Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bábi Zlopočasná píše:
Pardon, vypadlo mi4-6
Give information aboutAle vsak ten link som tu davala, tak si pocitaj.. a nezabudaj ze sa stale bavime o standardoch vzdelavania, nie odporucaniach pre rodicov.
- enjoyment and pleasure when touching one’s own body, early childhood masturbation
@Regina Hero píše:
No, v Máše se skoro nemluví (koukáme na tu v originále, a ty hlášky, co tam občas proletí, tak nějak zkomoleně opakují obě dvě), ale hlavně je jak Máša, tajfun říznutý tornádem, šíleně zvědavý, ničeho se nebojící, všechno zkoušející, oči vyvalené jako Máša, nápady šílené jako Máša a my chudáci medvědi…
Nojo, taková je moje dvojka i bez Máši
Jsou to zlatíčka
@Antonie Bolavá píše:
Prosím tě ale ještě mi řekni, co je na té masturbaci tak strašného? Nebo se fakt bojíš těch chlupatých rukou?
Nemají to zakázaný? ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Gender ideologia.A jej pouzitie v praxi dnes… mozes si vybrat comu z toho veris, a co povazujes za puhy vykrik do tmy
https://diskuter.wordpress.com/…-na-skolach/
A jo, Ty to nerozkliknes… toz cakaj co donesu decka zo skoly, no
Já nemám problém se sexuální výchovou svých dětí
Je to přirozená součást života a měla by se s dětmi řešit co nejdříve a hlavně nic netabuizovat. Pokud to budou chápat jako běžnou záležitost a ne jako něco tajemného, nebo ještě lépe zakázaného, tak to do života bude rozhodně lepší základ
Stát háže zodpovědnost za rodinnou nebo sexuální výchovu na školu, stejně tak i finanční gramotnost. Proč asi? Toto vzdělání má dítě získat v rodině.
@blecha72 píše:
Stát háže zodpovědnost za rodinnou nebo sexuální výchovu na školu, stejně tak i finanční gramotnost. Proč asi? Toto vzdělání má dítě získat v rodině.
Jo, třeba moje dítě už nic ve škole nerozhází ani podle nových gender plánů, až si ho vzdělám doma sama
![]()
@bozuzu píše:
O Norsku si tu začal přece psát ty hned ráno, ne @jahuhudka
Aha, ráno…
@blecha72 Aha. Už jsem to našel. Pak ale zde byl ještě ten druhý důvod, a to srovnání Norska s katolickou církví. Katolická církev, pokud vím, nebere děti násilně z rodin.
@eumedon píše:
@blecha72 Aha. Už jsem to našel. Pak ale zde byl ještě ten druhý důvod, a to srovnání Norska s katolickou církví. Katolická církev, pokud vím, nebere děti násilně z rodin.
Ne, jahoda reagovala na bábi a její prudérní názory, nepsala nic o tom, že by katolická církev brala děti z rodin.
@eumedon tak byla to tonka 19.05, tys odpovídal jahodě 19.22.
@eumedon píše:
Né, to zatím na triku nemá
Jen dovedení hebrejské víry ad absurdum a násilné pokatoličťování „pohanů“
@Antonie Bolavá přidám čarodějnické procesy, Jana Husa, Johanku z Arku, Giordana Bruna…