Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
21.7.12 20:23

@Adriana No tak to je husté…a v 5 letech svadba a za rok dítě…brekeke…

jinak jsem u nás objevila pekárničku..hooolky ten chlebík ještě třetí den jsem z něho uždibovala bez namazání, suchej..voněl fantasticky měl lahodnou chut a pak jsem zakoupila klasika to byl humus né chleba :( ..no to se nedá ani omylem. Ještě v týdnu jsem narazila na poslední srdcovky třešně tak jsem si pošmákla, byla to lahoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.7.12 20:41

@Hellísek
Máš pravdu :pankac:.V Plzni na trhách mají všechno v chladákách. A jejich zelenina voní a na pohled je krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
21.7.12 20:57

No vidíš, já to řikala, nechápu takovýhle nesmyslný fámy :cert:, lidi se pak toho zbytečně chytnou a nezjišťují si :roll:
Tisíckrát lepší jídlo z trhů, než třeba Penny nebo Albert :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.7.12 21:04

@Hellísek
Počkej, neházej všechny trhy do stejnýho pytle.Ty v Plzni jsou super díky pořadatelům. Co vím, tak kontrolujou obchodníky. Ale co vím od prodejce masa z minulýho roku, všude tomu tak není. Už si nepamatuju o jakých městech mluvil, ale na některých trhách to tak fakt je…Že tam prodávali i vietnamci buřty a zeleninu z Kaufu :cert: :cert: .Tady za to můžeme děkovat jen pořadatelům :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
21.7.12 21:05

Mimochodem, jak se vám líbí moje „aspartamové dítko“ v ikonce? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
22.7.12 12:38

Holky z Plzeňska, mám typ na kachny. Je to zemědělec, nárazově prodává, co se urodí/vyroste. Stačí mu poslat mail a on posílá info. My tam určitě zajedem :)

*Nyní prodáváme prodejem ze dvora, na trzích a do obchodů kachny vykrmené opracované, z přechodného období ekologicky krmené, bez certifikace zatím.
Za 250-320 Kč/ks, výborné maso, výběh s přirozeným rybničkem.
Oškubané v profesionální škubačce.
Máme celkem 60 kusů, výběr je tedy hojný, stačí sdělit počet a velikosti.
Zasíláme i předzmražené v termokrabici přes PPL do 12 hod u Vás :)

Nabídku nerozšiřujeme z důvodu nakoupení chovných kusů, abychom Vám mohli nabídnout nejkvalitnější produkty ze zvířat chovaných již od narození.

Děkuji za pochopení a Vaši přízeň

S přáním hezkého dne nashledanou

Ota Zach

Žilovský statek ZACH

Žilov 19 u Plzně
330 14 Plzeň sever
Tel: 607 181 773
www.statekzach.wbs.cz*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.7.12 22:53

@Ukulina
To je krásná usedlost..Dej vědět až tam zajedete. Docela bych tam jela taky..Kachnu nepotřebujeme, máme ještě půlku v mrazáku. Ale pro kuřata bych tam jezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
22.7.12 23:03

Kachničky mi nepapkáme..a Plzen je trochu z ruky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.7.12 10:54

Ahoj, koupila jsem na jarmarku domácí bezový sirup. Děláte někdo sirupy doma? Je už pozdě nějaký vyrábět nebo se ještě dá z něčeho udělat? A jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.7.12 11:31

Sirup vyrábím, ale na ten je už pozdě, až příští rok na jaře, teď už rostou bobule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.7.12 13:35

Tak mě ještě napadá - dá se udělat něco z jeřabin nebo šípků? asi jo, že :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.7.12 14:09

@Adriana Dám vědět. On asi kuřata nemá. Musíme tam zajet a zjistit co a jak osobně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.7.12 14:10

@Adriana Ještě jsem si vzpomněla - co to hovězí, jak jsem ti psala, koupili jste něco? My o tom doma vždycky začnem, ale nejsme schopní se dokopat tam zajet… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.7.12 14:29

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Nějak jsem si potřebovala dát od e-mimina pohov. Sice se to týkalo spíš všech diskuzí, kde to teď těhotní jedna báseň a jen já pořád nic, ale…

Konečně mi dorazila ta moje pekárna na chleba a od úterka v ní regulérně peču. Zatím jen ze směsí, které jsem si nakoupila, ale oba si to s :srdce: pochvalujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
23.7.12 21:30

Ahoj holky, mám dotaz. Máte některá recept na nějaké dobré a pokud možno neaspartamové nakládané okurky (sladkokyselé). Děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny