Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jaholos píše:
Jasne, zenska muze byt hystericka, zenska muze skoro vse, ale na chlapka budeme vzdy prisni.Klasicky nazor epipiny. Trosku se vzpamatuj, chlapek si najde maminu s malyma deckama, ted jsou spolu rok, bydli u nich bratr pritelkyne, sex neni. Do to mali spratci, kteri porad neco chteji a vse je okolo nich. Se nedivim, ze vybuchnul.
Nehaz vsechny do jednoho pytle. Dekuji
@Kubula.K píše:
Dobre ses odkopal. Ty vogo.![]()
Promiň, ale nenechám po sobě takhle šlapat. Ta osoba mě v životě nejspíš nikdy neviděla a už si zvládla udělat takový obrázek? V reálu by nejspíš nikdy nebyla schopna říct tohle někomu do očí a tady si díky své vlastní internetové anonymitě bude vyskakovat a zvracet kolem sebe ty svoje nesmysly. Takové lidi opravdu zboznuju
A celou situaci komentuje nejspodnejsi kal z lidske stoky.
Co na to Jan Tleskac? ![]()
Tak svým posledním příspěvkem jsi to úplně zabil, celkem potom nevěřím verzi příběhu tak jak jsi ho tu popsal…
@Anonymní píše:
To se zrovna ozvala jedna ublizena, životem zklamaná dušička, kterou opustil partner díky tomu, že nebyla schopna dát mu to, co potřebuje a nejspíš ji i za její neschopnost a i frigiditu párkrát i zbil. Od té doby bytostně nenávidí každého chlapa, kterého uvidí, protože se nedokáže přenést přes svoji neschopnost vést normální život a svůj zal utápí v pěti kilech čokolády denně. Tato žena sice umí číst a umí psát, ale mozek ji ty informace příliš nebere, neustále se kouká na telenovely, romantické filmy a ptá se v cem je chyba? Vždyť v těchto pořadech jsou muži tak úžasní a dokonalí… Proč takové nepotkavam i já? Mám snad kolem sebe nějakou špatnou auru, či co? Proč i já jako má oblíbená Esmeralda nepotkám muže krásného, bohatého, milého a chapaveho? Najednou z nebe sestoupil anděl a povídá : Kdybys nebyla taková kráva, určitě by se někdo našel.Tohle rozhodně neber jako urážku, ano? Je to pouze zhodnocení tvé životní situace, jak to vidím já. Svůj pohled na věc jsi mi nastínila i ty a neurazil jsem se, takže slušně prosím, aby jsi se také neurážela
Ona se možná neurazí, ale to nemění nic na tom, že z tvé strany to urážlivé je a velmi. Ego nejspíš zase něco neuneslo. Uděláš plác?
Vis zakladateli, doted jsem nic nepsala, protoze nejak nevim, co napsat k pribehu, ktery smrdi od zacatku az do konce. Ten zpusob, jakym mlzis mi napovida, ze sis to hodne upravil, ucesal a vynechal dulezite detaily.
Neverim, ze si pil poprve, neverim, ze si nic nepamatujes, neverim, ze zavolala policii kvuli jedne facce. Nverim, ze sis nabkrnkl pritelkyni, s kterou nespis uz rok, nechas u sebe bydlet jejiho bratra a staras se o 2 cizi deti a vsechno bylo az doted zalite slunickem.
Clovek, ktery neresi problem alkoholem, nebude reagovat na stres v praci tak, ze si otevre flasku rumu.
@Anonymní píše:
To se zrovna ozvala jedna ublizena, životem zklamaná dušička, kterou opustil partner díky tomu, že nebyla schopna dát mu to, co potřebuje a nejspíš ji i za její neschopnost a i frigiditu párkrát i zbil. Od té doby bytostně nenávidí každého chlapa, kterého uvidí, protože se nedokáže přenést přes svoji neschopnost vést normální život a svůj zal utápí v pěti kilech čokolády denně. Tato žena sice umí číst a umí psát, ale mozek ji ty informace příliš nebere, neustále se kouká na telenovely, romantické filmy a ptá se v cem je chyba? Vždyť v těchto pořadech jsou muži tak úžasní a dokonalí… Proč takové nepotkavam i já? Mám snad kolem sebe nějakou špatnou auru, či co? Proč i já jako má oblíbená Esmeralda nepotkám muže krásného, bohatého, milého a chapaveho? Najednou z nebe sestoupil anděl a povídá : Kdybys nebyla taková kráva, určitě by se někdo našel.Tohle rozhodně neber jako urážku, ano? Je to pouze zhodnocení tvé životní situace, jak to vidím já. Svůj pohled na věc jsi mi nastínila i ty a neurazil jsem se, takže slušně prosím, aby jsi se také neurážela
Promiň, ale je vidět že máš evidentně větší a hlubší problém. Už po několikáté dost hnusně útočíš pokaždý když ti nějaká žena napíše, to co se ti nelíbí/ nechceš si připustit. Mám pocit, že sis sem přišel potvrdit svoje ujištění o tom, jak za to vlastně nemůžeš a byla to chyba vnějších událostí. Jediná rada kterou jsi uznal byla psychoterapie ( to vážně potřebuješ psát na diskuzní fórum aby ses dozvěděl že na psychické problémy, je dobrá psychoterapie?) Na ostatní reaguješ urážkami. Holt když někam napíšeš, že jsi násilník a máš problém se ženami ( to celkem dobře vystihuje tvoje věta že ženu nejspíš zbil manžel ZA její neschopnost a frigiditu. Takže zaslouženě?) To, že tady při každé příležitosti vypisuješ jak to bylo poprvé a naposledy ( místo toho abys odpověděl na celkem podstatný doplňující dotazy) je sice hezký, ale už se to stalo, a pokud ten problém máš, a to máš, když jsi to byl schopný udělat, tak se to nespraví jen tím, že se ujistíš jak toho lituješ a už to nikdy neuděláš, a může za to sexuální frustrace, napětí v práci a já nevím co všechno. Potřebuješ psychoterapii, kde se pokusíš rozklíčovat a vyřešit svůj problém, jen tak ho budeš mít pod kontrolou. Pokud jde o ty děti - ano, pravděpodobně je to ovlivní. Bylo by dobré aby oba absolvovali alespoň pár sezení s dětským psychologem. A rovnou ti odpovím na tvojí budoucí reakci - Nikdo mě nemlátí, nekoukám na telenovely, a necpu se 5 kg čokolády denně ![]()
Přečetla jsem zběžně úvod příspěvku stejně jako téma TRUCUJÍCÍ PARTNER. Pisatel stejný?
@Anonymní píše:
Ne, je to urazka. Stejne jako hov, no zabaleny do zlata, bude porad hov.no.Nicmene, nelibi se mi abi to, co napaala ona
.
@Anonymní píše:
Jako tvuj PR manager ti radim podobne komentare ve svem tematu, kde nevystupujes zrovna jako pozitivni model, nepsat.
Ztratis takhle sympatie nerozhodnych, ktery si to ctou a zatim nevi co si myslet. ![]()
@Bily_kosoctverec píše:
Shrňme si diskusi.
Zoufalec co by si asi jinde nevrznul, živil rok couru s dvěma cizíma fakanama. Ta se mu pářila s vlastním bratrem. Zoufalec to nevydržel a normálně lidsky situaci pořešil.
Kdo je ten špatný? Odhlédněme od toho, že tenhle lidský odpad vychovává další 3letý a 6letý lidský odpad, který si myslí, že se tatínci hledají na ulici.
1. Není to coura
2. Nejsem zoufale, který by si jinde nevrznu
3. Už jsem psal, že bydlení i domácnost zvládne v pohodě sama a v tom, že něco přidám na chod domacnosti a nájem je snad normální
4. Nepřeji si, aby nějaký idiot, který má evidentně problem si někoho najít urážel přítelkyni nebo její děti. To, že se tady někdo navazi do mě beru, ale navážet se do ní a hlavně do dětí, když je vůbec neznáš, je dost ubohý.
Nepsal jsem sem kvůli tomu, Aby je jsi je urážel, ale protože Potrebuju poradit v situaci, ve které si nevím rady já a ani přítelkyně a to pěkně prosím od člověka, který má už něco podobného za sebou. Zatím se tady objevily myslím dva rozumne návrhy, které ale naši situaci neresi úplně. Tedy jeden řeší vztah můj a přítelkyně a druhý je až moc definitivní.
@mrazik6 píše:
Přečetla jsem zběžně úvod příspěvku stejně jako téma TRUCUJÍCÍ PARTNER. Pisatel stejný?
Ne. Až do tohoto tématu jsem sem nenapsal ani komentář
@warita píše:
Vis zakladateli, doted jsem nic nepsala, protoze nejak nevim, co napsat k pribehu, ktery smrdi od zacatku az do konce. Ten zpusob, jakym mlzis mi napovida, ze sis to hodne upravil, ucesal a vynechal dulezite detaily.Neverim, ze si pil poprve, neverim, ze si nic nepamatujes, neverim, ze zavolala policii kvuli jedne facce. Nverim, ze sis nabkrnkl pritelkyni, s kterou nespis uz rok, nechas u sebe bydlet jejiho bratra a staras se o 2 cizi deti a vsechno bylo az doted zalite slunickem.
Clovek, ktery neresi problem alkoholem, nebude reagovat na stres v praci tak, ze si otevre flasku rumu.
Přesně. Mě přijde zvláštní, proč zakladatel nechce odpovědět prakticky na žádnou otázku ohledně gynekologického problému přítelkyně, nebo co tak hrozného udělal bratr.