelkyni rozhodně podvádět nechci a nebudu.
A opravdu nemuzes byt s tou nemoci konkretni? Aby jsi ty kvuli ni nemohl mit v budoucnu deti? A jine formy uspokojovani take nefunguji? Nehraje na tebe pritelkyne neco? A jak ona reagovala na fakt, ze jsi vyhodil jejiho bratra z bytu?
Zakladateli, na tvoji obhajobu -já vidím hlavní problém ve tvé momentální sexuální flustraci. Jako chápu, že přítelkyně má snad nějaké ženské potíže, ale asi nemá zároveň taky angínu, opar na rtu, průjem a chromé obě ruce…
@Anonymní píše:
Tak musím říct, že některé názory jsou zajímavé a dá se nad nimi uvažovat. Jiné se opírají o fakt, že internet je vlastně anonymní a ty další jsou typu Babky na trhu. Takže díky za názory, které mají váhu a snaží se opravdu poradit a taky i za nesmysly psané ženami, které evidentně až moc sledují ordinaci v růžové zahradě
Tim, jak reagujes, akorat potvrzujes, ze nejaky problem mas, protoze urazeni nas-zen celkove, je to posledni, co by si ve sve pozici mel delat.
@Cuddy píše:
A opravdu nemuzes byt s tou nemoci konkretni? Aby jsi ty kvuli ni nemohl mit v budoucnu deti? A jine formy uspokojovani take nefunguji? Nehraje na tebe pritelkyne neco? A jak ona reagovala na fakt, ze jsi vyhodil jejiho bratra z bytu?
Má problémy se spodkem. Už byla na operaci jednou a doufal se, že se to vyřešilo. Teď tam má další nález a musí na další operaci. A ano. Lékařskou zprávu mi ukázala.
Ohledně toho, že možná nemůžu mít děti - se dvěma bývalými přítelkyněmi jsme se o ně snažili lékem dlouhou dobu a prostě to nešlo. Vím, že to nemusí nic znamenat, ale taky může…
Jiné formy uspokojení provozují pravidelně, ale u mě jde hodně i o samotný akt. Vyhledávám ženy, ktere jsou v sexu submisivni a taková je i moje přítelkyně.
Na toto reagovala tak, že se mě snažila uklidnit, protože jsem na něj docela hlasitě křičel, ať se sbali a vypadne. Celkově to podpořila, akorát se jí nelíbilo, že jsem udělal divadlo pro půl baráku. To si ještě pamatuji.
Jinak si nemyslím, že přítelkyně něco hraje, ale samozřejmě to úplně vyloučit nemůžu
@wildcherry píše:
Tim, jak reagujes, akorat potvrzujes, ze nejaky problem mas, protoze urazeni nas-zen celkove, je to posledni, co by si ve sve pozici mel delat.
Toto nemělo za účel někoho urážet, ale shrnout příspěvky, které se do té doby objevily. Některé nabízely určitý druh řešení, v jiných se objevovaly pouze silacke řeči a další naprosto ignorovaly co jsem napsal v úvodu a jely si svoji vlastní verzi celé věci.
@zrnko píše:
A cos zjistil o tom bratrovi, zes musel sahnout po chlastu a zrubat se do mrtva?
Jedine, co si dovedu predstavit jsou drogy v pritomnosti deti, nejake uchylne chovani nebo nejpravdepodobnejsi mi prijde, ze se ukazalo, ze nejde o bratra, ale o nejakeho jejiho byvaleho (proto bych „chapala“ tu „nemoc“ kvuli ktere nemuze sexovat, nasledne vyhozeni typka, chlast a zlost a vyhazovani pritelkyne s detmi (coz ale absolutne neomlouvam)).
At je to jak chce, tenhle vztah bych ukoncila. Je jedno, jak to bylo, uz nikdy to nebude krasny vztah.
tyyyy jo, tohle me nenapadlo. Mela bys psat scenare do filmu.
@ropucha 02 píše:
Zakladateli, na tvoji obhajobu -já vidím hlavní problém ve tvé momentální sexuální flustraci. Jako chápu, že přítelkyně má snad nějaké ženské potíže, ale asi nemá zároveň taky angínu, opar na rtu, průjem a chromé obě ruce…
@warita píše:
tyyyy jo, tohle me nenapadlo. Mela bys psat scenare do filmu.
Tak když by to byli Eržika a Tibor, tak by i sourozenci být mohli? ![]()
@Anonymní píše: Žádné odpustky. Prostě a jednoduše mám ji i kluky opravdu rád a chci, aby se jim žilo co nejlépe. Chápu, že se tohle v dnešní době moc nenosí, ale je to tak.
a v cem ji zivot s Tebou muze pomahat? kdyz zvlada sama v pohode jak finance, tak chod domacnosti?
Je to jen dotaz, zadny utok… o sex mezi Vami nejde
a kolikaty je to Tvuj delsi vztah? Pusobis ponekud spise nezrale v tomto smeru..mel jsi nejaky jiz delsi vztah?
