Víra (v Boha)
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Cizinka 999 píše: Více
Oni to nepsali tak, že Bůh potrestá vás, proto máte věřit, psali to jako odpovědi na otázky, které nevěřící, kterým takhle diskuze není ani určena, měli. Jako kdyby do diskuze o vegetariánství naklusali masožravci a tam vegetariány podrbovali výslechu. A odpověď „přílišná konzumace masa vede k…“ pak brali masožravci jako strašení.
Podívej se do mé diskuze, kde se pozastavuji nad tím, proč někteří mají potřebu do diskuze psát věci, které s diskuzí nesouvisí. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ano přiznávám, že mám husí kůži z čehokoliv co je radikální. Ať náboženství, nebo politické smýšlení a to hlavně protože je to pro nás jako lidstvo velmi nebezpečné!
Mirumilovni věřící mi vadí asi stejně tak jako nevěřící, takže záleží jen na charakteru člověka a je mi jedno jestli to muslim, žid nebo křesťan
- Citovat
- Upravit
@Trosečnice Ježíška píše: Více
To tak není, my se na to neptaly jako prvni.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Můžeš mi citovat to údajné pyskování že jsem se na něco neptala? Nic takového nevidím. Pyskuješ a vyskakuješ tady akorát ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše: Více
Taky nepíšu, že to předhazuješ ty. Ale v naivní představě žiješ, když tu představu v diskuzi uvádíš a minimálně já jsem důkazem toho, že se pleteš.
Proč píšeš, proč ty nevěříš, když diskuze je pro věřící o jejich víře? ![]()
- Citovat
- Upravit
Samozřejmě ptaly, protože kdyby do diskuze psaly jen věřící, tak ona nemá důvod na to odpovídat tak, jak odpověděla. ![]()
- Citovat
- Upravit
Měla jsem pocit že jsem ve veřejné diskuzi. Tak pardon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 @Yasmina21
Končím tady diskuzi s tebou, ty jsi fakt s prominutím úplně mimo
- Citovat
- Upravit
Ty ji neznáš moc vid, ona si píše ty své moudra na hodně diskuzi aniž by se jí někdo na něco ptal
- Citovat
- Upravit
Ja jsem teda rada, ze pises. Pises vsude laskave a rozumne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady krásně zahazuješ moje zkušenosti s doslova desítkami kněží jednou sedmdesátiletou historkou, která tě očividně zasáhla (jinak by sis ji sotva pamatovala).
- Citovat
- Upravit
Budeš do veřejné diskuze o plenkách psát, jestli máš ráda anální sex?
Tahle diskuze je pro věřící. Mně je fuk, že do ní píšou i nevěřící. Já se pozastavuju nad potřebou nevěřících věřícím kecat do jejich víry. A ještě to stavět tak, že jim ti věřící vyhrožují zlým Bohem. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nechci být zlá, ale vás nevěřících se v této diskuzi taky nikdo na nic neptal, přesto jste sem vtrhli. ![]()
- Citovat
- Upravit
Reagovala jsem na tvoji historku o tatovi tim, ze mel jen smůlu na špatného kněze a tys hned pyskovala, ze na to ses neptala. Za me to je hodne zbytečná reakce.