Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja se omlouvam, asi to nechces slyset.. Ale ja uz bych Ti neverila..
Nejak je mi divne se Te zastavat.. omlouvat Te.. uklidnovat.. Nasili na zenach se mi prici.. az hnusi.. Pises tu jako anonym. Jak muzu opravdu vedet, ze nemas s alkoholem a nasilim problemy?
Jinak znam chlapy, co kdyz se zpili pod obraz, meli nasilnicke sklony.. Jedine reseni je nepit.. ![]()
Proc jsi vlastne sahl po tom rumu??
Nechci, aby se mě někdo zastával, omlouval co se stalo, uklidnoval mě a ani nic podobného.
Bude lepší, když budu psát pod vymýšlenou přezdívkou, než jako anonym? Ve finále si myslím, že je to úplně jedno.
Jelikoz se nejspíš neznáme, tak tohle vědět nemůžeš a budeš muset věřit tomu, co píšu. Tzn. že se mi něco takového stalo poprvé a že skoro nepiju.
@wildcherry píše:
Mel si stesti, ja byt u vyjezdu, nenechala bych te projit a strizlivet, po tom co si ohrozil deti a napadl zenu. Narovinu rikam, ze mas proc ted trpet a vyzrat si moralni kocovinu.Ale citim z tebe, ze opravdu vis, ze uz nikdy, ze ses kua poucil. Kazdopadne, res svoje problemy
No, kéž by všichni příslušníci byli takoví. Když mě opilý expřítel začal na parkovišti fackovat před dítkem a odmítal mě pustit do mého auta, reakce policie byla:,,My nemáme žadnou volnou jednotku na výjezd, tak tam máte auto, tak si přijeďte na služebnu, ne?" ![]()
Příspěvek upraven 10.11.19 v 03:52
No, upřímně ti moc nevěřím. Já policii kvůli domácímu násilí volala, a odvezli ho na zachytku. Zřejmě to nebyla jen facka když se volala policie, že? A pokud natom tvoje přítelkyně netrvala aby tě odvezli, tak to je druhá zvláštní věc. Udeřit mě před detma, tak bys letěl i ze svyho bytu. A bylo by mi to v tu chvíli fuk. Ale kvůli jedny facce se fakt policie nevola, tomu nevěřím. Rozešla bych se stebou, děti nezapomíná.
@mackA159 píše:
No, upřímně ti moc nevěřím. Já policii kvůli domácímu násilí volala, a odvezli ho na zachytku. Zřejmě to nebyla jen facka když se volala policie, že? A pokud natom tvoje přítelkyně netrvala aby tě odvezli, tak to je druhá zvláštní věc. Udeřit mě před detma, tak bys letěl i ze svyho bytu. A bylo by mi to v tu chvíli fuk. Ale kvůli jedny facce se fakt policie nevola, tomu nevěřím. Rozešla bych se stebou, děti nezapomíná.
No, hele, nechci se pouštět do žádných spekulací, ale jak jsem psala výše. Postup policie je občas dost prazvláštní.
Nalozil sis na sebe moc velky brime, mozna te chce podvedomi ochranit, tak delas takove voloviny.
Vzit si k sobe matku s 2 predskolnima deckama(a jeste kluci-kteri v tobe vidi konkurenci a maji tendenci byt mamanci..)
To je moc. Fakt zdrhej, domluvte se, ze ji treba pomuzes do zacatku trochu, ale nezustavej v tom.
A co ses teda dozvedel o tom bratrovi, ze ten vecer takhle divne dopadl?
To si nedovedu predstavit, to bere drogy, nebo byl ve vezeni, nebo co?
@Anonymní píše:
No, hele, nechci se pouštět do žádných spekulací, ale jak jsem psala výše. Postup policie je občas dost prazvláštní.
I to chování přítelkyně je zvláštní. Budeš volat policii kvůli jedny facce?
Zřejmě si myslí že to bylo trochu jinak než zakladatel píše… Musel asi dost vyvádět, jinak bych se sama styděla volat kvůli facce ![]()
A taky bydlet s bratrem pritelkyne. A ten zdravotni problem, ze nemuzete mit sex, ma urcite ona, co? Ten vztah ti nic nedava a je to velka zatez. Tak proto ta reakce podvedomi.
A víš co je na tom to nejhorší? Mě by nejvíc ranilo to, že jsi věděl že mi bývalý ubližoval. I před dětmi. U mě bys tímhle činem skončil. ![]()
@kyticka86 píše:
Ja se omlouvam, asi to nechces slyset.. Ale ja uz bych Ti neverila..Nejak je mi divne se Te zastavat.. omlouvat Te.. uklidnovat.. Nasili na zenach se mi prici.. az hnusi.. Pises tu jako anonym. Jak muzu opravdu vedet, ze nemas s alkoholem a nasilim problemy?
Jinak znam chlapy, co kdyz se zpili pod obraz, meli nasilnicke sklony.. Jedine reseni je nepit..
Proc jsi vlastne sahl po tom rumu??
Ach jo, neni to tady lidovy soud proboha.
Typek ma nejaky problem, tak se prisel sverit. Znam plno lidi, kteri si po alkoholu nic nepamatujou a nevi co delaj.
Holt nekdo reaguje takhle. Ja osobne muzu vypit jakekoliv mnozstvi, ale vse si pamatuju a mam kontrolu, spis naopak jsem klidnejsi, zpomalenejsi a vnimam vice detaily.
Holt zjistil, ze vyvadi po alkoholu, tak fakt radsi moc nepit.
Tohle už mezi vámi bude na vždycky. Zvaž jestli ten vztah neukončit.
@Anonymní píše:
Vždy řeším svoje problémy. Bohužel ale se zdravotními problémy přítelkyně zatočit neumím. A zrovna k tomuto problému vidím několik možných řešení a snažím se přijít na to nejlepší. Upřímně nepotrebuji, aby mi tady někdo vypisoval jaké jsem hovado, že bych se za sebe měl stydět, případně co by udělal nebo neudělal, kdyby byl u výjezdu.
Potrebuju řadu od někoho, kdo má podobnou zkušenost. Jde totiž hlavně o děti a pokud by se třeba v mojí přítomnosti kluci necítili dobře nebo kdyby že mě měli strach, tak s nimi zůstat nemůžu, což je nejspíš pochopitelné.
No samozrejme, ze ty zdravotni problemy ma pritelkyne. hele myslim, ze ten alkohol ti pomohl uvolnit tve pocity. Ta pritelkyne je strasna zatez a nema zadny prinos, proto si je vyhazoval v opilosti.
Jste spolu rok a prinasi ti jen starosti a ani si nezakukas. ![]()
@Anonymní píše:
Nechci, aby se mě někdo zastával, omlouval co se stalo, uklidnoval mě a ani nic podobného.
Bude lepší, když budu psát pod vymýšlenou přezdívkou, než jako anonym? Ve finále si myslím, že je to úplně jedno.
Jelikoz se nejspíš neznáme, tak tohle vědět nemůžeš a budeš muset věřit tomu, co píšu. Tzn. že se mi něco takového stalo poprvé a že skoro nepiju.
Já si myslím, že jste uspěchali to stěhování, píšeš, že se znáte rok, to je strašně málo…
Nechápu, že s dvouma dětma se hned žene do dalšího vztahu, bylo by pro ni lepší, kdyby byla sama a třeba se jen s někým občas vídala, aspoň pro ty děti určitě…
Ten bratr, to by asi dorazilo každého…
Na Tvém místě bych řekla, že potřebuju čas a chci být sama…
Přítelkyně má kde bydlet, postará se o sebe finančně anebo na vztah spěchala i kvůli tomuto?
A tvrdý už nepij, budeš mít nízkou snášenlivost na alkohol, bych ho nepila - tvrdé - už nikdy, na Tvém místě…
@mackA159 píše:
I to chování přítelkyně je zvláštní. Budeš volat policii kvůli jedny facce?Zřejmě si myslí že to bylo trochu jinak než zakladatel píše… Musel asi dost vyvádět, jinak bych se sama styděla volat kvůli facce
Může být i labilní, hysterická, každý policajt Ti řekne, že je kdekdo volá kvůli větším kravinám než je facka…
@Jaholos Na tom, co píšeš něco bude… Taky mi to celé trochu smrdí.