Bejt tou ženskou kopnu tě do p.dele. A co jako že nemůžete mít sex? Někdo ho nemá 9 měsíců kvůli těhotenství a 6ti neděli. Však nejde jen o zasun, existují i jiný metody uspokojení, ale neee panecek musí zasunout. To co tady popisuješ jsou nějaký problémy který je potřeba řešit násilím? Ty jsi ale chudáček. Tahni se léčit. Se nedivím že přítelkyně navštěvuje psychologa, nebylo by na škodu tam zajít taky. Jde vidět že se nedokážeš smířit i z jiným názorem co jde proti tobě. Nevěřím že jsi ji uhodil poprvy, a jak už jsem se zmiňovala, tohle se neodpousti, natož před dítětem! Chápu že ženská může bejt hystericka, řvát po tobě, ale tohle to fakt ne. A ještě tady vypisujes jak nemůžeš mít sex, jak to máš špatne v práci. Nevidím se, taky bych s takovým člověkem nespala. Bůh ví jak se chováš normálně. Joo, kdyby na tebe šla s nožem v ruce, tak bych ji taky natáhla. Ale zřejmě má zdravotni problémy za který prostě nemůže, a ty jsi chudáček bez sexu. Znis jak pubertální nadrzenec. ![]()
@Kralikcek píše:
a v cem ji zivot s Tebou muze pomahat? kdyz zvlada sama v pohode jak finance, tak chod domacnosti?Je to jen dotaz, zadny utok… o sex mezi Vami nejde
a kolikaty je to Tvuj delsi vztah? Pusobis ponekud spise nezrale v tomto smeru..mel jsi nejaky jiz delsi vztah?
Dva vztahy cca 3 roky, jeden vztah 5 let.
@mackA159 píše:
Bejt tou ženskou kopnu tě do p.dele. A co jako že nemůžete mít sex? Někdo ho nemá 9 měsíců kvůli těhotenství a 6ti neděli. Však nejde jen o zasun, existují i jiný metody uspokojení, ale neee panecek musí zasunout. To co tady popisuješ jsou nějaký problémy který je potřeba řešit násilím? Ty jsi ale chudáček. Tahni se léčit. Se nedivím že přítelkyně navštěvuje psychologa, nebylo by na škodu tam zajít taky. Jde vidět že se nedokážeš smířit i z jiným názorem co jde proti tobě. Nevěřím že jsi ji uhodil poprvy, a jak už jsem se zmiňovala, tohle se neodpousti, natož před dítětem! Chápu že ženská může bejt hystericka, řvát po tobě, ale tohle to fakt ne. A ještě tady vypisujes jak nemůžeš mít sex, jak to máš špatne v práci. Nevidím se, taky bych s takovým člověkem nespala. Bůh ví jak se chováš normálně. Joo, kdyby na tebe šla s nožem v ruce, tak bych ji taky natáhla. Ale zřejmě má zdravotni problémy za který prostě nemůže, a ty jsi chudáček bez sexu. Znis jak pubertální nadrzenec.
Jasne, zenska muze byt hystericka, zenska muze skoro vse, ale na chlapka budeme vzdy prisni.
Klasicky nazor epipiny. Trosku se vzpamatuj, chlapek si najde maminu s malyma deckama, ted jsou spolu rok, bydli u nich bratr pritelkyne, sex neni. Do to mali spratci, kteri porad neco chteji a vse je okolo nich. Se nedivim, ze vybuchnul. ![]()
@Jaholos Já ji ale neomlouvám, ale píšu co je přes čáru. Mohl po ní řvát taky. A našel si ženskou z děckama, když to nezvládá tak holt v tom vztahu být nemůže.
@mackA159 píše:
Bejt tou ženskou kopnu tě do p.dele. A co jako že nemůžete mít sex? Někdo ho nemá 9 měsíců kvůli těhotenství a 6ti neděli. Však nejde jen o zasun, existují i jiný metody uspokojení, ale neee panecek musí zasunout. To co tady popisuješ jsou nějaký problémy který je potřeba řešit násilím? Ty jsi ale chudáček. Tahni se léčit. Se nedivím že přítelkyně navštěvuje psychologa, nebylo by na škodu tam zajít taky. Jde vidět že se nedokážeš smířit i z jiným názorem co jde proti tobě. Nevěřím že jsi ji uhodil poprvy, a jak už jsem se zmiňovala, tohle se neodpousti, natož před dítětem! Chápu že ženská může bejt hystericka, řvát po tobě, ale tohle to fakt ne. A ještě tady vypisujes jak nemůžeš mít sex, jak to máš špatne v práci. Nevidím se, taky bych s takovým člověkem nespala. Bůh ví jak se chováš normálně. Joo, kdyby na tebe šla s nožem v ruce, tak bych ji taky natáhla. Ale zřejmě má zdravotni problémy za který prostě nemůže, a ty jsi chudáček bez sexu. Znis jak pubertální nadrzenec.
To se zrovna ozvala jedna ublizena, životem zklamaná dušička, kterou opustil partner díky tomu, že nebyla schopna dát mu to, co potřebuje a nejspíš ji i za její neschopnost a i frigiditu párkrát i zbil. Od té doby bytostně nenávidí každého chlapa, kterého uvidí, protože se nedokáže přenést přes svoji neschopnost vést normální život a svůj zal utápí v pěti kilech čokolády denně. Tato žena sice umí číst a umí psát, ale mozek ji ty informace příliš nebere, neustále se kouká na telenovely, romantické filmy a ptá se v cem je chyba? Vždyť v těchto pořadech jsou muži tak úžasní a dokonalí… Proč takové nepotkavam i já? Mám snad kolem sebe nějakou špatnou auru, či co? Proč i já jako má oblíbená Esmeralda nepotkám muže krásného, bohatého, milého a chapaveho? Najednou z nebe sestoupil anděl a povídá : Kdybys nebyla taková kráva, určitě by se někdo našel.
Tohle rozhodně neber jako urážku, ano? Je to pouze zhodnocení tvé životní situace, jak to vidím já. Svůj pohled na věc jsi mi nastínila i ty a neurazil jsem se, takže slušně prosím, aby jsi se také neurážela