Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš, tak se ho zeptej, ne?;) nemohla to být nějaká kolegyně?
Ahoj jestli podvadi netusim. Ale musim rict, ze jsem jednou byla svedkem jak muj partner kreje kamarada. A musim rict, ze to bylo hodne sofistikovany. Chlapi to maj asi v krvi. Kazdopadne bych si to zkusila jeste nejak potvrdit at na nej nevlitnes zbytecne.
@Anonymní píše:
Ahoj tak si jdu postěžovat co mě momentalne uzira s tim mym chlapem, sestry pritel ho prý viděl ve 4 hodiny někde u vystaviste, jel naproti němu a vezl prý nějakou ženskou a já to nebyla, pac mě ten den odvezl asi v pul druhý domu a pak jel prý do prace. A ten co mu u něj dela byt mi to potvrdil ze tam byl nějak od půl 3 do pul 10.Ale sestry pritel prý to ví určitě ze to byl on viděl ho docela zblízka a i ho poznal podle nových kol na autě který nejsou moc obvykly, bojim se ze mě podvádí nebo co. Musim na to furt myslet co když ho tamten co u něj dela kreje, docela se znaji:(
hlavne, pokud ho kryje, tak ho urcite i informuje, tudiz ten tvuj uz vi, ze vis a ma cas se pripravit ![]()
Nemohl treba tu pani vezt pracovne? ![]()
Rozhodne bych se manzela zeptala, pokud si je svagr jisty ![]()
Jo ptala jsem se ho řekl mi ze nikoho nevezl ze byl v práci a dal mi i číslo na toho co u něj dela ať se zeptam.
@Anonymní píše:
Jo ptala jsem se ho řekl mi ze nikoho nevezl ze byl v práci a dal mi i číslo na toho co u něj dela ať se zeptam.
A řekla si mu o tom kdo ti to řekl? Seš si jistá že se kamarád nemohl splést?
@Anonymní píše:
Ja osobne bych mu verila a rekla si, ze proste zrejme doslo k nedorozumneni - tedy v pripade, ze bych s nim i pres „moznou“ neveru chtela zustavat. Protoze to radsi nevedet, ze.
Pokud bych to nedokazala prejit, setsakra bych si to do budoucna hlidala, uz jen pro to, jak aktivne ti nabidl cislo na svedka ![]()
Spiš si myslím že se nemohl splést když ho viděl tak zblizka! musim se nějak dopidit pravdy, vcera jsem mu zkontrolovala tel. A nic jsem nenašla tak nevím co delat, on porad si stoji za svým ze nikoho nevezl ať mu s tim už dam pokoj.
@Anonymní píše:
Spiš si myslím že se nemohl splést když ho viděl tak zblizka! musim se nějak dopidit pravdy, vcera jsem mu zkontrolovala tel. A nic jsem nenašla tak nevím co delat, on porad si stoji za svým ze nikoho nevezl ať mu s tim už dam pokoj.
Pravdu jen tak nedohledas - dej tomu cas a vnimej ![]()
Podle me jsou asi 3moznosti: 1)nikoho nevezl a kamarad se spletl 2)vezl zenu-nedulezitou, ale jsi hysterka, tak zvolil variantu zatloukat 3)vezl milenku a kolega ho kryje a on uz to ma obslaply
Ja manzelovi verim, ALE rozhodne bych si ho ted nejakou dobu NENAPADNE hlidala
Jsem zastance
uveruj, ale proveruj ![]()
@Anonymní píše:
Jediné co mi přijde zvláštní je to, že ti hned dal číslo na toho s kým byl nebo údajně měl být. Jinak to že by měl vézt nějakou kamarádku mi divné nepřijde, třeba ho poprosila že nestíhá někam dojít tak jestli by jí nevzal. Spíš je zvláštní proč ti to nechce říct ![]()
Ahoj tak si jdu postěžovat co mě momentalne uzira s tim mym chlapem, sestry pritel ho prý viděl ve 4 hodiny někde u vystaviste, jel naproti němu a vezl prý nějakou ženskou a já to nebyla, pac mě ten den odvezl asi v pul druhý domu a pak jel prý do prace. A ten co mu u něj dela byt mi to potvrdil ze tam byl nějak od půl 3 do pul 10.Ale sestry pritel prý to ví určitě ze to byl on viděl ho docela zblízka a i ho poznal podle nových kol na autě který nejsou moc obvykly, bojim se ze mě podvádí nebo co. Musim na to furt myslet co když ho tamten co u něj dela kreje, docela se znaji:(