Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, take mam venusiny kulicky a vcera jsem po zavedeni zacala krvacet. Pouzivam je jen obcas.Mam 51 roku.Jsem z toho takova rozhozena. Nevim, co se mi deje, proc to krvaceni. Zanet nemam, zadne telisko ani antikoncepci nemam.
Ani cystu- podle posledni kontroly v cervnu. Cyklus nepravidelny, slaby.
Jake mate vy zkusenosti s kulickami?
Chtela bych je pouzivat pravidelne, ale ted uz se bojim. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem mladá, čerstvě 21, koupila jsem si Venušiny kuličky, jednak jako prevence, možná by to ještě trošku mohlo zlepšit orsgasmus, každopádně jak dlouho kolik minut denně a celkově kolik měsíců nebo fakt denně cvičit, aby se to nepřetrénovalo?
Do orgasmu
Jako každé cvičení - cokoliv lepší než nic a zároveň nepřehánět do extrémů. Takže nejspíš podle chuti.
@Anonymní píše:
Ahoj, take mam venusiny kulicky a vcera jsem po zavedeni zacala krvacet. Pouzivam je jen obcas.Mam 51 roku.Jsem z toho takova rozhozena. Nevim, co se mi deje, proc to krvaceni. Zanet nemam, zadne telisko ani antikoncepci nemam.
Ani cystu- podle posledni kontroly v cervnu. Cyklus nepravidelny, slaby.
Jake mate vy zkusenosti s kulickami?
Chtela bych je pouzivat pravidelne, ale ted uz se bojim.
kolikrát tady ten stejný dotaz ještě vložíš..? Nějakým způsobem tě to vzrušuje..?
![]()
Zdravím, jsem mladá, čerstvě 21, koupila jsem si Venušiny kuličky, jednak jako prevence, možná by to ještě trošku mohlo zlepšit orsgasmus, každopádně jak dlouho kolik minut denně a celkově kolik měsíců nebo fakt denně cvičit, aby se to nepřetrénovalo?