Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vykasli se na to a vypadni odtama. Dej si pauzu a po nejakym case uvidis, jestli ti to za to stoji ![]()
A co ma pritelkyne za zdr. problemy?
A co Te tak vytocilo na bratrovi?
Nejak mi to cele nehraje
volala policii a nevzali te na zachytku? co takovy protokol videl si ho, mas ho? pokud to je vse pravda, tak muj nestranny nazor je takovy, ze bych s detmi odesla.deti byt svedkem nasilnickeho chovani partnera je neodpustitelne. a rada na zaver, zajdi k psychiatrovi evidentne nemas v hlave neco v poradku
@migmina píše:
Nejak mi to cele nehrajevolala policii a nevzali te na zachytku? co takovy protokol videl si ho, mas ho? pokud to je vse pravda, tak muj nestranny nazor je takovy, ze bych s detmi odesla.deti byt svedkem nasilnickeho chovani partnera je neodpustitelne. a rada na zaver, zajdi k psychiatrovi evidentne nemas v hlave neco v poradku
Fízl nemá za povinnost ho odvážet na záchytku. Hlavně je s tím hodně papírování. Je i varianta, že se fízlové s pánem třeba už znají a nechtějí si dělat problémy (kontrolní oddělení vždycky na stížnosti na fízla něco najde). Spíš mu jen fízlové pohrozili, že jestli ještě jednou přijedou, tak uvidi.
@Bily_kosoctverec píše:
Asi takhle. Samaratánatví se v dnešní době nevyplácí.
Po bratrovi bych vyhodil i couru se dvěma jejíma parchantama. A to ještě předtím, než tě vyhodí fízlové z tvého bytu a ty couře se dvěma parchantama budeš muset chtě nechtě platit půl roku bydlení.
Fakt nechápu chlapy co si tohle natáhnou do bytu a starají se o cizí parchanty. Zvlášť když má coura každého parchanta s jiným. V Z P A M A T U J se!
A ty si se jako de.bil už narodil nebo to přišlo věkem?? ![]()
Samotny fakt, ze ma zenska decka jeste nemusi byt rozhodujici. Od urciteho veku ma vetsina zen decka a pokud ne, tak ho budou velmi brzy chtit. A to je ted otazka co je horsi, jestli resit prosby zensky, ze chce konecne dite a ze se mate snazit. Nebo ma svoje decka a ty nejsou tvoje starost, idealne pokud je stridavka.
Tohle co popisuje zakladatel, ale zavani, ze zenska hleda tatika a zivitele. Poznali se, kdyz nejmladsi decko melo necele 2 roky.
Pry tam bylo nejaky domaci nasili drive, no hodil bych od toho zpatecku. nemusi to byt spatna zenska, ale proste jsou s ni spojene starosti. Js u tu nejaky zvlastni zdravotni potize, ze nemuze mit sex. To by me taky zajimalo co.
A vztah musi byt o tom, ze neco prinasi.
Asi takhle, jako žena, která projde vztahem s nasilnikem, si nejspíš nebudu tahat po roce vztahu dalšího chlapa do bytu, to mi na tom přijde prazvláštní. A jak ti tady pánové radí abys zdrhnul, tak já bych tohle poradila i tvé přítelkyni. On totiž alkohol probouzí v člověku to, co má v sobě v nitru a kdykoli se může probudit.
Celý příběh mi přijde divný a pritazeny za vlasy, ale asi i takoví lidé mezi námi zijou…
@Anonymní píše:
No, kéž by všichni příslušníci byli takoví. Když mě opilý expřítel začal na parkovišti fackovat před dítkem a odmítal mě pustit do mého auta, reakce policie byla:,,My nemáme žadnou volnou jednotku na výjezd, tak tam máte auto, tak si přijeďte na služebnu, ne?"Příspěvek upraven 10.11.19 v 03:52
To me fakt mrzi, to je hnus.Kkt,co na to jineho rict, ze ![]()
@medunka23 píše:
Asi takhle, jako žena, která projde vztahem s nasilnikem, si nejspíš nebudu tahat po roce vztahu dalšího chlapa do bytu, to mi na tom přijde prazvláštní. A jak ti tady pánové radí abys zdrhnul, tak já bych tohle poradila i tvé přítelkyni. On totiž alkohol probouzí v člověku to, co má v sobě v nitru a kdykoli se může probudit.
Celý příběh mi přijde divný a pritazeny za vlasy, ale asi i takoví lidé mezi námi zijou…
Říká se, že si ženy vybíraji stále stejné partnery. V tomto případě jde žena (říkám slušně žena, abych nepohoršoval) od násilníka k násilníkovi.
Já mám takovou teorii. Existuji typy žen, jako ta z našeho příběhu, které jsou takové *****, že by je mydlil I Mahátma Gándhí. Prostě se chovají tak, že k násilí sáhne i největší beránek.
@wildcherry píše:
To me fakt mrzi, to je hnus.Kkt,co na to jineho rict, ze
Známej dělá u fízlů, a když u podobné paní v domácnosti zasahují 3× týdně, tak pak upřednostnují prostě podřebnější výjezdy.
@medunka23 píše:
mohl byt i otec zakladatele nasilnik, a tak to ma v sobe podvedome potlacene ![]()
@Anonymní píše:
Vždy řeším svoje problémy. Bohužel ale se zdravotními problémy přítelkyně zatočit neumím. A zrovna k tomuto problému vidím několik možných řešení a snažím se přijít na to nejlepší. Upřímně nepotrebuji, aby mi tady někdo vypisoval jaké jsem hovado, že bych se za sebe měl stydět, případně co by udělal nebo neudělal, kdyby byl u výjezdu.
Potrebuju řadu od někoho, kdo má podobnou zkušenost. Jde totiž hlavně o děti a pokud by se třeba v mojí přítomnosti kluci necítili dobře nebo kdyby že mě měli strach, tak s nimi zůstat nemůžu, což je nejspíš pochopitelné.
Jako je zbytecny, kdyz tady zadas o rady a nazory, takto vypyskovat.Ty si to pos.ral a kdyby si sve problemy resil, respektive jinak-jestli si myslis, ze reseni problemu je tvrdy chlast a mlaceni, tak na to jdes sakra dost spatne.Byva to dusledek hlubsiho problemu, ktery si v sobe neses a kratkodoby a velmi komplikovany vztah, to jen umocnil. Takze ne, neresis sve problemy tak, jak by si mel a to jsem se ti snazila poradit.Neni to dusovani, je to holy fakt, ze tady nesedi jen pipiny od decek, ale zeny(i muzi),kteri s takovou problemstikou maji zkusenosti, jak osobni, tak treba I pracovni.Je to jen na tobe, za me pdbornik a pokud chces vas vztah zachranit, pokusit se netraumatizovat deti, tak by jste ho meli vyhledat vseci, i tva pritelkyne a vam na miru si nechat poradit, jak dal. Psychoterapie bude dobra volba,
Tak musím říct, že některé názory jsou zajímavé a dá se nad nimi uvažovat. Jiné se opírají o fakt, že internet je vlastně anonymní a ty další jsou typu Babky na trhu. Takže díky za názory, které mají váhu a snaží se opravdu poradit a taky i za nesmysly psané ženami, které evidentně až moc sledují ordinaci v růžové zahradě
No tak především si přestaň nalhávat, že nemáš problém s alkoholem.
Měl si nějaký problém a celé si to possral tím, že ses ožral a zmálit přítelkyni. A ještě to svádíš na všechny okolo - bratra, tchyni a kdo ví koho.
Máš problém a velký. Mimojiné s chlastem.
Výčitky jsou fajn věc, ale musí vést k tomu, že si přiznáš že máš problém a budeš hledat někoho, kdo ti s tím pomůže.
A ne - nestsačí se omluvit a slibovat, že už to neuděláš - to je zcela standardní scénář všech domácích násilníků a ty k tomu máš nakročeno. První rána (a byla první?) skoro nikdy není poslední. A pokud nevyhledáš pomoc, tak doufám, že tvoje přítelkyně je příčetná a uteče i s dětma.
Kde hledat pomoc?
Jednak zajdi do nejbližší AT poradny a řeš jak zvládat problémy a emoce jinak, než chlastem a jak alepsoň půl roku nechlastat.
https://rozvod.webnode.cz/…t-ambulance/
Plus jeď sem na tenhle kurz co s přebytkem emocí, zejména těch negativních,
http://www.ilom.cz/…al-pro-muze/
Opravdu nevěř tomu, že to zvládneš sám - dopadne to stejně, jen větším průšvihem.
Příznat si, že potřebuješ pomoc a říci si o ní, je to nejstatečnější a nejmužnější co můžeš udělat.
Zároveň tím dáš přítelkyni jasně najevo, že jsi odlišný, než její bývalý, který by na něco takového - přiznat chybu a řešit ji efektivně - nikdy neměl koule.
Máš je ty?
@Anonymní píše:
Tak musím říct, že některé názory jsou zajímavé a dá se nad nimi uvažovat. Jiné se opírají o fakt, že internet je vlastně anonymní a ty další jsou typu Babky na trhu. Takže díky za názory, které mají váhu a snaží se opravdu poradit a taky i za nesmysly psané ženami, které evidentně až moc sledují ordinaci v růžové zahradě
Ale - chlapec čte něco, co se mu nelíbí a rovnou to začne házet pod stůl a ti co říkají něco co se mu nelíbí musí ponižovat alespoň ve své hlavě.
To není konstruktivní přístup k řešení problému. To vypadá spíš, že budeš stejnej jak její ex a do měsíce ji zmlátíš znovu.