Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jaholos píše:
No jako je fakt, ze skoroabstinenti nemivaji doma flasku tvrdeho.
Zřejmě proto zakladatel požil právě rum, protože ten se používá i při výrobě domácích cukrovinek, to dá přeci rozum!
. A podle toho, jak se nám tu pisatel krásně rozjel, tipují, že ta marodná spolubydlící už jako správná hospodyňka stihla doplnit zásoby v kredenci… ![]()
![]()
@Jaholos píše:
Hele my jsme abstinenti a tvrdého máme celý bar
Muž si dá občas trošku vína, já vůbec nic a jen se to tu shromažďuje jak u křečků, dostáváme.
@Jaholos píše:
Neožral jsem se asi 5 let, návštěvy nepřijímám, pivo nepiju vůbec a přesto mám doma asi 8 flašek rumu, 3 flašky vodky a nějaké tlamolepy typu amareto a zelená. Panáka zelené jsem měl naposled před 2 lety v hospodě…
![]()
@TvrdyY píše:
Hele my jsme abstinenti a tvrdého máme celý barMuž si dá občas trošku vína, já vůbec nic a jen se to tu shromažďuje jak u křečků, dostáváme.
A proc to neposlete zase do obehu, mi se takhle i stalo, ze jsem dostal zpatky bonbonieru od stejneho cloveka, kterymu jsem to dal. ![]()
Příspěvek upraven 10.11.19 v 19:32
@Venetia píše:
ty ho znas? Ja ten nick vidim poprve
Ja ne, objevuje se v diskusich o domacim nasili, kde ze vsech zen dela k.vy, protoze ta jeho na neho zavolala policii na vykazani, kdyz ji ohrozoval..
@Jaholos píše:
A proc to neposlete zase do obehu, mi se takhle i stalo, ze jsem dostal zpatky bonbonieru od stejneho cloveka, kterymu jsem to dal.Příspěvek upraven 10.11.19 v 19:32
Máme velkou rodinu, když se sejdeme aspoň mám co nabídnout po obědě. Několik lahví jsou opravdu drahé kusy, když jsme odcházeli z pozic a tak. Víš jak, nezkazí se to. A když nám známí s radostí dávají svoji slivovici, odmítni to.
Já nejsem abstinent z přesvědčení, prostě mi alkohol nechutná, třeba po tom ve stresu jednou sáhnu ![]()
@Anonymní píše:
A člověk, který má i jiný život, než ten internetový, nemá na jedné stránce přes 13000 komentářů.
a to souvisi s tvym tematem jak?
Tak, že člověk by neměl soudit někoho jiného a projevovat se v životních tématech, pokud když sám reálný život vlastně nemá ![]()
@free333 píše:
Rum je výjimka, to má spousta lidí jen do cukroví atd.
My mame doma taky rum. Pouziva se do caje s rumem, nebo na peceni. Povetsinou vydrzi hoooodne dlouho.
@Anonymní píše:
Tu flašku jsem koupil ten den, když jsem jel z práce, protože přítelkyni přijela kamarádka a poprosily mě, abych ji koupil. Ještě nějaké nejasnosti?
Vy jste tam asi komplet vesela parta, coz? Protoze ja napsat manzelovi, at nam s kamoskou koupi flasku rumajzlu, tak si bude chudak myslet, ze jsem se zblaznila. Sedmicku vina? Ok. Ale flasku rumu pro dve baby?
@ontarova.stara píše:
Vy jste tam asi komplet vesela parta, coz? Protoze ja napsat manzelovi, at nam s kamoskou koupi flasku rumajzlu, tak si bude chudak myslet, ze jsem se zblaznila. Sedmicku vina? Ok. Ale flasku rumu pro dve baby?
Moja víno nepije. Má radši pivko a rum chtěly s kolou. Akorát tedy chtěly něco jiného, než klasický tuzemak, to by prý nepozila ani jedna
@Anonymní píše:
Tak, že člověk by neměl soudit někoho jiného a projevovat se v životních tématech, pokud když sám reálný život vlastně nemá
Ty jsi fakt marnej ![]()
Ja myslim, ze tema RUM je zbytecny. Kazdy podle chuti, problem byva s mnozstvim a pravidelnosti.
Podle urcitych voditek si spis myslim, ze pan se pokousel o kontrolovane piti, protoze s alkoholem mel problem v minulosti.Ted sahnul po flasce a zrecidivoval.
Abych taky něco řekla k tématu, chlap který je na nervy, že neměl dva měsíce sex mi nepřijde moc vyrovnaný.
Pamatuješ si divné věci, na to že si nic nepamatuješ, to se babám tady opravdu nediv.
Může se stát, že se opiješ. To co bratr provedl mělo něco společného s ní, že jsi vyhazoval i ji a děti? Protože to nedává smysl. Pokud ne, tak opravdu chceš klid a oni jsou problém.
To, že jsi ji udeřil a nepamatuješ si to, mohl jsi to vytěsnit. Pak ale opět, máš hlubší problém.
Možná bych místo poradny volila psychologa a šla se vykecat.
Komentář dětí mi nepřijde úplně běžný, čekala bych, že pokud má strach, nebude moc mluvit. Ale je to jen domněnka.