Víra (v Boha)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.24 21:08
@Anna766 píše: Více

Reagovala jsem na tvoji historku o tatovi tim, ze mel jen smůlu na špatného kněze a tys hned pyskovala, ze na to ses neptala. Za me to je hodne zbytečná reakce.

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
30.12.24 21:11
@Cizinka 999 píše: Více

Oni to nepsali tak, že Bůh potrestá vás, proto máte věřit, psali to jako odpovědi na otázky, které nevěřící, kterým takhle diskuze není ani určena, měli. Jako kdyby do diskuze o vegetariánství naklusali masožravci a tam vegetariány podrbovali výslechu. A odpověď „přílišná konzumace masa vede k…“ pak brali masožravci jako strašení.

Podívej se do mé diskuze, kde se pozastavuji nad tím, proč někteří mají potřebu do diskuze psát věci, které s diskuzí nesouvisí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
30.12.24 21:12
@Anonymní píše: Více

Ano přiznávám, že mám husí kůži z čehokoliv co je radikální. Ať náboženství, nebo politické smýšlení a to hlavně protože je to pro nás jako lidstvo velmi nebezpečné!
Mirumilovni věřící mi vadí asi stejně tak jako nevěřící, takže záleží jen na charakteru člověka a je mi jedno jestli to muslim, žid nebo křesťan

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
30.12.24 21:13
@Trosečnice Ježíška píše: Více

To tak není, my se na to neptaly jako prvni.

• Citovat
  • Upravit
148232
@Anonymní píše: Více

Můžeš mi citovat to údajné pyskování že jsem se na něco neptala? Nic takového nevidím. Pyskuješ a vyskakuješ tady akorát ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška

Taky nepíšu, že to předhazuješ ty. Ale v naivní představě žiješ, když tu představu v diskuzi uvádíš a minimálně já jsem důkazem toho, že se pleteš.

Proč píšeš, proč ty nevěříš, když diskuze je pro věřící o jejich víře? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
@Yasmina21 píše: Více

O čem to mluvíš? Ty úplně vse prekrucujes.

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
30.12.24 21:14

Samozřejmě ptaly, protože kdyby do diskuze psaly jen věřící, tak ona nemá důvod na to odpovídat tak, jak odpověděla. :lol:

• Citovat
  • Upravit
148232
30.12.24 21:15

Měla jsem pocit že jsem ve veřejné diskuzi. Tak pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
30.12.24 21:15

@Yasmina21 @Yasmina21
Končím tady diskuzi s tebou, ty jsi fakt s prominutím úplně mimo

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
30.12.24 21:16

Ty ji neznáš moc vid, ona si píše ty své moudra na hodně diskuzi aniž by se jí někdo na něco ptal

• Citovat
  • Upravit
5098
30.12.24 21:20

Ja jsem teda rada, ze pises. Pises vsude laskave a rozumne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.24 21:21

Tady krásně zahazuješ moje zkušenosti s doslova desítkami kněží jednou sedmdesátiletou historkou, která tě očividně zasáhla (jinak by sis ji sotva pamatovala).

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
30.12.24 21:22

Budeš do veřejné diskuze o plenkách psát, jestli máš ráda anální sex? :lol: Tahle diskuze je pro věřící. Mně je fuk, že do ní píšou i nevěřící. Já se pozastavuju nad potřebou nevěřících věřícím kecat do jejich víry. A ještě to stavět tak, že jim ti věřící vyhrožují zlým Bohem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
30.12.24 21:23

Nechci být zlá, ale vás nevěřících se v této diskuzi taky nikdo na nic neptal, přesto jste sem vtrhli. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat