Více interupcí krátce za sebou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2088
17.7.21 11:17

Já si myslím že je to celé jen vymyšlené a někdo se to tu zase jednou snaží rozproudit. Zakladatelka nereaguje neodepisuje na dotazy takže si myslím že to účel splnilo rozproudila se tu diskuse. A pokud náhodou je to skutečně pravda tak si myslím že by bylo opravdu nejlepší kdyby zakladatelka raději n. e. š. u. k. a. l. a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.7.21 11:23

@Le_lenaz @mamule42 nevím z jakýho ta holka je prostředí, co zažívá a koho kolem sebe má, ale hezký to asi nebude. To, co dělá, v pořádku není, ale s tím se bude muset poprat sama. Já jí můžu přát, aby se z toho kolotoče dokázala dostat a dát si život dopořádku. Přát druhýmu, aby ho potkalo něco zlýho, to považuju za obzlášť hnusnou lidskou vlastnost…

• Citovat
  • Upravit
5593
17.7.21 11:27
@Janli píše:
Máš dvě možnosti, buď to dítě donosíš a dáš k adopci, čímž aspoň uděláš dobrej skutek nebo půjdeš do jinýho zdravotnickýho zařízení a zatajíš předchozí potraty. Tam ale dost reálně hrozí, že zůstaneš neplodná. Ona ta lhůta není pronic za nic… O antikoncepci už ti napsali ostatní.

myslím si, že neplodností by prokázala velkou službu sobě, případným budoucím dětem a celé společnosti. Neskutečný tohleto :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.7.21 11:28

@prokr viz příspěvek nad tebou…

• Citovat
  • Upravit
5593
17.7.21 11:31
@Janli píše:
@prokr viz příspěvek nad tebou…

Promiň, ale s takovými jako je zakladatelka opravdu vůbec žádný soucítění nemám. A to rozhodně nejsem nějaké bezcitné neempatické h. vádko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
17.7.21 11:38

Když to neumíš, tak nesoulož boha jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
17.7.21 11:47
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
17.7.21 11:55
@Anonymní píše:
Zdravím vás, je mi 21 v 19cti jsem porodila syna, po půl roce od porodu jsem byla na interrupci, teď po roce a měsíci jsem byla na další (mám špatný psychický stav, nezvládla bych “to”)
A po 3 měsících od poslední interrupce vyšel pozitivní test (ze zdravotních důvodu nemůžu používat jakoukoliv antikoncepci)
Miminko si nechat nemůžu a nevím co dělat, četla jsem ze interrupce muže být minimálně po 6 měsících od té poslední, snad mě nebude nikdo soudit, sama nejlíp vím co zvládnu a co ne a s tím že mám velice chaoticky život co se tyče vztahů v rodině a osobních i psychických problému nemusím vysvětlovat že na další miminko nejsem připravena. Strašně mě to trápí protože je spoustu žen co by miminko chtěli a nejde jim to, tak moc bych jim to chtěla “předat” kdyby to šlo.
Nicméně moje otázka zní muzu nebo nemůžu na další interrupci po tak krátké době?

Nevěřím že nemůžeš používat žádnou antikoncepci, v dnešní době, kdy je na výběr tolik možností to je prostě jen výmluva. Četla jsi správně, musí být odstup minimálně 6 měsíců, takže pochybuju, že to půjde po třech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
17.7.21 12:10

Proc se takoví lidi množí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
17.7.21 12:32
@kulíšek_s_bambulí píše:
Já si myslím že je to celé jen vymyšlené a někdo se to tu zase jednou snaží rozproudit. Zakladatelka nereaguje neodepisuje na dotazy takže si myslím že to účel splnilo rozproudila se tu diskuse. A pokud náhodou je to skutečně pravda tak si myslím že by bylo opravdu nejlepší kdyby zakladatelka raději n. e. š. u. k. a. l. a.

to nebude troll takových diskuzí je tu každý měsíc několik, pokud nenapíšeš to co chtějí slyšet přestanou reagovat a nechají diskuzi smazat
chtěla slyšet že je chudák u ubezpečit že to je o. k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
17.7.21 12:50

@Janli moje teta byla normálně vdaná žena. Její manžel podnikal. Měli vlastní bydlení a víc než dostatek prostředků. Přesto to bylo tak, jak jsem popsala. Někdo je zkrátka „jinde“.

• Citovat
  • Upravit
754
17.7.21 14:59

Ach jo, nebudu te soudit, na to uz je ted pozde. Nejlepsi bude, kdyz co nejdrive zajdes ke svemu gynekologovi a s nim proberes dalsi mozny postup.

No, a kdyz pises, jak je ti lito paru, ktere nemohou mit deti, tak. emusis na potrat a zabit dalsi dite, ale muzes ho donosit a dat k adopci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
17.7.21 15:03

@JanaDaR Šílené, já jsem musela jednou na revizi kvůli neprospívajícímu těhotenství a nedokážu si představit, že bych na ni chodila dobrovolně. Vždyť i pro to tělo je každý takový zákrok náročný a to neřeším otázku, jestli už je ten plod člověk nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová