Vinted - překupování zboží

118
29.11.22 20:36

Vinted - překupování zboží

Ahoj, zajímá mě jen jestli se to může. Na vintedu jsem prodala Polákovi POP figurku, v momentě, kdy ji dostal, si nafotil vlastní fotky té figurky a dal ji na svůj vinted za dvojnásobek ceny.

Celkem mě to naštvalo, může se to? Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30983
29.11.22 20:41

Proč by ne? Navíc co by s tím měl dělat, když by se mu nelíbila? Vrátit tobě to nejde, tak co s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
29.11.22 20:43

Může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4067
29.11.22 21:03

Bohuzel jsi narazila na vychcanka. Ja se s nicim takovym tam jeste nesetkala a to prodavam kazdy tyden. Mne kdyz prijde neco, co mi nesedi, nevyhovuje, pisu to prodavajicimu, neco ve smyslu, ze dekuju bla bla, ale ze mi to nesedi a tak budu prodavat dal, aby vedel..ale ja to teda prodavam za stejnou castku, jako jsem si to koupila, nebo nekdy i trochu nizsi, asi by me nenapadlo dat to za vic a natoz dvojnasobek. To bych byla taky na tvym miste naprdnuta. Ale neudelas s tim asi nic..nebo mrkni do pravidel..ale pochybuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.11.22 21:05

Polák alespoň počkal, až mu balík od Vás dorazí :) slečna můj svetr s mojí fotkou svetru prodávala za dvojnásobek a svetr ležel ještě u nás na podatelně :D ještě mi napsala, že zjišťovala na netu cenu a že je fakt drahý :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13243
29.11.22 21:05
@Anetababeta píše:
Ahoj, zajímá mě jen jestli se to může. Na vintedu jsem prodala Polákovi POP figurku, v momentě, kdy ji dostal, si nafotil vlastní fotky té figurky a dal ji na svůj vinted za dvojnásobek ceny.Celkem mě to naštvalo, může se to? Děkuji :palec:

A co ti na tom vadí? Že tě nenapadlo dát to dráž a on ulovil kupce i za dvojnásobek?
Proč by se to nemohlo? Tys svoje peníze dostala a on šel do rizika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.11.22 21:28

@Anetababeta co tě na tom naštvalo? Ty jsi své peníze dostala a on se svým vlastnictvím může naložit, jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.11.22 21:32

@Věra1972 tak to je mazec tyjo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.11.22 21:34

A naštvalo mě to, protože by mě v životě nenapadlo to přeprodat, ještě za dvojnásobek ceny. Tu drzost bych nenašla. Vyloženě si to u mě koupil, aby to mohl přeprodat dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.11.22 21:36
@Anetababeta píše:
@Věra1972 tak to je mazec tyjo :D

:D :lol: A jak ho ještě dokonale popsala.. :lol: ani nepočkala jestli nedorazí nějaký děravý hadr.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.11.22 22:00

@Anetababeta třeba je v Polsku nesehnatelná ;). Já nechápu, co na tom řešíš. Nacenila sis to a on to od tebe koupil, je to stejné, jako když laik prodá cennou starožitnost za pakatel a někdo na tom nechutně vydělá. On tě nijak nepodvedl, peníze, které jsi chtěla, jsi dostala. Jak on s věcí naloží je jeho věc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
29.11.22 22:02

Taky koupím auto za 5k trochu ho dám do hromady třeba za další 3k a prodá se za 35 úplně běžná praxe.
@Anetababeta je tvoje hloupost že jsi to nabídla levněji ;) Poláci jsou holt v obchodování dobří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
29.11.22 23:51

Taky jsem věc nalezenou u popelnice prodala za několik tisíc, protože jsem věděla, jak vzácná je. Co bys jako očekávala? Že ti napíše, abys to prodávala dráž? :lol: Jako jo, bylo by to od něj milé, ale nárok na to nemáš, že neznáš cenu zboží je tvůj problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru333
30.11.22 01:01

Přijde Tonda do JIPu, koupí si tam rohlík za 1,–… Jede do Hrušky, která mu patří. Prodává tam rohlík za 3,40. Může se to?

V okamžiku, kdy věc od tebe koupí, je jeho. Je na něm, jestli ji prodá, strčí ji psovi do zadku nebo co s ní udělá.

Jsou případy, kdy nemovité i movité majetky můžeš zatížit povinností ve smlouvě. Například když si koupíš kočku, nesmíš ji prodat. To by pak bylo porušení smlouvy.

Ale tvůj panáček si přeprodat klidně mohl… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30983
30.11.22 05:17
@Anetababeta píše:
A naštvalo mě to, protože by mě v životě nenapadlo to přeprodat, ještě za dvojnásobek ceny. Tu drzost bych nenašla. Vyloženě si to u mě koupil, aby to mohl přeprodat dál :nevim:

Takže té má štvát jen tvá „hloupost“ či neznalost trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová