Jaké jsou nejlepší vitamíny v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
19.4.11 21:57
Monny89 píše:
Weru píše:
Ja beru vitamini od zacatku tehu a budu brat do konce. Doktor mi rekl, berte berte berte a neprestavejte brat, 1× denne. A prej je nesmysl, ze po vitaminech se rodi vetsi deti. :mrgreen:
v konci těhu by se už opravdu neměly brát často, stačí jednou, dvakrát týdně, takže pozor na to :kytka:

Mony to jsou pilulky, ktere bys mela brat da se rict nonstop pred tehu, tehu a kojeni. Ale premyslela jsem , ze ve 34 tt prestanu, jenze ja nejim moc maso a ostatni dul. potraviny, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.4.11 22:06
Weru píše:
Monny89 píše:
Weru píše:
Ja beru vitamini od zacatku tehu a budu brat do konce. Doktor mi rekl, berte berte berte a neprestavejte brat, 1× denne. A prej je nesmysl, ze po vitaminech se rodi vetsi deti. :mrgreen:
v konci těhu by se už opravdu neměly brát často, stačí jednou, dvakrát týdně, takže pozor na to :kytka:
Mony to jsou pilulky, ktere bys mela brat da se rict nonstop pred tehu, tehu a kojeni. Ale premyslela jsem , ze ve 34 tt prestanu, jenze ja nejim moc maso a ostatni dul. potraviny, tak nevim :nevim:

myslíš homeopatika? :think: Tak to nevím teda nu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.4.11 22:15
Monny89 píše:
Weru píše:
Monny89 píše:
Weru píše:
Mony to jsou pilulky, ktere bys mela brat da se rict nonstop pred tehu, tehu a kojeni. Ale premyslela jsem , ze ve 34 tt prestanu, jenze ja nejim moc maso a ostatni dul. potraviny, tak nevim :nevim:
myslíš homeopatika? :think: Tak to nevím teda nu… :nevim:

nene, to ne, jsou to vitaminy. Ja se pak poradim s doktorem , ale dekuji z aupozorneni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.4.11 22:24

jj, radši se poraď s dr. :wink: ony ty vitamíny snad ani nedělají dobře při porodu.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3671
10.7.12 19:31

Ahoj jsem tu nová chtěla bych se zeptat jestli má zde někdo zkušenosti s vitamínem E200.Poradila mi to lékarnice, že je to dobré na otěhotnění, ale píšou tam že není vhodné to jíst v těhu. A jak vím tak těhu se nepozná hned myslíte že by to mohlo nějak uškodit??Kdybych jako otěhotněla a jedla to dál než bych to teda zjistila díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
10.7.12 19:39

@emma38 ahoj takovéhle přípravky jsou podle mně jen vyhození peněz, každopádně pokud tam píšou že není vhodné to jíst v těhotenstvý a budeš je používat, tak si dělej každej měsíc preventivně test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
10.7.12 19:43

@emma38
Ještě je tu varianta, že ho budeš jíst cca do ovulace, to znamená do poloviny cyklu, pak vynecháš, jestli jsi náhodou neotěhotněla a pokud neotěhotníš, tak zase když začne menstruace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.7.12 11:36
Tak to jsem na tom stejně, mě byl taky doporučen Femibion, ale já jsem tedy do 3 měs. brala Femibion 800 a až potom Femibion 400 a myslím, že když se někam podíváš, tak to tak skutečně je a má být.
@Kosmmi píše:
Mě byl doporučen od mudr. Femibion 400 před otěhotněním jsem ho brala 3 měsíce a po otěhotnění jsem začala brát Femibion 800.
Dostala jsem stejné vysvětlení o vstřebávání kyseliny listové.
Po jiných názorech jsem nepátrala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
12.7.12 11:55
@Adriana O píše:
Tak to jsem na tom stejně, mě byl taky doporučen Femibion, ale já jsem tedy do 3 měs. brala Femibion 800 a až potom Femibion 400 a myslím, že když se někam podíváš, tak to tak skutečně je a má být.

Souhlasím, já též brala femibion, kvůli mutacím je někdy to vstřebávání kyseliny listové těžké a ten femibion ji má v sobě už naštěpenou :pankac:
Bere se před těhotenstvím, pak první trimestr femibion 800 a pak od druhého trimestru femibion 400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
12.7.12 12:02

Ahoj holky :kytka: Já beru tablety Gravital (cca Kč 250,–/60 tablet) a musím se přiznat, že ne každý den si na ně vzpomenu. Doporučila mi je lékarnice, když jsem se ptala po přípravku s kys. listovou. Na internetu jsem na tyto tablety našla kladné názory, ale jestli díky nim prospívám, to říct nedokážu :oops:

• Citovat
  • Upravit
1163
9.11.15 20:34

Ahooooj, ráda bych oživila diskuzi.

S první dcerkou jsem brala Gravital, tablety. Dcerka zdravá, báječná.
Mám velké mínus, že jím ovoce a zeleniny minimálně. Sním papriku, meloun, jablka, hrachové lusky, kukuřice, a to je nejspíše všechno.. :nevim:
Nejím to od mala, jsem spíše masová, jogurtová, mléková, nemám problém vypít třeba dva litry mléka denně :mrgreen:

Ráda bych, zda mi poradíte, myslíte, že třeba přes pojišťovnu nějaké doplňky stravy? Pokud ne, samozřejmě si je koupím.
Pila jste některá džusy vyloženě nějakou značku?
Kamarádka doporučuje kyselinu listovou, tablety, měla jste některá? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
9.11.15 20:41

@Zirafka11 Já brala kyselinu listovou (Vita Care 58kč) v druhým trimestru Femibion 2 stál za…při odběrech se zjistilo že mě vitamíny chybí(a to jsem si myslela kdo ví co neberu za zázrak) tak jsem se vrátila ke Gravitalu který jsem brala i u prvorozeného oba kluci jsou ok :oops: ;) ;)Jo a džusy jsem pila Relax(přišlo mi že měli nejvíc %)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
9.11.15 20:44
@loven píše:
@Zirafka11 Já brala kyselinu listovou (Vita Care 58kč) v druhým trimestru Femibion 2 stál za…při odběrech se zjistilo že mě vitamíny chybí(a to jsem si myslela kdo ví co neberu za zázrak) tak jsem se vrátila ke Gravitalu který jsem brala i u prvorozeného oba kluci jsou ok :oops: ;) ;)

Jojo fialový obal, Gravital, ten jsem brala taky, při první.
Jsem na pěst s tím ovocem a zeleninou.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
9.11.15 20:47

@Zirafka11 No nakonec mi přišel nejlepší ale to je můj názor… no právě že ty vitamíny jsou dobrý když něco třeba člověk zrovna nejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
9.11.15 20:53

Ahoj, tak ja jsem zacala asi mesic pred otehotnenim a pak jsem brala cely prvni trimestr INOFOLIC, na doporuceni doktorky. Je to listovka s inositolem, coz je nejaky hormon, rozpousti se ve vode. Doporucuje se 3 mesice pred otehotnenim, aby se dobre vyvinulo vajicko. Jinak vitaminy jsem zacala brat az v druhem trimestru Mamavit, taky na doporuceni doktorky, tedy uz nedoporucovala znacku, ale vitaminy obecne… jinak v prvnim trimestru bych je ani v zaludku udrzet nedokazala:-D

Jinak ovoce, zelenina, chapu…nutila jsem se aspon do pomerance kazdy vecer a docela jsem si na o zvykla…kdyz ho nechas par dni doma, tak bajecne zesladne, lepsi nez cokoska:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky