Vhodný čas na...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19986
20.2.18 19:59

@misuled ovulační testy mi nikdy ovulaci neukázaly, přesto ovulace probíhá, dle utz mého gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
20.2.18 20:03

@lachtanice86 a znamená to, že si ji nemůže ověřit jinou metodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.2.18 20:12
@misuled píše:
@lachtanice86 a znamená to, že si ji nemůže ověřit jinou metodou?

A porad jsi zakladatelce nic neporadila, ani tu jinou metodu, jen ryjes do nas ostatnich ;) takze neco podnetneho??? :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
20.2.18 20:18

@Kukacka123 myslim, ze se tu o mereni bazalni teploty uz psalo. Zato soulozit obden ji asi nenapadlo, ve chvili, kdy to uz resi testama a je z toho nestastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.2.18 20:22

@misuled tak o tom, ze je nestastna tu nepadlo ani slovo, natoz o castosti sexu ci jak dlouho se snazi :roll: a aspon se snazime slusne poradit :P A sorry, ale zrovna bazalni teplota taky neni uplne vypovidajici, zda je urcite ovulace, ale aspon konecne neco rozumnyho no…

Příspěvek upraven 20.02.18 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.2.18 20:23

@misuled tak to si cetla asi nejaky jiny příspěvek, nikde nevidím že je nešťastná ani jak dlouho se snaží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
20.2.18 20:29

@lachtanice86 dobre, holky, je stastna, ze se ji nedari a ze je k tomu potreba sex nevedela… zapomenme tedy na moznost, ze by mohla byt treba bez ovulace (ja jsem si zase nevsimla, ze jsem nekde psala, ze bez ni je,.psala jsem jen, ze kdyby ano, sex obden je k nicemu). Jinak to beru automaticky tak, ze clovek, co pise dotaz na emimino uz tu situaci trochu resi… treba ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
20.2.18 20:35

@Kukacka123 mne osobne ta odpoved prisla urazliva… i kdyz na druhou stranu nekdy tu ctu takovy speky, ze to mozna rada uplne od veci nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.2.18 20:36

@misuled a kde psala, ze se ji nejak dele nedari? Navic nevim, jak dlouho jsi na emiminu, ale pisou tu i holky, co teprve zacinaji a kolikrat nevi temer nic (nemyslim tim samozrejme sex :mrgreen: )…mozna proto se pta, nez neco cist nekde po googlu, ze tady ji nekdo poradi z vlastni zkusenosti :nevim: ale casto jsem cetla, jak maji sex kazdy den, ne-li vickrat a desne se divi, ze se nedari apod…a kdyz zakladatelka nenapise nic podrobnejc, tak se snazime poradit vse mozne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
20.2.18 20:37

@Kukacka123 ano, uz jsem psala, ze jsem reagovala prehnane a proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.2.18 20:38
@misuled píše:
@Kukacka123 mne osobne ta odpoved prisla urazliva… i kdyz na druhou stranu nekdy tu ctu takovy speky, ze to mozna rada uplne od veci nebyla

Tak jak pisu uz v prispevku pred chvili - holky nevi kolikrat nic o vhodnosti castosti sexu, tak se snazim treba poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.2.18 20:38
@misuled píše:
@Kukacka123 ano, uz jsem psala, ze jsem reagovala prehnane a proc

Fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
20.2.18 20:51
@misuled píše:
@lachtanice86 dobre, holky, je stastna, ze se ji nedari a ze je k tomu potreba sex nevedela…

holky, ste ma pobavili, nehadajte sa :hug: som stastna/nestastna tak na 50% a to s tym sexom som tusila :)
btw. zacala som si merat bazalnu teplotu..ALE ked ja vstavam vzdy inak :think: asi o tych duchoch na teste poviem lekarke a dufam ze naplanujeme utz v tom case, to bude najpresnejsie
Diky vsetkym za reakcie :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
20.2.18 20:57

@Gita17 tak se sama objednej na plus minus ten cas, to je takova jistota. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí