Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annia45 píše:
Přesně. Mě přijde zvláštní, proč zakladatel nechce odpovědět prakticky na žádnou otázku ohledně gynekologického problému přítelkyně, nebo co tak hrozného udělal bratr.
To se mi zdá taky hodně zvláštní. Pisatel je anonymní, a v podstatě jediné, u čeho byl konkrétní je druh lihoviny, kterou požil.
@Anonymní píše:
Nikde jsem neřekl, že spolu ro nespíme. Jsme spolu asi rok a nespíme spolu asi dva měsíce. Když se u ní zdrav komplikace projevily dřív, tak jsme spolu nespal měsíce asi tři.
Její bratr byl u nás asi měsíc a nevidím moc problém v tom, že chtěla pomoci rodině. Já bych udělal to samé. To, že jejího bratra zrovna nemusím je věc druhá.Pokud jsi konverzaci opravdu četla, tak ti nejspíš neuniklo, že to pití rumu nebylo reakci na stres v práci, ale na to, co provedl pan bratr. Stres v práci, absence sexu a podobně zde má fungovat jako dokreslení celé situace v jaké se momentálně nacházíme.
Ve finále je celkem jedno jestli věříš tomu, co píšu nebo ne. Vezmeme si to ale logicky. Proč bych tady zadal někoho o radu, když bych si něco prikresloval? Hlavně, když internet funguje ANONYMNĚ
S tim bratrem nas ale fakt napinas, co tak hroznyho provedl a ze neodpovidas ani na desatou otazku ohledne toho. A pritom to byl spoustec cele udalosti. ![]()
Takze ty jses na nervy proto, ze 2m nebyl zasun? To si tady citoval jako padny duvod pro svou podrazdenost. To jako fakt?
Co se tyka te flasky rumu. OK, tak to nebylo kvuli stresu v praci (i kdyz si to psal) a bylo to kvuli bratrovi, ale to nemeni fakt, ze lidi, co neresi problemy alkoholem by ani tak po flasce nesahli.
Vima toho lzes, protoze si psal, ze mas stres v praci a dal si si panaka na uklidneni. A nejak se z toho panaka stala cela flaska.
Hele, kdyby se u nas stala nejaka traimaticka situace, nejspis bych volala nekomu, komu duveruju a sverila bych se, resila bych to, rozhodne bych nesahla po flasce rumu a nevyzahla ji. Je videt, ze to neni poprve, co si nejaky problem resil zapijenim.
Jak rekla Ou, tak si to alespon priznej, ze ten problem mas a pokud ho resit chces, tak to res.
@Annia45 píše:
Přesně. Mě přijde zvláštní, proč zakladatel nechce odpovědět prakticky na žádnou otázku ohledně gynekologického problému přítelkyně, nebo co tak hrozného udělal bratr.
Důležité je, že gynekologický problém je. To, že nechci rozebirat jaký jaký je myslím moje věc. Stejně jako co provedl pan bratr
@Anonymní píše:
Důležité je, že gynekologický problém je. To, že nechci rozebirat jaký jaký je myslím moje věc. Stejně jako co provedl pan bratr
a co sem teda lezes? Tak vis vsechno lepe, porad si sam, ne?
@warita píše:
![]()
![]()
Takze ty jses na nervy proto, ze 2m nebyl zasun? To si tady citoval jako padny duvod pro svou podrazdenost. To jako fakt?
Co se tyka te flasky rumu. OK, tak to nebylo kvuli stresu v praci (i kdyz si to psal) a bylo to kvuli bratrovi, ale to nemeni fakt, ze lidi, co neresi problemy alkoholem by ani tak po flasce nesahli.
Vima toho lzes, protoze si psal, ze mas stres v praci a dal si si panaka na uklidneni. A nejak se z toho panaka stala cela flaska.
Hele, kdyby se u nas stala nejaka traimaticka situace, nejspis bych volala nekomu, komu duveruju a sverila bych se, resila bych to, rozhodne bych nesahla po flasce rumu a nevyzahla ji. Je videt, ze to neni poprve, co si nejaky problem resil zapijenim.
