Víra (v Boha)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4951
30.12.24 21:28
@Cizinka 999 píše: Více

Dala jsem ti fotku, tak si přečti, čemu jsi dala srdíčko a s čím s anonymkou souhlasíš (aby se začal šířit ateismus a náboženství jako je islám, křesťanství a judaismus zanikla). :lol: To totiž vůůůbec není povyšování nevěřících nad věřicími. Povyšování ateismu nad jiným náboženstvím. :zed: :potlesk:

Mimochodem, na straně 16 jsi se mě sama jako první ptala na verš o účtování a žádala, ať ti ten verš vysvětlím. Spolu ještě s dalším, který se ptal, kde skončí nevěřící (zda v pekle nebo ráji).
Tak si nehraj na to, že jsem vás sem přišla zastrašovat nebo něco vnucovat, povyšovat se… Sama se na něco ptáš a když dostaneš odpověď, tak se ti to nelíbí, že tu píšu o Islámu. Proč se teda sama ptáš, když ti to vadí? :lol:

Tohle jsi psala ty:,,A kdo nevěří ve znamení Boží, zjistí, že Bůh věru je rychlý v účtování.“
„Buh je rychlý v účtování ", vysvetli mi teda tuhle větu, pro mne je to vyhruzka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4951
30.12.24 21:32

Nemáš pravdu. Sama se ptáš a pak ti vadí, že ti odpovídám. :lol: :zed: Co na to říct? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.24 21:36

@Anna766 jeste bych rada rekla ze moje reakce vychází z toho, ze vim, jak normalne mila a chápající v diskuzich býváš. Tak me trochu zaráží, ze v tomhmle tematu jsi zacala hned zostra (myšleno tim, ze te Bůh nezajima a podobne).
Vlastne i @Zmatka normalne působí jako empatická žena, a presto tady zvesela útočí na jakoukoliv církev a náboženství.

Prijde mi to proste zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
4951
30.12.24 21:37

Mimo jsi ty. Ani nevíš, s čím souhlasíš a na co se koho ptáš a pak se rozčiluješ, že ti ten člověk odpovídá. :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
30.12.24 21:37
@Trosečnice Ježíška píše: Více

Chápu rozhořčení, ale je to stejný jako v jakejkoliv jinej diskuzi tady, vždycky jsou dva a více táborů, a je jedno jestli jde o vztah, o sex, o peníze nebo o cokoliv. Proto sem chodíme, nebo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
30.12.24 22:51
@Anonymní píše: Více

Pokud to vyznelo jako utok na viru, tak se omlouvam a to bych nerada. Pokud jako utok na nabozenstvi/cirkev, tak bohuzel, k tomu se priznavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
30.12.24 23:00
@inzenyrka85 píše: Více

Až se zeptáš v diskuzi nebo v reálu na názor voličů ANO, proč je volí, že jsi taky voličkou ANO, a začnou ti do toho kecat voliči SPOLU, že ANO volí blbci, že je Babiš to či ono, tak jak na takové budeš koukat? Nebyli tázani, přesto reagují a ještě ti tvou volbu zpochybňují, budeš za to ráda? :)

Opakuji, že mi nevadí, že sem píše kdokoliv, i nevěřící. Ale je fakt divný, že do diskuze o víře a pro věřící píší nevěřící a po věřících chtějí, aby něco vysvětlovali. A když vysvětlí, tak ta vysvětlení překroutí do vyhrožování zlým Bohem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.24 23:05
@Zmatka píše: Více

Mam svou víru i církev.
Je to pro mě stejné jako aktuální vláda (když jsme u srovnávání s politikou) - není to perfektní, ale volit je budu znovu, protože lepší alternativu neznám. :D Nerikam ze je církev perfektní, ale to společenství lidi je pro me důležité. A v mnohém to je proste ohromující.

• Citovat
  • Upravit
5098
30.12.24 23:09
@Anonymní píše: Více

To chapu, to me na tom prave vzdycky oslovovalo a lakalo. Jen jsem se pak bala, ze tim davam hlas necemu, co bytostne neuznavam. Treba jako byt zid, ale bytostne neuznavat obrizku novorozencu, nebo byt krestan a naprosto nesouhlasit s jakymkoliv omezovanim prava na potrat. Vzdycky jsem se bala, ze bych tim jakoby zprostredkovane ublizovala lidem (ted to fakt rikam jako osobni zkusenost, neni to utok na nikoho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
30.12.24 23:20

Přesně, je to úplně stejný, jako s tou politikou, a vždycky se najde nějakej volič SPOLU, co nebyl tázán a bude argumentovat. Tohle je tu všude snad ve všech diskuzích. Otázka byla zřejmě směřována na věřící, ale tak ta diskuze někam směřuje a je otevřená všem. Věř mi, že mi v jiných diskuzích taky leckdo štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.24 23:26
@Zmatka píše: Více

Jo, rozumím. Ono je taky něco jinyho být křesťan v Čechách a třeba v Polsku. Tady je všechno rozvolněnější, tam to opravdu vliv na potraty a podobně má.
A zrovna tohle téma je pro mě osobně natolik kontroverzní, že ho snad ani nacinat nechci. Každopádně jsem pro choice pro kohokoliv jiného, pro samu sebe jsem pro life…

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
30.12.24 23:37
@inzenyrka85 píše: Více

Když už ale mají ti, kterých se diskuze vůbec netýká, potřebu reagovat, tak by aspoň nemuseli překrucovat příspěvky jiných, ne? Když jsem si tu projížděla pár starších diskuzí, a to i před několika lety (google na emimčo odkazuje hodně), tak jsem si všimla, že tu občas admini dávali varování za spam nebo příspěvky mimo téma. Když je diskuze o víře pro věřící, proč tam píšou lidi o tom, že nevěří? :nevim: V diskuzi o autech by asi příspěvků cyklistů, co tam budou cpát komentáře o tom, že oni jezdí na kole, taky neobstály. :D

Ale jak jsem napsala, mně to fakt nevadí. Jenom mě to zaráží. Dokážu si představit, jak bych byla hnána z diskuze o dětech, kdybych tam začala psát, že já děti nechci, že to má spoustu výhod je nemít a proč si ty holky děti udělaly, když se dá žít skvěle i bez nich. Bych letěla jak namydlený blesk asi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
31.12.24 00:09

36 stránek za dva dny, to je docela slušný. 8o

• Citovat
  • Upravit
Vyzvědačka
31.12.24 00:49

Zreba chteji, aby jim verici zprostredkovali svoje myslenky jak si predstavuji boha a jaky je to pocit verit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
31.12.24 01:20
@Vyzvědačka píše: Více

Tak to se nedělá tak, že s tím, co píšou věřící, nesouhlasí, ne? ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat