Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tiger-lily píše:
to je jistá věc. ale předvolali by si otce, dítě, matku a další případné svědky k výslechu.
kdepak. když máš přece podezření na zneužívání, tak ty děti nemůžou nechat s podezřelým
@jahuhudka píše:
@ospalámyš fotky jsem nenašlaOpravdu jsem to sem vložila jen proto, aby byl vidět pohled matky a následné další informace, které zcela tu situaci dostanou do jiného světla
No to je pravda. ten případ je tragický, já se k tomu nechci moc vyjadřovat, informací je málo a může to být všelijak.
@jahuhudka píše:
Si asi tu diskuzi přece jenom přečtu celou
si to přečti, ale je to hoooodně stránek. některé ženy zde si zahrály na sherlocka a na netu vyhledali spoustu informací o ní. Pak se to uzavřelo do uzavřenky a nevím jak to dopadlo…
@Anonymní píše:
kdepak. když máš přece podezření na zneužívání, tak ty děti nemůžou nechat s podezřelým
to by ale musel být těžký kalibr - kde by dítě jevilo jasné známky zneužívání, oděrky okolo genitálií, panický strach z osoby druhého pohlaví apod. opravdu nevěřím tomu, že když dcera řekla, že se s ní otec koupe a spí s rodiči v posteli, že ho hned zabásli.
@Tiger-lily zavidim tu tvoji jistotu a viru ve spravedlnost a neomylnost uradu
@emers ja vim jak to myslis, taky samozrejme nevim zadne detaily a nedelam si jasny zaver, sle spise uradum neverim a bojim se, ze pristup - oni vedi co delaji, museli to nahlasit…povede casem k tomu, ze pocit absolutni moci uradu vzroste natolik, ze odebrani deti za prdeni na brisko bude realna praxe
@Anonymní píše:
http://www.rodina.cz/…17995757.htm
Je to určitě ona.
V jejím případě byly děti odebrány oprávněně.
@Tiger-lily píše:
to by ale musel být těžký kalibr - kde by dítě jevilo jasné známky zneužívání, oděrky okolo genitálií, panický strach z osoby druhého pohlaví apod. opravdu nevěřím tomu, že když dcera řekla, že se s ní otec koupe a spí s rodiči v posteli, že ho hned zabásli.
ale kdo tohle posoudí? policista? kvůli tomu musí to děvče podstoupit vyšetření a během toho prostě nemůže být s podezřelým… tohle mě přijde v pořádku ![]()
Záleží na tom, co tam ta holčička vlastně řekla. To už se nikdo nedozví
@Mišmiš Nemám jistotu a víru ve spravedlnoust a neomylnost už určitě ne. zkušenosti ano, vycházím z toho a píšu svůj názor.
@Anonymní píše:
ale kdo tohle posoudí? policista? kvůli tomu musí to děvče podstoupit vyšetření a během toho prostě nemůže být s podezřelým… tohle mě přijde v pořádku
Záleží na tom, co tam ta holčička vlastně řekla. To už se nikdo nedozví
no právě, záleží na tom, co řekla. možná prozradila mnohem horší věci a v tom případě je postup policie i logopedky v pořádku.
@Tiger-lily tak to mame rozdilne zkusenosti a od toho se odviji rozdilne nazory
@Mišmiš píše:
@Tiger-lily tak to mame rozdilne zkusenosti a od toho se odviji rozdilne nazory
No socialka mela moznost se ke clanku vyjadrit a ocividne nenapadli informace v clanku, pouze sdelili, ze museli konat. To je podivne. Kdyby tam byly jine duvody, nez uvadi clanek, tak je sdeli.
Toz mna moja mama ucila ze su ludia, ktori nenavidia Pana Boha, a keby vedeli ze my chodime do kostola, urobili by nam zle veci.
Ja budem asi svoje deti ucit, ze su ludia, ktori nemaju tatinkov, a keby vedeli ze ich tato ich ma rad, tak by im ho zobrali
Zlati komunisti? ![]()
Si asi tu diskuzi přece jenom přečtu celou