Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
26.1.15 19:34

Ve vší úctě, já se s dětma nahá ve vaně nekoupu. Notabene s dětma druhého pohlaví. Mě to pedofilní prostě přijde už tak jako tak. :nevim:

Ale… může být, že já mám prostě problém s nahotou jako takovou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
26.1.15 19:35
@merde píše:
No socialka mela moznost se ke clanku vyjadrit a ocividne nenapadli informace v clanku, pouze sdelili, ze museli konat. To je podivne. Kdyby tam byly jine duvody, nez uvadi clanek, tak je sdeli.

To pochybuji, jde o nezletilé děti :nevim: Jestli přijdou nějaké informace, tak z bulváru až něco vyšťourají

• Citovat
  • Upravit
26.1.15 19:38
@Emilie píše:
Ve vší úctě, já se s dětma nahá ve vaně nekoupu. Notabene s dětma druhého pohlaví. Mě to pedofilní prostě přijde už tak jako tak. :nevim:Ale… může být, že já mám prostě problém s nahotou jako takovou. :nevim:

Ale nahate deti vo vane predsa kupes, nie? Ja dokonca v spodnom pradle, pretoze ma smradi vzdy namocia :?
A dokonca ich s manzelom aj utierame, pretoze to slecny same este nezvladnu… ani z vane nevylezu bez pomoci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
26.1.15 19:43

Když to vezmu za praxe, kterou s OSPOD mám, tak ono není tak jednoduché děti rodině vzít. Nevěřím tomu, že by to bylo jen kvůli tomu, že otec dítě koupe ve vaně. Klatovskou ospod pracovnici znám a nesedí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.1.15 19:45
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale nahate deti vo vane predsa kupes, nie? Ja dokonca v spodnom pradle, pretoze ma smradi vzdy namocia :?
A dokonca ich s manzelom aj utierame, pretoze to slecny same este nezvladnu… ani z vane nevylezu bez pomoci :nevim:

Ale jo, chápu, já rozhodně nehážu do pytle… ty, kteří… ehm… že je to nepatřičné… to jsem nechtěla říct. Ale jak říkám, já mám prostě s nahotou a genitáliemi problém, já děti vedu k tomu, aby se staraly samy, umyly, usušily, jasně, mají k tomu věk, jen to kontroluju…já na „ně“ nesáhla ani nepatuju… uffffff jsem mimo :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 19:46
@Emilie píše:
Ve vší úctě, já se s dětma nahá ve vaně nekoupu. Notabene s dětma druhého pohlaví. Mě to pedofilní prostě přijde už tak jako tak. :nevim:Ale… může být, že já mám prostě problém s nahotou jako takovou. :nevim:

Tam nebylo nic o tom, že se s ní koupal, ale že ji umýval. To snad tak hrozné není. Já se jako malá s tátou normálně koupala, co je na tom :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.15 19:47
@Hadumi píše:
Když to vezmu za praxe, kterou s OSPOD mám, tak ono není tak jednoduché děti rodině vzít. Nevěřím tomu, že by to bylo jen kvůli tomu, že otec dítě koupe ve vaně. Klatovskou ospod pracovnici znám a nesedí mi to.

no vidíš, tak můžeš něco zjistit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2090
26.1.15 19:49

Tak já s klukama spím normálně v posteli :think: Dáváme si pusy na dobrou noc i během dne. Objímáme se. Taky je sprchuju, žádného chlapa po ruce nemám že by je sprchoval. A nesprchuju se s nima teda akorát když se sprchuju já ráno tak mě tam pořád otvírají sprcháč :lol:
Takže jsem jako pedofil?
To už by milé mámy nemohli ani chlapce kojit?

Škoda že nikdy nezjistíme kde a jaká je skutečně pravda. Je to hrozný případ jestli to je tak jak to je psané. :,( Ve světě je mnoho nespravedlnosti, hlouposti. :x :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.1.15 19:52
@Moucharda píše:
Hoax…

To me napadlo okamzite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.1.15 19:52
@TereuliJa píše:
Tak já s klukama spím normálně v posteli :think: Dáváme si pusy na dobrou noc i během dne. Objímáme se. Taky je sprchuju, žádného chlapa po ruce nemám že by je sprchoval. A nesprchuju se s nima teda akorát když se sprchuju já ráno tak mě tam pořád otvírají sprcháč :lol:
Takže jsem jako pedofil?
To už by milé mámy nemohli ani chlapce kojit?Škoda že nikdy nezjistíme kde a jaká je skutečně pravda. Je to hrozný případ jestli to je tak jak to je psané. :,( Ve světě je mnoho nespravedlnosti, hlouposti. :x :roll:

Omlouvám se, jestli tě vyprovokovala moje poznámka :oops: :kytka:. Jsem fakt… mimo.. a couvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
26.1.15 19:54

@Terinkaa někde v diskuzi je link na zprávu v klatovském deníku, tak nevím… působí to velmi akčně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
26.1.15 19:56
@jahuhudka píše:
To pochybuji, jde o nezletilé děti :nevim: Jestli přijdou nějaké informace, tak z bulváru až něco vyšťourají

tak to snad plati jen, co se tyka identity, ze se nesmi zverejnit, ne? Pokud se o tom nesmi mluvit vubec, tak to uz je pomalu jen krucek k tajnym soudum

• Citovat
  • Upravit
26.1.15 19:58

Uz to je na Blesku.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.1.15 20:02

@Moucharda ja jsem procetla jen kousek diskuse a bylo mi jasne, ze se to tu rozdeli jen na dva bojujici tabory.. Prijde mi to strasne pritazene za vlasy, ale stat se muze vsechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
26.1.15 20:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat