Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jeanna777 píše:
Nabídka na roční balení vitamínu D mi přišla poštou, požadavek jsem poslala přes webové stránky. Dnes jsem měla ve schránce dopis (klasický papírový) a v něm,, Certifikát na exkluzivní dárek zdarma,, (ještě, že si člověk dárky nemusí kupovat), dárkem je kávovar. Kávovar nepotřebuji, ale obdržím ho zcela zdarma když si objednám D vitamín za pouhých 199,– Kč měsíčně na dobu jednoho roku. Takže by mě celá ta slavná sranda s vitamínem D na rok ZDARMA vyšla na 2 388,– Kč. A TO SE VYPLATÍ!!!
Přečtěte si ten dopis pořádně
. Vitamín D je zdarma, jen za poštovné. Certifikát na kávovar se vztahuje na objednávku ročního balení Omega Marine Forte, to jsou dvě rozdílné věci…
@Pudloslava Opravdu se nemusíte bát, že jde o podvod. Firma jen spustila národní kampaň a chce podpořit občany dárkem vitamínů. Balení obsahuje 360 kapslí, po objednávce Vám přijde domů balíček (taková tvrdá obálka) s fakturou na 49,– Kč.
Je tam i další nabídka na roční balení, kterou nemusíte rozhodně využít a nemusíte ani nikam volat, že to nechcete. Po tom, co zaplatíte, Vám přijde ještě potvrzení o platbě a znovu nabídka na roční balení s kuponem na objednávku s kávovarem. Pokud ji nechcete využít, prostě to vyhoďte. Nic Vám chodit nebude.
Mimochodem - můžete si bezplatně zavolat na infolinku a ujistit se, že žádný „program“ nastavený nemáte. Hezký den.
@Anonymní píše:
Ach jo - nejraději mám, když komentují lidé, kteří o tom nic neví…
Vitamín D zdarma na rok (360 tabletek) opravdu teď firma NaturaMed Pharmaceuticals dává zdarma, resp. za 49, -Kč poštovného, a to jako národní celorepublikovou kampaň.
Nezavazujete se k ničemu, přijdou Vám tabletky s fakturou na 49 Kč. Zaplatíte a nic víc si objednávat nemusíte. Ano, k tomu Vám přijde i nabídka na roční balení Omega 3, po zaplacení Vám do několika dnů přijde dopis Potvrzení o platbě s kuponem, abyste si objednali roční zásobu Omega 3 za 199,– Kč měsíčně. Ale je to JEN nabídka, kterou můžete, ale nemusíte využít.
Rozhodně se nejedná o podvod.
PS: V současné době posílá firma 5-10 tis. balíčků denně, z toho cca třetina je vitamín D zdarma. Je to jedna z největších firem nabízejících vitamínové doplňky, roční zásobu využívá cca 80 tis. Čechů a zhruba 40 tis. slovenských zákazníků.
Ach jo, nepovolená reklama na šmejdovskej prodej…
@admin
@Anoel77 píše:
@Pudloslava Opravdu se nemusíte bát, že jde o podvod. Firma jen spustila národní kampaň a chce podpořit občany dárkem vitamínů. Balení obsahuje 360 kapslí, po objednávce Vám přijde domů balíček (taková tvrdá obálka) s fakturou na 49,– Kč.
Je tam i další nabídka na roční balení, kterou nemusíte rozhodně využít a nemusíte ani nikam volat, že to nechcete. Po tom, co zaplatíte, Vám přijde ještě potvrzení o platbě a znovu nabídka na roční balení s kuponem na objednávku s kávovarem. Pokud ji nechcete využít, prostě to vyhoďte. Nic Vám chodit nebude.
Mimochodem - můžete si bezplatně zavolat na infolinku a ujistit se, že žádný „program“ nastavený nemáte. Hezký den.
Domnívám se, že se jedná o nepovolenou reklamu a tutéž osobu, jako Anonymní… @admin
Objednala jsem si balíček přišel za 5 dní. Bez jakýkoliv zavazku. Jen za poštovné. Další nabídky můžete ale nemusite akceptovat. Není to žádný podvod než něco napisete taksi to prověřite. ![]()
Já objednala pro sebe, pro manžela a na babičky a všem nám to normálně přišlo za 49,– bez dalších závazků.
Firmu znám, měla jsem takhle od nich i omegu bez závazků.
@Anoel77 píše:
Ach jo - nejraději mám, když komentují lidé, kteří o tom nic neví…
Vitamín D zdarma na rok (360 tabletek) opravdu teď firma NaturaMed Pharmaceuticals dává zdarma, resp. za 49, -Kč poštovného, a to jako národní celorepublikovou kampaň.
Nezavazujete se k ničemu, přijdou Vám tabletky s fakturou na 49 Kč. Zaplatíte a nic víc si objednávat nemusíte. Ano, k tomu Vám přijde i nabídka na roční balení Omega 3, po zaplacení Vám do několika dnů přijde dopis Potvrzení o platbě s kuponem, abyste si objednali roční zásobu Omega 3 za 199,– Kč měsíčně. Ale je to JEN nabídka, kterou můžete, ale nemusíte využít.
Rozhodně se nejedná o podvod.
PS: V současné době posílá firma 5-10 tis. balíčků denně, z toho cca třetina je vitamín D zdarma. Je to jedna z největších firem nabízejících vitamínové doplňky, roční zásobu využívá cca 80 tis. Čechů a zhruba 40 tis. slovenských zákazníků.
Podvod to rozhodně je, já idiot si to objednala, ano tabletky přišly, ale právě dnes jsem koukala na účet, kde jsem objevila nový trvalý příkaz na 250,– kč, který já jsem rozhodně nezakládala!!!Už mi stihly dokonce ty prachy i strhnout, než jsem to stačila zaregistrovat, do prdele, jak mi může někdo bez mého vědomí založit trvalák???Jsou to svině, všichni se jim velkým obloukem vyhněte, ať nedopadnete jako já, a to mě informovali, že mi do schránky přijde jakýsi dopis - to se mi zdálo divné - a napsali, ať si ho pozorně přečtu. Takže jsou to šmejdi!!!Nenechte se nachytat jako já, bych si nejradši nafackovala, ale vitamin nebyl pro mě
…
Lidé čtou unáhleně a vůbec nevnímají slova a jejich význam! Mi to připadá jak by jen vyhledávali co je zdarma!
Lidičky pozor není to za 45 Kč Platili by jste každý měsíc. V krabici jsou složenky na celý rok.
Ja teda objednavala pro me, manzela, deti a babicky a vic jak tech 45,– za kazdy balicek jsem neplatila. Joo, dopisy s nabidkami chodi, ale ty rovnou leti do popelnice.
@danuseosklivka nechapu, jak mohli brat penize z uctu, to prece nejde.. ![]()
Vitamin D podvod určitě není, taky jsme s manželkou objednali Dčko a dostali těch 360 tablet.
Co se týká Omegy, tam je to horší že člověka lákají na kávovar „zdarma“, což je jen překapávač, co se prodává na bazarech za 200 kč nerozbalený a samotnou Omegu udávají 2 tablety denně, ale složením E-DHA by se musely užívat 4 denně pro správný účinek. Jedna jejich tableta obsahuje necelých 60mg ale potřebná denní dávka je 240mg. To už vyjde levněji obyčejná Omega co se od maxivita prodává v supermarketu nebo v DMku. Podvod to není, protože za svoje peníze opravdu dostanete slíbenou věc, ale výhodné to určitě není.
Nicméně samotný Vitamín D je, jak už se tu psalo, národní kampan a tam je vše v pořádku. Došel balík, zaplatí se poštovný 49kč a dál nemám zájem.
@David24 píše:
Vitamin D podvod určitě není, taky jsme s manželkou objednali Dčko a dostali těch 360 tablet.
Co se týká Omegy, tam je to horší že člověka lákají na kávovar „zdarma“, což je jen překapávač, co se prodává na bazarech za 200 kč nerozbalený a samotnou Omegu udávají 2 tablety denně, ale složením E-DHA by se musely užívat 4 denně pro správný účinek. Jedna jejich tableta obsahuje necelých 60mg ale potřebná denní dávka je 240mg. To už vyjde levněji obyčejná Omega co se od maxivita prodává v supermarketu nebo v DMku. Podvod to není, protože za svoje peníze opravdu dostanete slíbenou věc, ale výhodné to určitě není.Nicméně samotný Vitamín D je, jak už se tu psalo, národní kampan a tam je vše v pořádku. Došel balík, zaplatí se poštovný 49kč a dál nemám zájem.
Kecy, lži, kraviny, trapný fejku.
@Zumpa To jako fakt?
já se tady dělím o zkušenost a co jsem našel na netu o té jejich ošizené Omega, tím NEDOPORUČUJU to od nich kupovat. Lákají na nesmyslenej dárek, ale ten vitamín D je vpohodě. No hlavně hned obviňovat všechny kolem sebe když ani nechápeš co jsem psal.. Jak jsem hledal info o Omega tak jsem narazil na tuhle diskuzi a konečně se registroval na emimino, chodím sem už od doby co jsme čekali malou které už teď jsou 4 roky. ![]()
Já od NaturaMed odebírám více vitamínů a jsem spokojená. Ten vitamín D3 na vyzkoušení jsem měla a pak jsem u odběru zůstala. Za mě vše ok. Beru od nich ještě i omega3. Všechno vždy dorazilo jak mělo, kvalita produktů mi příjde velmi dobrá…
![]()