Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
26.1.15 19:20
@Anonymní píše:
to byli ti kočovníci ne? :think:

Si asi tu diskuzi přece jenom přečtu celou :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.15 19:21
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.15 19:21
@Tiger-lily píše:
to je jistá věc. ale předvolali by si otce, dítě, matku a další případné svědky k výslechu. :think:

kdepak. když máš přece podezření na zneužívání, tak ty děti nemůžou nechat s podezřelým

• Citovat
  • Upravit
9128
26.1.15 19:22
@jahuhudka píše:
@ospalámyš fotky jsem nenašla :nevim: Opravdu jsem to sem vložila jen proto, aby byl vidět pohled matky a následné další informace, které zcela tu situaci dostanou do jiného světla

No to je pravda. ten případ je tragický, já se k tomu nechci moc vyjadřovat, informací je málo a může to být všelijak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 19:22
@jahuhudka píše:
Si asi tu diskuzi přece jenom přečtu celou :lol:

si to přečti, ale je to hoooodně stránek. některé ženy zde si zahrály na sherlocka a na netu vyhledali spoustu informací o ní. Pak se to uzavřelo do uzavřenky a nevím jak to dopadlo…

• Citovat
  • Upravit
35438
26.1.15 19:24
@Anonymní píše:
kdepak. když máš přece podezření na zneužívání, tak ty děti nemůžou nechat s podezřelým

to by ale musel být těžký kalibr - kde by dítě jevilo jasné známky zneužívání, oděrky okolo genitálií, panický strach z osoby druhého pohlaví apod. opravdu nevěřím tomu, že když dcera řekla, že se s ní otec koupe a spí s rodiči v posteli, že ho hned zabásli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
26.1.15 19:25

@Tiger-lily zavidim tu tvoji jistotu a viru ve spravedlnost a neomylnost uradu

@emers ja vim jak to myslis, taky samozrejme nevim zadne detaily a nedelam si jasny zaver, sle spise uradum neverim a bojim se, ze pristup - oni vedi co delaji, museli to nahlasit…povede casem k tomu, ze pocit absolutni moci uradu vzroste natolik, ze odebrani deti za prdeni na brisko bude realna praxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 19:27
@Anonymní píše:
http://www.rodina.cz/…17995757.htm

Je to určitě ona.
V jejím případě byly děti odebrány oprávněně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Tiger-lily píše:
to by ale musel být těžký kalibr - kde by dítě jevilo jasné známky zneužívání, oděrky okolo genitálií, panický strach z osoby druhého pohlaví apod. opravdu nevěřím tomu, že když dcera řekla, že se s ní otec koupe a spí s rodiči v posteli, že ho hned zabásli.

ale kdo tohle posoudí? policista? kvůli tomu musí to děvče podstoupit vyšetření a během toho prostě nemůže být s podezřelým… tohle mě přijde v pořádku :nevim:
Záleží na tom, co tam ta holčička vlastně řekla. To už se nikdo nedozví

• Citovat
  • Upravit
35438

@Mišmiš Nemám jistotu a víru ve spravedlnoust a neomylnost už určitě ne. zkušenosti ano, vycházím z toho a píšu svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.1.15 19:28
@Anonymní píše:
ale kdo tohle posoudí? policista? kvůli tomu musí to děvče podstoupit vyšetření a během toho prostě nemůže být s podezřelým… tohle mě přijde v pořádku :nevim:
Záleží na tom, co tam ta holčička vlastně řekla. To už se nikdo nedozví

no právě, záleží na tom, co řekla. možná prozradila mnohem horší věci a v tom případě je postup policie i logopedky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
26.1.15 19:28

@Tiger-lily tak to mame rozdilne zkusenosti a od toho se odviji rozdilne nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.1.15 19:30
@Mišmiš píše:
@Tiger-lily tak to mame rozdilne zkusenosti a od toho se odviji rozdilne nazory
:nevim: tak už to bývá. faktem zůstává jen to, že o případu tu všichni víme houby. píšem jen své zkušenosti a názory.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
26.1.15 19:32

No socialka mela moznost se ke clanku vyjadrit a ocividne nenapadli informace v clanku, pouze sdelili, ze museli konat. To je podivne. Kdyby tam byly jine duvody, nez uvadi clanek, tak je sdeli.

• Citovat
  • Upravit
26.1.15 19:33

Toz mna moja mama ucila ze su ludia, ktori nenavidia Pana Boha, a keby vedeli ze my chodime do kostola, urobili by nam zle veci.
Ja budem asi svoje deti ucit, ze su ludia, ktori nemaju tatinkov, a keby vedeli ze ich tato ich ma rad, tak by im ho zobrali :? Zlati komunisti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí