Venušiny kuličky, jak dlouho cvičit?

Anonymní
15.12.22 06:35

Venušiny kuličky, jak dlouho cvičit?

Zdravím, jsem mladá, čerstvě 21, koupila jsem si Venušiny kuličky, jednak jako prevence, možná by to ještě trošku mohlo zlepšit orsgasmus, každopádně jak dlouho kolik minut denně a celkově kolik měsíců nebo fakt denně cvičit, aby se to nepřetrénovalo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.8.23 07:31

Ahoj, take mam venusiny kulicky a vcera jsem po zavedeni zacala krvacet. Pouzivam je jen obcas.Mam 51 roku.Jsem z toho takova rozhozena. Nevim, co se mi deje, proc to krvaceni. Zanet nemam, zadne telisko ani antikoncepci nemam.
Ani cystu- podle posledni kontroly v cervnu. Cyklus nepravidelny, slaby.
Jake mate vy zkusenosti s kulickami?
Chtela bych je pouzivat pravidelne, ale ted uz se bojim. :(

• Citovat
  • Upravit
4164
5.8.23 09:48
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem mladá, čerstvě 21, koupila jsem si Venušiny kuličky, jednak jako prevence, možná by to ještě trošku mohlo zlepšit orsgasmus, každopádně jak dlouho kolik minut denně a celkově kolik měsíců nebo fakt denně cvičit, aby se to nepřetrénovalo?

Do orgasmu :dance: Jako každé cvičení - cokoliv lepší než nic a zároveň nepřehánět do extrémů. Takže nejspíš podle chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
5.8.23 11:57
@Anonymní píše:
Ahoj, take mam venusiny kulicky a vcera jsem po zavedeni zacala krvacet. Pouzivam je jen obcas.Mam 51 roku.Jsem z toho takova rozhozena. Nevim, co se mi deje, proc to krvaceni. Zanet nemam, zadne telisko ani antikoncepci nemam.
Ani cystu- podle posledni kontroly v cervnu. Cyklus nepravidelny, slaby.
Jake mate vy zkusenosti s kulickami?
Chtela bych je pouzivat pravidelne, ale ted uz se bojim. :(

kolikrát tady ten stejný dotaz ještě vložíš..? Nějakým způsobem tě to vzrušuje..? :think: 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová