Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17631
22.2.15 21:13
@Bábi Zlopočasná píše:
Pardon, vypadlo mi

4-6
Give information about

• enjoyment and pleasure when touching one’s own body, early childhood masturbation
Ale vsak ten link som tu davala, tak si pocitaj.. a nezabudaj ze sa stale bavime o standardoch vzdelavania, nie odporucaniach pre rodicov.
:lol:
Prosím tě ale ještě mi řekni, co je na té masturbaci tak strašného? Nebo se fakt bojíš těch chlupatých rukou?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
22.2.15 21:16
@Regina Hero píše:
No, v Máše se skoro nemluví (koukáme na tu v originále, a ty hlášky, co tam občas proletí, tak nějak zkomoleně opakují obě dvě), ale hlavně je jak Máša, tajfun říznutý tornádem, šíleně zvědavý, ničeho se nebojící, všechno zkoušející, oči vyvalené jako Máša, nápady šílené jako Máša a my chudáci medvědi… ;)

Nojo, taková je moje dvojka i bez Máši :mrgreen: Jsou to zlatíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.2.15 21:16
@Antonie Bolavá píše: :lol:
Prosím tě ale ještě mi řekni, co je na té masturbaci tak strašného? Nebo se fakt bojíš těch chlupatých rukou?

Nemají to zakázaný? :think:

• Citovat
  • Upravit
17631
22.2.15 21:19
@Bábi Zlopočasná píše:
Gender ideologia.

A jej pouzitie v praxi dnes… mozes si vybrat comu z toho veris, a co povazujes za puhy vykrik do tmy

https://diskuter.wordpress.com/…-na-skolach/

A jo, Ty to nerozkliknes… toz cakaj co donesu decka zo skoly, no :nevim:

Já nemám problém se sexuální výchovou svých dětí :nevim: Je to přirozená součást života a měla by se s dětmi řešit co nejdříve a hlavně nic netabuizovat. Pokud to budou chápat jako běžnou záležitost a ne jako něco tajemného, nebo ještě lépe zakázaného, tak to do života bude rozhodně lepší základ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
22.2.15 21:20

Stát háže zodpovědnost za rodinnou nebo sexuální výchovu na školu, stejně tak i finanční gramotnost. Proč asi? Toto vzdělání má dítě získat v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
22.2.15 21:32
@blecha72 píše:
Stát háže zodpovědnost za rodinnou nebo sexuální výchovu na školu, stejně tak i finanční gramotnost. Proč asi? Toto vzdělání má dítě získat v rodině.

Jo, třeba moje dítě už nic ve škole nerozhází ani podle nových gender plánů, až si ho vzdělám doma sama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
23.2.15 07:56
@bozuzu píše:
O Norsku si tu začal přece psát ty hned ráno, ne @jahuhudka :)

Aha, ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
23.2.15 08:03
@eumedon píše:
Aha, ráno…

no tak dopoledne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
23.2.15 08:14
@Antonie Bolavá píše:
no tak dopoledne :roll:

Na které stránce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
23.2.15 08:14
@eumedon píše:
Aha, ráno…

10.42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
23.2.15 08:18

@blecha72 Aha. Už jsem to našel. Pak ale zde byl ještě ten druhý důvod, a to srovnání Norska s katolickou církví. Katolická církev, pokud vím, nebere děti násilně z rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
23.2.15 08:21
@eumedon píše:
@blecha72 Aha. Už jsem to našel. Pak ale zde byl ještě ten druhý důvod, a to srovnání Norska s katolickou církví. Katolická církev, pokud vím, nebere děti násilně z rodin.

Ne, jahoda reagovala na bábi a její prudérní názory, nepsala nic o tom, že by katolická církev brala děti z rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
23.2.15 08:23

@eumedon tak byla to tonka 19.05, tys odpovídal jahodě 19.22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
23.2.15 08:24
@eumedon píše:

Né, to zatím na triku nemá :lol: Jen dovedení hebrejské víry ad absurdum a násilné pokatoličťování „pohanů“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
23.2.15 08:27

@Antonie Bolavá přidám čarodějnické procesy, Jana Husa, Johanku z Arku, Giordana Bruna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí