Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ve vší úctě, já se s dětma nahá ve vaně nekoupu. Notabene s dětma druhého pohlaví. Mě to pedofilní prostě přijde už tak jako tak. ![]()
Ale… může být, že já mám prostě problém s nahotou jako takovou. ![]()
@merde píše:
No socialka mela moznost se ke clanku vyjadrit a ocividne nenapadli informace v clanku, pouze sdelili, ze museli konat. To je podivne. Kdyby tam byly jine duvody, nez uvadi clanek, tak je sdeli.
To pochybuji, jde o nezletilé děti
Jestli přijdou nějaké informace, tak z bulváru až něco vyšťourají
@Emilie píše:
Ve vší úctě, já se s dětma nahá ve vaně nekoupu. Notabene s dětma druhého pohlaví. Mě to pedofilní prostě přijde už tak jako tak.Ale… může být, že já mám prostě problém s nahotou jako takovou.
Ale nahate deti vo vane predsa kupes, nie? Ja dokonca v spodnom pradle, pretoze ma smradi vzdy namocia ![]()
A dokonca ich s manzelom aj utierame, pretoze to slecny same este nezvladnu… ani z vane nevylezu bez pomoci ![]()
Když to vezmu za praxe, kterou s OSPOD mám, tak ono není tak jednoduché děti rodině vzít. Nevěřím tomu, že by to bylo jen kvůli tomu, že otec dítě koupe ve vaně. Klatovskou ospod pracovnici znám a nesedí mi to.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale nahate deti vo vane predsa kupes, nie? Ja dokonca v spodnom pradle, pretoze ma smradi vzdy namocia
A dokonca ich s manzelom aj utierame, pretoze to slecny same este nezvladnu… ani z vane nevylezu bez pomoci
Ale jo, chápu, já rozhodně nehážu do pytle… ty, kteří… ehm… že je to nepatřičné… to jsem nechtěla říct. Ale jak říkám, já mám prostě s nahotou a genitáliemi problém, já děti vedu k tomu, aby se staraly samy, umyly, usušily, jasně, mají k tomu věk, jen to kontroluju…já na „ně“ nesáhla ani nepatuju… uffffff jsem mimo
![]()
@Emilie píše:
Ve vší úctě, já se s dětma nahá ve vaně nekoupu. Notabene s dětma druhého pohlaví. Mě to pedofilní prostě přijde už tak jako tak.Ale… může být, že já mám prostě problém s nahotou jako takovou.
Tam nebylo nic o tom, že se s ní koupal, ale že ji umýval. To snad tak hrozné není. Já se jako malá s tátou normálně koupala, co je na tom ![]()
@Hadumi píše:
Když to vezmu za praxe, kterou s OSPOD mám, tak ono není tak jednoduché děti rodině vzít. Nevěřím tomu, že by to bylo jen kvůli tomu, že otec dítě koupe ve vaně. Klatovskou ospod pracovnici znám a nesedí mi to.
no vidíš, tak můžeš něco zjistit
![]()
Tak já s klukama spím normálně v posteli
Dáváme si pusy na dobrou noc i během dne. Objímáme se. Taky je sprchuju, žádného chlapa po ruce nemám že by je sprchoval. A nesprchuju se s nima teda akorát když se sprchuju já ráno tak mě tam pořád otvírají sprcháč ![]()
Takže jsem jako pedofil?
To už by milé mámy nemohli ani chlapce kojit?
Škoda že nikdy nezjistíme kde a jaká je skutečně pravda. Je to hrozný případ jestli to je tak jak to je psané.
Ve světě je mnoho nespravedlnosti, hlouposti.
![]()
@TereuliJa píše:
Tak já s klukama spím normálně v posteliDáváme si pusy na dobrou noc i během dne. Objímáme se. Taky je sprchuju, žádného chlapa po ruce nemám že by je sprchoval. A nesprchuju se s nima teda akorát když se sprchuju já ráno tak mě tam pořád otvírají sprcháč
Takže jsem jako pedofil?
To už by milé mámy nemohli ani chlapce kojit?Škoda že nikdy nezjistíme kde a jaká je skutečně pravda. Je to hrozný případ jestli to je tak jak to je psané.Ve světě je mnoho nespravedlnosti, hlouposti.
![]()
Omlouvám se, jestli tě vyprovokovala moje poznámka
. Jsem fakt… mimo.. a couvám.
@Terinkaa někde v diskuzi je link na zprávu v klatovském deníku, tak nevím… působí to velmi akčně…
@jahuhudka píše:
To pochybuji, jde o nezletilé dětiJestli přijdou nějaké informace, tak z bulváru až něco vyšťourají
tak to snad plati jen, co se tyka identity, ze se nesmi zverejnit, ne? Pokud se o tom nesmi mluvit vubec, tak to uz je pomalu jen krucek k tajnym soudum
@Moucharda ja jsem procetla jen kousek diskuse a bylo mi jasne, ze se to tu rozdeli jen na dva bojujici tabory.. Prijde mi to strasne pritazene za vlasy, ale stat se muze vsechno…