Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Floralys píše:
Pište klidně dál, čtu vás. Jen chci nejprve odlišit, které reakce jsou od dotyčné osoby. Ale děkuju vám všem.
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, já jsem všichny vy
No teda a já už si myslela, jakej je o mě zájem ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, já jsem všichny vy
to zní jako ze Star Treku
@ontarova.stara píše:
Jenže ti reinkarnovaní nemají duplicitní a aktivní nicky, ne?
Ne, to ne, ale to byla reakce na to, jak je možné to poznat.
@Floralys píše:
Zdravím všechny diskutující, nejen maminky. Vím, že mi tu někteří nemůžete přijít na jméno, ale to teď ponechme stranou. Je možné, aby jeden člověk měl na Emiminu více nicků? Nemyslím dva nebo tři, ale klidně i šest. A každý s několika stovkami příspěvků. Je to možný? Děkuju.
Jeden muž jich tu měl/má hodně.
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, já jsem všichny vy
Kdepak, já jsem ty. Jen na to čůrání vestoje si nemůžu zvyknout
.
@Floralys píše:
Pište klidně dál, čtu vás. Jen chci nejprve odlišit, které reakce jsou od dotyčné osoby. Ale děkuju vám všem.
Koho podezíráš?
@topazio píše:
Jeden muž jich tu měl/má hodně.
Bůh ví, kolik takovejch tu mezi námi je
@ontarova.stara píše:
Kdepak, já jsem ty. Jen na to čůrání vestoje si nemůžu zvyknout.
tak si kup ten „čurokap“
@Kockazvysocan píše:
Ne, to ne, ale to byla reakce na to, jak je možné to poznat.
Tak to samozřejmě ano a myslím, že většina to i v klidu přiznává a nedělá z toho žádné tajnosti. Prostě nick zrušili a vrátili se, karavana jede dál.
Insiders se stejně poznají
. Ale nepředpokládám, že by tu byl blázen, který má pět nicku a tisíce komentů. Zase ty konspirační teorie mírněme
.
@ontarova.stara píše:
Kdepak, já jsem ty. Jen na to čůrání vestoje si nemůžu zvyknout.
To je blbost, já si na to sedám.
@ontarova.stara píše:
Tak to samozřejmě ano a myslím, že většina to i v klidu přiznává a nedělá z toho žádné tajnosti. Prostě nick zrušili a vrátili se, karavana jede dál.
Insiders se stejně poznají. Ale nepředpokládám, že by tu byl blázen, který má pět nicku a tisíce komentů. Zase ty konspirační teorie mírněme
.
No to já si taky nemyslím. Jen pokud se někdo projevuje hodně podobně a když se zapomene tak stejně, tak to není těžký odhalit.
@Prof. Farnsworth píše:
To je blbost, já si na to sedám.
Bavíme se o čůrání, ne o felaci!