Jak rekla Ou, tak si to alespon priznej, ze ten problem mas a pokud ho resit chces, tak to res.
Zkus si to celé pročíst znovu, ano? V komentářích jsem psal i to, že skoro nepiju a že si občas dám jedno nebo dvě piva.
A pokud potřebuješ vědět, kdy jsem byl naposled opilý, tak to bylo v lednu nebo únoru. Přesně ti to nepovim, protože do kalendáře si to opravdu nepíšu. Celkově se opiju jednou, maximálně dva krát za rok na nějaké akci s přáteli a to prosím pěkně nijak moc
@Anonymní píše:
Zkus si to celé pročíst znovu, ano? V komentářích jsem psal i to, že skoro nepiju a že si občas dám jedno nebo dvě piva.
A pokud potřebuješ vědět, kdy jsem byl naposled opilý, tak to bylo v lednu nebo únoru. Přesně ti to nepovim, protože do kalendáře si to opravdu nepíšu. Celkově se opiju jednou, maximálně dva krát za rok na nějaké akci s přáteli a to prosím pěkně nijak moc
ano, to si psal. A protoze si psal, tak ti to musim verit? LOL, ne, neverim. Clovek, ktery neresi problemy alkoholem pak nevypije flasku rumu na posezeni, kdyz se neco stane.
@Kubula.K píše:
Dalsi postup je teda jakej? Objednas se/vas na terapii?
Promluvim si o tom s přítelkyní. Osobně mi to připadá jako nejlepší nápad, který tady zazněl, když se člověk snaží zachránit vztah. Navíc věřím, že by to mohlo pomoct i v něčem navíc
@warita píše:
ano, to si psal. A protoze si psal, tak ti to musim verit? LOL, ne, neverim. Clovek, ktery neresi problemy alkoholem pak nevypije flasku rumu na posezeni, kdyz se neco stane.
A člověk, který má i jiný život, než ten internetový, nemá na jedné stránce přes 13000 komentářů. ![]()
@warita píše:
No jako je fakt, ze skoroabstinenti nemivaji doma flasku tvrdeho. ![]()
Tu flašku jsem koupil ten den, když jsem jel z práce, protože přítelkyni přijela kamarádka a poprosily mě, abych ji koupil. Ještě nějaké nejasnosti?
@Anonymní píše:
Vis ale to je pak zbytecny chodit do diskuzi, kdyz nechces podat ten svuj pribeh co se stalo a tak. Vzdyt je to anonymni. A proste to s tim bratrem je dost dulezity posoudit, jestli si to prehnal, nebo to bylo neco strasneho. To pak proste nemuzes cekat nejaky kvalitni nazor, kdyz nemame informace.
@Jaholos píše:
No jako je fakt, ze skoroabstinenti nemivaji doma flasku tvrdeho.
Rum je výjimka, to má spousta lidí jen do cukroví atd. ![]()
Nikde jsem neřekl, že spolu ro nespíme. Jsme spolu asi rok a nespíme spolu asi dva měsíce. Když se u ní zdrav komplikace projevily dřív, tak jsme spolu nespal měsíce asi tři.
Její bratr byl u nás asi měsíc a nevidím moc problém v tom, že chtěla pomoci rodině. Já bych udělal to samé. To, že jejího bratra zrovna nemusím je věc druhá.
Pokud jsi konverzaci opravdu četla, tak ti nejspíš neuniklo, že to pití rumu nebylo reakci na stres v práci, ale na to, co provedl pan bratr. Stres v práci, absence sexu a podobně zde má fungovat jako dokreslení celé situace v jaké se momentálně nacházíme.
Ve finále je celkem jedno jestli věříš tomu, co píšu nebo ne. Vezmeme si to ale logicky. Proč bych tady zadal někoho o radu, když bych si něco prikresloval? Hlavně, když internet funguje ANONYMNĚ