Velký rodinný problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40415
10.11.19 09:34
@Anonymní píše:
Tak musím říct, že některé názory jsou zajímavé a dá se nad nimi uvažovat. Jiné se opírají o fakt, že internet je vlastně anonymní a ty další jsou typu Babky na trhu. Takže díky za názory, které mají váhu a snaží se opravdu poradit a taky i za nesmysly psané ženami, které evidentně až moc sledují ordinaci v růžové zahradě

Ono by to chtělo vědět víc věcí, aby se nad tím dalo nějak víc popřemýšlet…

1. Víc o té nemoci, že přít. nemůže mít sex, jestli to je pravda anebo se jí nechce?

2. Kdo spěchal na stěhování?
S tak malými dětmi je to neobvyklé, táhnout je do dalšího vztahu…

3. Jak je na tom finančně, postará se sama o sebe?

4. Je hádavá?

5. Jak je vysoká pravděpodobnost, že Tě k té facce mohla i vyprovokovat a jestli i nemlží ohledně toho, co se stalo, vzhledem k tomu, že máš okno?

6. Jsi ve vztahu štastný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
10.11.19 09:49

Neber si to zle, ale přijdeš mi, jako takový hodný „ťunťa“, kterého si nabrnkla ženská se dvěma dětmi a spíš než partnera v tobě vidí otevřenou peněženku a bydlení zdarma. Jak jsi mohl dopustit, aby u vás bydlel jakýsi bratr? Na týden budiž, ale dlouhodobě? Navíc u ženské co má každé dítě s jiným frajerem a poločas rozpadu jejích vztahů jsou tři roky by mi teda dost svítila kontrolka. Jsi v tom vztahu šťastný? Co ti přináší? Navíc jestli na tebe žena zavolala policii, tak je to na zváženou. Buď jsi to neudělal poprvé a pak jsi hovado a nebo to je z její strany kalkul a rozhodně tam o žádnou lásku nejde. Nedovedu si představit, že by na mě žena zavolala policii.. a když už teda, tak že by mě pak nechala spát v domě. Prostě mi přijdeš, jako ten hodný typ bez sebevědomí, který na sobě nechá dříví štípat a žene se do průšvihu. A jen tak k zamyšlení - když se dítě nechalo slyšet, že příštího tatínka vybírá ono, jak reagovala slečna? Okřikla ho? Jestli ne, tak si tě ani za mák neváží.. vždy jsou na prvním místě partneři a až potom názory malých dětí, které ví houby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.11.19 10:22
@Anonymní píše:
Tak musím říct, že některé názory jsou zajímavé a dá se nad nimi uvažovat. Jiné se opírají o fakt, že internet je vlastně anonymní a ty další jsou typu Babky na trhu. Takže díky za názory, které mají váhu a snaží se opravdu poradit a taky i za nesmysly psané ženami, které evidentně až moc sledují ordinaci v růžové zahradě

Hezky jsi to shrnul. Jestli jsi ocekaval, ze te tady zeny polituji, tak sebereflexe 0. Asi povazujes za nazory, co maji vahy bileho kosoctverce a jahola, ze ;)

Ma rada je taky, aby ses na couru vyprdnul, na emimino taky a sel si zit svuj stastny život, kde neni misto pro blbce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2069
10.11.19 10:54

A cos zjistil o tom bratrovi, zes musel sahnout po chlastu a zrubat se do mrtva?
Jedine, co si dovedu predstavit jsou drogy v pritomnosti deti, nejake uchylne chovani nebo nejpravdepodobnejsi mi prijde, ze se ukazalo, ze nejde o bratra, ale o nejakeho jejiho byvaleho (proto bych „chapala“ tu „nemoc“ kvuli ktere nemuze sexovat, nasledne vyhozeni typka, chlast a zlost a vyhazovani pritelkyne s detmi (coz ale absolutne neomlouvam)).
At je to jak chce, tenhle vztah bych ukoncila. Je jedno, jak to bylo, uz nikdy to nebude krasny vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.11.19 11:28
@Anonymní píše:
Nechci, aby se mě někdo zastával, omlouval co se stalo, uklidnoval mě a ani nic podobného.
Bude lepší, když budu psát pod vymýšlenou přezdívkou, než jako anonym? Ve finále si myslím, že je to úplně jedno.
Jelikoz se nejspíš neznáme, tak tohle vědět nemůžeš a budeš muset věřit tomu, co píšu. Tzn. že se mi něco takového stalo poprvé a že skoro nepiju.

Ale prosim o odpoved. Pokud tedy nepijes skoro vubec, proc jsi sahl po tom rumu?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 11:29

Pro ty, kdo chtějí vědět co bylo s tím bratrem :
1. Je to opravdu její bratr
2. To, co provedl nemá s dětmi nic společného
3. Nebudu psát co to bylo, ale bylo to dost závažné a nervy byly dost na pochodu

Pro další :
Přítelkyně má zdroj financí a díky němu sama zvládne utáhnout nájem i chod domácnosti

Ano, přítelkyně je drzka otevřená a je možné, že mě i vyprovokovala, ale to neomlouvá

Zdravotní problém tady opravdu je a projevil se již podruhé, díky čemuž v budoucnu nemůže mít další děti a je dost možné, že ani já nemohu mít vlastní. Navíc přítelkyně kvůli tomuto navštěvuje i psychologa, aby ji pomohl se s jejím stavem vyrovnat

Nejsem žádný uslapnuty typek bez sebevědomí, i když je pravda, že se snažím pomáhat přítelkyni jak to jen jde, protože to sama nemá úplně jednoduché ( ale to by měl asi každý chlap)

Nejsem žádný násilník a znovu opakuji, že něco takového se mi stalo poprvé a naposled v životě a že nejspíš to bylo vyvrcholení celé situace, kterou teď prožíváme

• Citovat
  • Upravit
2015
10.11.19 11:35
@zrnko píše:
A cos zjistil o tom bratrovi, zes musel sahnout po chlastu a zrubat se do mrtva?
Jedine, co si dovedu predstavit jsou drogy v pritomnosti deti, nejake uchylne chovani nebo nejpravdepodobnejsi mi prijde, ze se ukazalo, ze nejde o bratra, ale o nejakeho jejiho byvaleho (proto bych „chapala“ tu „nemoc“ kvuli ktere nemuze sexovat, nasledne vyhozeni typka, chlast a zlost a vyhazovani pritelkyne s detmi (coz ale absolutne neomlouvam)).
At je to jak chce, tenhle vztah bych ukoncila. Je jedno, jak to bylo, uz nikdy to nebude krasny vztah.

Preste na to sem se ptala uz vcera.. Proc sahl po tom rumu, kdyz teda pry nepije :nevim:

Ja nepiju a alkohol nemam rada.. (a alkoholiky primo nesnasim..) a kdyz me nekdo nastve, nenapadne me jakozto abstinenra sahnout po flasce rumu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.11.19 11:42
@Anonymní píše:
3. Nebudu psát co to bylo, ale bylo to dost závažné a nervy byly dost na pochodu

Pro další :
Přítelkyně má zdroj financí a díky němu sama zvládne utáhnout nájem i chod domácnosti

Ano, přítelkyně je drzka otevřená a je možné, že mě i vyprovokovala, ale to neomlouvá

Zdravotní problém tady opravdu je a projevil se již podruhé, díky čemuž v budoucnu nemůže mít další děti a je dost možné, že ani já nemohu mít vlastní. Navíc přítelkyně kvůli tomuto navštěvuje i psychologa, aby ji pomohl se s jejím stavem vyrovnat

Nejsem žádný uslapnuty typek bez sebevědomí, i když je pravda, že se snažím pomáhat přítelkyni jak to jen jde, protože to sama nemá úplně jednoduché ( ale to by měl asi každý chlap)

Nejsem žádný násilník a znovu opakuji, že něco takového se mi stalo poprvé a naposled v životě a že nejspíš to bylo vyvrcholení celé situace, kterou teď prožíváme

to je naprosto jedno.

Podstatné je že neumíš řešit konflikty a piješ tak, si zmlátil svoji ženu. Prostě se to stalo.

A čím víc budeš hledat vnější příčiny a ne to, že to prostě nemáš pod kontrolou a musíš věci změnit, tím spíš se to stane podruhé.

Potřebujete oba pomoc zvenčí. Sami se to snažíte zvládnout už dlouho a vidíš jak to vyeskalovalo. To co se stalo je řešitelné a opravitelné, ale prostě si potřebuješ přiznat že alkohol a agrese je mimo tvoje možnosti a říct si o pomoc. Fakt to není selhání, naopak to vyžaduje odvahu, které většina těch, co se pak po tom jejich „poprvé“ stanou pravidelnými násilníky.

Jakmile začneš hledat kdo všechno za to může a že ty si jen obět okolností, tak se vzdáváš kontroly nad situací a nad možností to změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.11.19 11:44
@Anonymní píše:

Pro další :

Dobra tedy.. Kdyz Ti tedy budu verit, ze to bylo prvne, tak pak pokud chces udrzet vztah, asi bych udelala nasledujici:

1. Navsteva vztahove poradny.. At vas vztah urovnate.

2. Nevim, jak resit fakt, ze jeji synove (a jeden uz dokonce podruhe 8o ) byli svedky, ze jsi ji napadl.. Jednak z hlediska duvery k Tobe a druhak z hlediska vzoru pro ne.. Aby on sam pak ne il jednou partnerku.. S timto asi pomuze psycholog..

3. Dobre, nemuzete mit sex.. (ktera nemoc by toto mohla zpusobit, netusim..). Pak tedy zijete jako sourozenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
10.11.19 11:47
@_BBQ_s píše:
Bohuzel to napsal jako chlap. Takhle mezi sebou chlapi mluvi :nevim:

takhle mezi sebou mluví jen kkti jako on a ještě si tady chce hrát na rádce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
10.11.19 11:51

Já ti nevím, přijde mi, že se to snad ani nestalo :nevim: Kdyby jsi byl natolik agresivní, že by se volala policie, tak počítám že bys skončil na záchytce a určitě by to mělo nějakou dohru. Kdo tu policii volal? Nezdá se mi, že bys měl zas až tak velké okno, že by sis z tohohle nic nepamatoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 11:52

Nejsem úplný abstinent a občas si dám pár piv (slovem pár myslím opravdu pár)
Nesahnul jsem po tom rumu, protože by něco řešil, prostě jsem se potřeboval trochu uklidnit, i v práci to bylo ten týden hodně psychicky náročné. Ve finále je pro mě nejvíce ze všeho a naprosto spolehlivě uklidní sex, ale ten teď prostě mít nemůžeme a je pravda, že mě to ubiji a jsem poslední dobou dost nervní. Tento problém by samozřejmě vyřešilo, kdybych si našel bokovku nebo občasná návštěva specializovaného podniku, ale přítelkyni rozhodně podvádět nechci a nebudu.

• Citovat
  • Upravit
10.11.19 11:52

Možná kdybys objasnil bod 3, tak by to mnohé napovědělo. Jinak hodnotit partnerku " držka otevřená", to by mi i tomu tvému zkratu sedělo. A jak už tu padlo, tohle bude mezi vama vidět už napořád. Nejdřív se dej dohromady a pak až hledej nový vztah.
A když je partnerka finančně soběstačná, proč ji chceš posílat peníze, jak jsi zmiňoval?? Odpustky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.19 12:01
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Možná kdybys objasnil bod 3, tak by to mnohé napovědělo. Jinak hodnotit partnerku " držka otevřená", to by mi i tomu tvému zkratu sedělo. A jak už tu padlo, tohle bude mezi vama vidět už napořád. Nejdřív se dej dohromady a pak až hledej nový vztah.
A když je partnerka finančně soběstačná, proč ji chceš posílat peníze, jak jsi zmiňoval?? Odpustky?

Žádné odpustky. Prostě a jednoduše mám ji i kluky opravdu rád a chci, aby se jim žilo co nejlépe. Chápu, že se tohle v dnešní době moc nenosí, ale je to tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.19 12:02

Jinak návštěva poradny by možná mnohé vyřešila. To je asi nejlepší nápad, který jsem tady četl a moc děkuji za tip

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky